Tom Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 3-on nyárigumi egyen téli.. ha jól látom :rolleyes: Túl igényes vagy. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Hú, ha most vennék Audit... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Hú, ha most vennék Audit... :rolleyes: Szép..........és biztos jó is.......de az ára......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Szép..........és biztos jó is.......de az ára......... Hát az igencsak sok(k)... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Hát az igencsak sok(k)... akit egyszer elkap az OOOOláz, az nem törődik az árával! :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 akit egyszer elkap az OOOOláz, az nem törődik az árával! :rolleyes: :mellow: Tudom, hogy ez ennyiért is ajándék. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 talán még egy dologba tudnék belekötni de az már csak g**zés :rolleyes: A belseje biztos nem lesz fényezve,annyira nekem se jön be... Mibe tudnál belekötni???? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Mibe tudnál belekötni???? :rolleyes: abba a dolgozó lány nagy fémlapba mi 2 csavarral fogja az első üléseket :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 abba a dolgozó lány nagy fémlapba mi 2 csavarral fogja az első üléseket :rolleyes: Már arra is van ötlet :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Már arra is van ötlet :rolleyes: akkor nem szóltam :mellow: mi az ötlet ? airbrush rá ? :unsure: sárgára ne fényezd le és sztem ne is bőröztesd :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 hmmmm...egy kósza pillanatra átfutott rajtam a megvenni és legalizálni az enyémmel gondolat :unsure: Nah.. ha ezt bontaná valaki, már lehet nekem is lenne belőle valami.. :rolleyes: Dini: nem akarod esetleg? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 akkor nem szóltam :rolleyes: mi az ötlet ? airbrush rá ? :mellow: sárgára ne fényezd le és sztem ne is bőröztesd :unsure: Nem tudom leírni,majd élőben elmondom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Nah.. ha ezt bontaná valaki, már lehet nekem is lenne belőle valami.. :rolleyes: Dini: nem akarod esetleg? :mellow: Figyi ha megveszed nekem én lebontom Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Ez jó kis hírdetés. :rolleyes: 7 sebességes váltó, (8 szelepes motor) ,315lóerő Én meg madár vagyok :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 azt nem tom a turbó hol van benne? vagy annyira pici, hogy nem látszik a direktszűrő miatt? :rolleyes: ja a 7 sebesség meg 6 előre + 1 hátra = 7. talán. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Ez jó kis hírdetés. :mellow: 7 sebességes váltó, (8 szelepes motor) ,315lóerő Én meg madár vagyok :unsure: :D :lol: 8v csodákra képes.. hmm.. elgondolkodtató :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Figyi ha megveszed nekem én lebontom Jaaa.. úgy könnyü.. szétbontani én is széttudnám sztem.. elállna itt a parkolóban.. oszt ha kell valami csak átraknám :lol: Megvenni a nem egyszerü :mellow: :unsure: :D Cali: mókás.. Nah,húzok melózni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 azt nem tom a turbó hol van benne? vagy annyira pici, hogy nem látszik a direktszűrő miatt? :rolleyes: ja a 7 sebesség meg 6 előre + 1 hátra = 7. talán. :unsure: Tényleg......ne mán....... :mellow: "komoly vevök hivjanak ! további kérdéseket telefonon várom!!!" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Hátteret jobban megnézve : német vagy holland autóka.Azt nem értem kinek érdeke ilyet feltenni? Lehet még az autoscout24.de -n is megtalálható az eredeti hírdetés :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 8v csodákra képes.. hmm.. elgondolkodtató :rolleyes: Látod-látod. Nem is kell az a motorcsere :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Nah.. ha ezt bontaná valaki, már lehet nekem is lenne belőle valami.. :rolleyes: Dini: nem akarod esetleg? :mellow: Ismerem a srácot aki ezt behozta,tőlem is kérdezte érdekel éé,de árba nem mentünk bele ennyiért meg jobb is.Végül is majdnem egy 4kilót ki lehetne belőle szedni de akkor a többivel mi van?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Tudjátok hol lehet rendszám alapján adatokat kapni autóról? Régen volt ilyen neten is, de most nem találom. Ha esetleg van valakinek ilyen ismerőse... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Nekem meg nem megy ez a szereléses dolog... Kiváncsi voltam erre a dudára lekaptam hát a dobbetétet, úgyis kaptam Dinytől ingyé másikat. Meg is lettek (kettő van) leszedtem róluk a sarut, kormányra a saruk vissza, fogóval rászorit finoman, dudákra saruk vissza, szól minden f@sza. Másik dobbetét vissza, ne és itt a baj. Több is. Utángyártott sárvédő továbbra is szarul áll, feszülne rajta a dobbetét. Maga a dobbetét is annyit ér mint amennyiért kaptam, mert az egyik fele le van darálva, épp annyira hogy gyári helyre ne lehessen feltenni. És ráadásul belül magához a karosszériához nincs műanyag bizb@szom amivel odategyem. Ígyhát leszedtem az egészet, most meg irhatok püt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 No ilyen lett Antibá! Szerintem jól áll a bordóhoz a dzsíeszáj lámpa! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Szerintem jól áll a bordóhoz a dzsíeszáj lámpa! :rolleyes: Jobban mint a gyári, de jól látom hogy apróbb kaszni hibák már vannak azon is? GSi.Tomi ha érdekel miben van egykori szeretett GTE-d motorja, hát tessék. Azért ide írom mert másoknak is ér elolvasni :mellow: Sznupi leírása Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts