Atommanó Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Pörgés csak akkor ha én is pöröghetek.Kiváncsi lennék hogy ezekkel a keskeny gumikkal mit csinál a seni :D Énisénisénisénisénis.... Nem vagyok itt egy picit és rögtön kihagynátok a jóból... :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Inkább azt meséld el mi van az Audival :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Van pár jó történetem :rolleyes: na ezekre nem vagyok kíváncsi :unsure: lehet felteszem Anti kerekeit és azokat elfüstöljük este :D Inkább azt meséld el mi van az Audival :mellow: erre már kíváncsi vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 lehet felteszem Anti kerekeit és azokat elfüstöljük este :D Annak már úgy is mindegy :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 ....lehet felteszem Anti kerekeit és azokat elfüstöljük este :mellow:.... Hö-hö-hööö :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 viszont veri a c20ne gsi-ket :D (mármint az 1.8as) Valami nagyon lámával tesztelhetted köszi...köszi.... :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 köszi...köszi.... :rolleyes: :unsure: :D Szivcsi. (Jó azé csak 200 köbcentivel kisebb és 16celepes nehogy má ne legyen erősebb) Jelentem láttam a sárgában a metálszemcséket :mellow: Ja és azt elfelejtettem kérdezni, hogy véletlenül nem az Astra Zeneca előtt mentél Lurdyba (QP)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Már nagyon mennék egy Lurdys talira. Kár, hogy ilyen messze vagyok... Itten' meg kérem nincsen egy szál GSI-sem. (már olyan, aminek gazdája is van) Na meg itten kérem noooormális emberek se nem nincsenek. Íme a példa. :rolleyes: Na de tényleg. Irigyellek benneteket, hogy így összekupálódott egy jó csapat és összejártok rendszeresen. Itt felénk összesen ketten vagyunk, akik törődnek az autójukkal. Mindketten sedanból vagyunk. :mellow: ráadásul a másik srác C14NZ(?) én meg X14XE voltam gyárilag. Nekem már benn van a C20XE moci, a srác meg C20NE-t, akar, de mindent magunknak kell kitalálni, mert itt senki sem foglalkozik ilyesmivel. Van a városban 3-4 GSI, abból is talán 1, ami c20xe, de azoknak a "gazdái" meg csak tapossák kifele szegénykéim beleit. nem is megy egyik sem. :unsure: Öröm nézni azokat az elkerekedett szemeket, amikor beér a lámpánál. :D :lol: :lol: (fent hagytam az 1.4 16V feliratot)... Na, elsírtam a bánatom, elfogyott a whiskey-m, megyek aludni. 'ccakát mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Jó volt a ma. Is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Jó volt a ma. Is. ;) Bővebben? :D köszi...köszi.... :rolleyes: :D ;) Láátod Lanti.. ezek az emberek.. Megyek meg is nézem a videot, milyen "láma" vagy :P :lol: Aztán meg az ágyamat :mellow: Szerk: Megnéztem. Háát.. igy hátúlról talán egy kicsit tényleg jobbat ment a caraván... igaz nem sok "tiszta" rajt volt. Viszont te Lanti! Amikor velem indúltál egy tisztát, és eléggé elpörgetted, ment a füst mint állat, akkor jól látom a videón, a testmozgásoddal is hajtottad a kocsit? :unsure: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Bővebben? :unsure: Láátod Lanti.. ezek az emberek.. Megyek meg is nézem a videot, milyen "láma" vagy :lol: :D Aztán meg az ágyamat :rolleyes: Szerk: Megnéztem. Háát.. igy hátúlról talán egy kicsit tényleg jobbat ment a caraván... igaz nem sok "tiszta" rajt volt. Viszont te Lanti! Amikor velem indúltál egy tisztát, és eléggé elpörgetted, ment a füst mint állat, akkor jól látom a videón, a testmozgásoddal is hajtottad a kocsit? :mellow: :lol: :lol: István mindig csal mert ugy ér a lámpához h pont még kicsit gurul, de mind1 had örüljön.. ;) :D Amikor veled mentem akkor téleg nagyon eltekertem... A titkos mozgostratégiám meg lécci ne leplezd le :lol: ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Betanult perisztaltikus mozgással növeled a lendületet? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 A titkos mozgostratégiám meg lécci ne leplezd le :rolleyes: :mellow: :unsure: tökmindegy, úgysem tudja senki utánnad csinálni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 tökmindegy, úgysem tudja senki utánnad csinálni :rolleyes: Majd kijárunk egy hastáncos tanfolyamot Hernádnénál :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Lanti már láttam párszor a videót de ha Laci4 nem szól fel sem tűnik a varázsmozgás. :mellow: Valami hasonlót vághattunk le anno a TB Coránál mikor egy 8 szelepes GSI verte el Laci4-et de nagyon. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Lanti már láttam párszor a videót de ha Laci4 nem szól fel sem tűnik a varázsmozgás. :unsure: Valami hasonlót vághattunk le anno a TB Coránál mikor egy 8 szelepes GSI verte el Laci4-et de nagyon. :rolleyes: ÁÁááá.. én akkor csak kerek szemekkel :mellow: értetlen fejjel nyomtam ki a padlólemezen a gázpedált.. Csak néztem,hogy hee? én már ezer éve váltok, ez meg csak megy.. csak megy.. távolodik... és .. ééés vált!! jah.. de lassan nekem is kellene..megint!.. és még mindig csak meeegy és meeegy..távolodiiiiik.. már kéne egy távcső.. és.. ehh.. :lol: :D ui: igaz, alapjárata nem sok volt.. illetve elég érdekes...nem is értem, vajon miért.. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Lehet kéne nekem is egy matrica hátra hogy a "lóerők hiányát hülyeséggel pótolom.." :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Lehet kéne nekem is egy matrica hátra hogy a "lóerők hiányát hülyeséggel pótolom.." :mellow: A lóerők hiányát mutatós felnivel pótolod :rolleyes: Amikor QP ellen mentél hány kiló plusz volt a kocsiban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 A lóerők hiányát mutatós felnivel pótolod :mellow: Amikor QP ellen mentél hány kiló plusz volt a kocsiban? QP mellett ült Anti szoval inkább nem ecsetelem.. de az nem volt igazi verseny.. :rolleyes: :unsure: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Volt már pár olyan igazi tiszta rajt is,akkor is én voltam elöl :mellow: . Be kell látnotok hogy gyorsabb az 1.8... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Volt már pár olyan igazi tiszta rajt is,akkor is én voltam elöl :lol: . Be kell látnotok hogy gyorsabb az 1.8... :unsure: sohaaaa :lol: :rolleyes: :mellow: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Lehet rosszul emlékszem :rolleyes: :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 sohaaaa :lol: :rolleyes: :mellow: :unsure: Vigasztaljon a tudat, hogy Krisztiánt mindeki lenyomja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Vigasztaljon a tudat, hogy Krisztiánt mindeki lenyomja :mellow: most hogy mondod kicsit tényleg jobb... :rolleyes: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Vigasztaljon a tudat, hogy Krisztiánt mindeki lenyomja :mellow: tééénnnyleg... még én is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts