Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Miért jobb a C20XE, mint a C20NE? Persze a lóerőtöbbleten kívül. Úgy hallottam hogy az NE elég igénytelen és megbízható típus. És jól tuningolható. :twisted:

Ha Cali lesz, akkor mindenképpen a klubbon belülről lesz! :wink:

Mer' aziksze megy mint állat!Igaz, nem is találsz "megkímélt" példányt!A vásárlás árán felül még a mocigenerált is nyugodtan bele kalkulálhatod! :wink:

Amúgy ha esetleg az enyém is elmegy, én is egy NE-re fogok pályázni! 8)

Megosztás:

Majd megyünk 1ütt Gsit vadászni! :( De most töröm a fejem A Vectran is. Ott nagyon sok XE, és NE van kevés pénzért. Igaz nem GSi, de majdnem úgy megy és 5 ajtós. Meg nálam sajnos nagyon-nagyon számít a pénz is. :?

Én egy gödöllőit megjegyeztem magamnak, ha esetleg elmegy a gépem, akkor valszeg azt a srácot fogom felhívni az első körben. :roll:

Megosztás:

Szisztok!

Újként egyből egy kéréssel fordulnék hozzátok.

Kb. 1 éve sikerült hozzájutnom egy 94'-es CORSA GSI-hez (x16xel) elektronikával, ami a napokban elkezdett viccelődni.

Eddig annyit sikerült kiderítenem, hogy az ECU egyik csatlakozójában lévő tüskéknél biztosan van valami bibi. (Sajna kapott egy kis vizet...)

Lényeg a lényeg, egy kapcsolási rajzra (szervízkönyvre) lenne szükségem, hogy sikerüljön kideríteni, melyik láb micsoda. A Net-en sajna sehol nem sikerült letöltenem egyet sem ehhez a típushoz:(

Bármilyen segítséget nagyon megköszönnék!

Előre is köszönet,

Üdv

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.