aztec Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 minek csiga ha kipuff is kipuffol, csak éppen nem joe helyen :roll: :( :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Psssszt! Rontod itt a kedvem :( Ez egy igazi pocsékolás lesz. :( Extra kisnyomásu turbó nagy csigával :lol: De majd szép lassan......egyszer csak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q...creenwidth=1024 1.1ért odaadja ha valakit érdekel. A keresőbe írva nem található mert nem gsi-ként írta be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Jó...jó....jól néz ki :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Jó...jó....jól néz ki :D és nem is ismerem :( :( :lol: Petya holnap csörgess ezerrel me' 99,h Te fogsz kelteni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 OKÉ. Beállítok egy modemet,hogy tárcsázzon és hívjon :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 OKÉ. Beállítok egy modemet,hogy tárcsázzon és hívjon :( és ne ülj ennyit a gép elött! Húzás öcsse szép ídő van :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Melózom még fél-6 ig :( Már jojózik a szemem a sok notebook-tól :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Engem meg nemrég a változatosság kedvéért Kess +in' felkeltett :( :( vhogy rá tud érezni emberünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 engem meg Petya szokott keltegetni.. mint ma is :twisted: :twisted: Ő is ráérez.. mindig úgy van, hogy még aludnék vagy 1 órát, és elötte csörög :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április9, 2005 Megoszt Elküldve Április9, 2005 :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április9, 2005 Megoszt Elküldve Április9, 2005 Ez klassz volt :( és még az időjárás igy kegyes volt leszámítva azt az apró esőcskét. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 Beszéltem a szüleimmel, lehet hogy nemsokára lesz egy komolyabb újítás. 8) Viszont így most úgy tűnik hogy eladósorba került a gépem... Olcsó GSi projekt in progress!!! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 Beszéltem a szüleimmel, lehet hogy nemsokára lesz egy komolyabb újítás. 8) Viszont így most úgy tűnik hogy eladósorba került a gépem... Olcsó GSi projekt in progress!!! :( Nahhhhhhhhhhhhhh, akkor mégis GSi-d? :( :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 Háát nagyon szeretném. Vagy egy Cali (de lehet hogy ezt ebben a topicban nem kéne leírnom :( ). Meg most még képlékeny minden. Attól függ főleg hogy mennyiért megy el az Astra. Elég nagy túlkínálat van sajnos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 Háát nagyon szeretném. Vagy egy Cali (de lehet hogy ezt ebben a topicban nem kéne leírnom :( ). Meg most még képlékeny minden. Attól függ főleg hogy mennyiért megy el az Astra. Elég nagy túlkínálat van sajnos... És C20XE a cél ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 Vagy NE. Úgyis a nyomaték a lényeg! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 Vagy NE. Úgyis a nyomaték a lényeg! :wink: Eladó Cali klubbon belül is van, mind XE, mind NE :wink: :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 Ajánlanám esetleg a C20XE motoros autókat :evil3: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 Miért jobb a C20XE, mint a C20NE? Persze a lóerőtöbbleten kívül. Úgy hallottam hogy az NE elég igénytelen és megbízható típus. És jól tuningolható. :twisted: Ha Cali lesz, akkor mindenképpen a klubbon belülről lesz! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 Miért jobb a C20XE, mint a C20NE? Persze a lóerőtöbbleten kívül. Úgy hallottam hogy az NE elég igénytelen és megbízható típus. És jól tuningolható. :twisted: Ha Cali lesz, akkor mindenképpen a klubbon belülről lesz! :wink: Mer' aziksze megy mint állat!Igaz, nem is találsz "megkímélt" példányt!A vásárlás árán felül még a mocigenerált is nyugodtan bele kalkulálhatod! :wink: Amúgy ha esetleg az enyém is elmegy, én is egy NE-re fogok pályázni! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 Majd megyünk 1ütt Gsit vadászni! :( De most töröm a fejem A Vectran is. Ott nagyon sok XE, és NE van kevés pénzért. Igaz nem GSi, de majdnem úgy megy és 5 ajtós. Meg nálam sajnos nagyon-nagyon számít a pénz is. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 Majd megyünk 1ütt Gsit vadászni! :( De most töröm a fejem A Vectran is. Ott nagyon sok XE, és NE van kevés pénzért. Igaz nem GSi, de majdnem úgy megy és 5 ajtós. Meg nálam sajnos nagyon-nagyon számít a pénz is. :? Én egy gödöllőit megjegyeztem magamnak, ha esetleg elmegy a gépem, akkor valszeg azt a srácot fogom felhívni az első körben. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsafan Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 Szisztok! Újként egyből egy kéréssel fordulnék hozzátok. Kb. 1 éve sikerült hozzájutnom egy 94'-es CORSA GSI-hez (x16xel) elektronikával, ami a napokban elkezdett viccelődni. Eddig annyit sikerült kiderítenem, hogy az ECU egyik csatlakozójában lévő tüskéknél biztosan van valami bibi. (Sajna kapott egy kis vizet...) Lényeg a lényeg, egy kapcsolási rajzra (szervízkönyvre) lenne szükségem, hogy sikerüljön kideríteni, melyik láb micsoda. A Net-en sajna sehol nem sikerült letöltenem egyet sem ehhez a típushoz:( Bármilyen segítséget nagyon megköszönnék! Előre is köszönet, Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 Corsafan! Üdv a fórumon! Ha valaki rendelkezik az általad keresett infókkal az biztos segít majd.. :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts