kavics Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 szép bár kép nem adja sztem vissza h milyen lett a színe... Más: cabrio cali hát ez is többet érne(magyarul olcsóan' adja) csak nem itt Mo.-on.... és ez is szép....... visszalakítani gyárira, szép fény és már kész is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Szép lett ? :lol: Szerintem elég jó lett.Szemét 1-2 van benne.A tető hibátlan lett,és a hátsó sárvédő kicsit narancsos.(Több helyen is megkérdeztem ezt a polír kihozza teljesen).A Bandi nagyon elégedett magával :unsure: :rolleyes: .Összeségében nekem nagyon tetszik,de azért még van pár elem amit le kell hogy fényezzen.(remélem az is legalább ennyire jó lesz) Kész vannak az ajtókárpitok is.Kicsit villágosabb mint hittem,pedig én vettem az anyagot :D :mellow: :lol: .Ez persze nem baj,sőt.....csak jobban kell rá vigyázzni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Nagyon szépen lesz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Nagyon szépen lesz :rolleyes: nagyon!! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Nagyon szépen lesz :rolleyes: Bezonyám! :mellow: S, nem fog szembe jönni minden utcasarkon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Köszönöm :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Nemtudja valaki véletlenül ennek a bizonyos stiftnek a rendes nevét? Szerettem volna elmagyarázni a szerelő barátomnak hogy mit kéne kicserélni de igy hogy csak ezzel a stift szóval dobálózok nem igazán jutunk előre....'Csergő Viktor' említette hogy a robbantott ábrán mi a neve de persze nem emlékszem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Hát én úgy ismerem mint stift...de lehet van valami szakneve... István!!! Szép lesz, az ajtókárpit meg azzal a 3 bevarrással nagyon a lett...az is patent... Este fél kilenc lennt? Amúgy a polír tényleg sokat kiszed, bár a narancsosságot szertintem nem...de nem én vagyok a szaki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Este fél kilenc lennt? Ott leszek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Elég ######a lesz a gép István!! :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 az a kárpit nagyon odab@sz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Jó sárga!! A kárpit is szép. A szemcsés lakk mikor kerül fel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Tuti lesz a Caravan - a belső kárpitozás meg nagyon jó lett. El is szeretném majd kérni embered elérhetőségét, mert újra szeretném húzatni a Recaromat és úgy látom, jó szaki.... :lol: Nekem külön kedves ez a GSi Caravan dolog - én is arról álmodom a dobozossal, hogy majd ilyen szép lesz eccer az is.... :rolleyes: ...juj, bilibe lóg a kezem.... :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Más: cabrio cali hát ez is többet érne(magyarul olcsóan' adja) csak nem itt Mo.-on.... és ez is szép....... megint nagyképű bunkó vagyok de ez sztem fabatkát sem ér sem itthon sem kint... ...ez ember levágta a tetejét...volt egy cikk is anno a T&S-ban.. :mellow: István ! nagyon szép lesz a caravan ! a kárpitod meg egyszerűen gyönyörű :rolleyes: megéri szívni vele.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 tyű csak most láttam a kárpitokat nagyon szép...az is meg az autó is!!!!!!!! :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Nemtudja valaki véletlenül ennek a bizonyos stiftnek a rendes nevét? Szerettem volna elmagyarázni a szerelő barátomnak hogy mit kéne kicserélni de igy hogy csak ezzel a stift szóval dobálózok nem igazán jutunk előre....'Csergő Viktor' említette hogy a robbantott ábrán mi a neve de persze nem emlékszem... volt már olyan hogy nem csak kérdeztél, hanem csak ugy kötetlenül beszélgettél??? :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 juvanna. tudom bunkó vagyok..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 juvanna. tudom bunkó vagyok..... :rolleyes: :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 megint nagyképű bunkó vagyok de ez sztem fabatkát sem ér sem itthon sem kint... ...ez ember levágta a tetejét...volt egy cikk is anno a T&S-ban.. :rolleyes: hehe naívan benéztem :mellow: kint vannak ilyen átalakított kabriók, de azok 10000 euró fele mennek. bár ott szerintem nem csak flexelnek :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 volt már olyan hogy nem csak kérdeztél, hanem csak ugy kötetlenül beszélgettél??? :rolleyes: :mellow: Rossz kedved van Ákos ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április28, 2007 Megoszt Elküldve Április28, 2007 :rolleyes: niccsen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április28, 2007 Megoszt Elküldve Április28, 2007 :rolleyes: niccsen.... Ja, mer' az még tegnap vót... :D :mellow: Másolom a JB-t, még kettő, és kész.... :lol: Valahol van egy ilyen alu "bőröndöm", ha belefér az összes, odaadom hozzá. Akkor már majdnem olyan mint az origi :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április28, 2007 Megoszt Elküldve Április28, 2007 Jó sárga!! A kárpit is szép. A szemcsés lakk mikor kerül fel? Már rajta van,de csak akkor látszik ha süt a nap.....fényképen sose fog látszani Köszönöm mindenkinek.Ma délkörül kész lesz a többi cucc is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április28, 2007 Megoszt Elküldve Április28, 2007 El is szeretném majd kérni embered elérhetőségét, mert újra szeretném húzatni a Recaromat és úgy látom, jó szaki.... ;) Nekem külön kedves ez a GSi Caravan dolog - én is arról álmodom a dobozossal, hogy majd ilyen szép lesz eccer az is.... :rolleyes: ...juj, bilibe lóg a kezem.... :unsure: :D :lol: Tényleg jól dolgozik,bár látszik melyik kárpittal kezdte :lol: viszont annyira nem volt vészes az ára...... Legszebb autók a caravanok..... :mellow: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április28, 2007 Megoszt Elküldve Április28, 2007 nagyon szép lesz a kocsi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts