Goofy Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Srácok Az létezik hogy a 16v es gsi 8-ezernél tilt? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Az enyim igen... :wink: De amúgy csak ha chippelve van... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Laci4 : Kéne egy sportkocsis tiltakozó felvonulás a parlament körül, természetesen nem bejelentve, csak épp arra autózunk pár százan. Szerintem sokan benne lennének. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Ejha.......ez a benzin ár már nem vicc......... :( Meddig emelkedik még?! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Srácok Az létezik hogy a 16v es gsi 8-ezernél tilt? :shock: Mé kérded? gyanús vagy te nekem.... Amúgy Peti az igaz h J baszta neki rendesen de mellette vigyázott rá, legalábbis nem úgy ismertem, mint pl 2 kerületi gsis kollegám, aki amióta megvette baszott rendbetenni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 egyébként a Videón jól ment :( Tetszett a hangja. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Mé kérded? gyanús vagy te nekem.... Amúgy Peti az igaz h J baszta neki rendesen de mellette vigyázott rá, legalábbis nem úgy ismertem, mint pl 2 kerületi gsis kollegám, aki amióta megvette baszott rendbetenni.... Azért mert az enyém ott tilt,és én ugy tudtam a 16v -ek 7 nél tiltanak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Nah már kocsimban van a turbó :( Igaz csak a csomagtartóban de megvan az eszköz. :wink: KKK24 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Nah már kocsimban van a turbó :D Igaz csak a csomagtartóban de megvan az eszköz. :wink: KKK24 Peti!Neked meszeltek! :wink: :( :( :lol: Egyébként a Duenen olvastam egy 97? évj. Astra GSÍ-ről.Én úgy tudtam, hogy azt 96-ig gyártották.Létezhet ilyen? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 ....Egyébként a Duenen olvastam egy 97? évj. Astra GSÍ-ről.Én úgy tudtam, hogy azt 96-ig gyártották.Létezhet ilyen? :shock:.... Nem tudom meddig gyártották, de 96-ban legyártott autó, azért még 97-ben is forgalomba lehet helyezni :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Hát ÍME , ez lenne az! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Hát ÍME , ez lenne az! 8) Wolfi anno éjn is belinkeltem, mert én is úgy tudtam 96ban offolták a gyártását..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Ha jól tudom akkor ez Astra f Sport 136ló ecotec motor. Biztos nagyon pöpec lehet :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Ha jól tudom akkor ez Astra f Sport 136ló ecotec motor. Biztos nagyon pöpec lehet :( Butított X20XE?Nem kell! :? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 az X20XE ennyit tud.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 az X20XE ennyit tud.... Halvány! :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Nem tudom meddig gyártották, de 96-ban legyártott autó, azért még 97-ben is forgalomba lehet helyezni Na igen.. az enyém is "'96"-os, de benne találtam pár dolgot ami '95 ben készült.. (velszeg az autó is, csak 96 helyezték forgalomba) És jaja.. ez már ecotec. mármint a hirdetés... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 juhéjj, de jó kedvem van!!!!! :( :( :mrgreen: :smt044 hétvégén valszeg megérkeznek a friss tappancsok és akkor mehet a szekér a lakatoshoz és végre elkészül..... :smt023 :smt040 :smt077 :smt082 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 kira Kess akkor már neked is lészen zsír verdád :wink: Dsz ügyben ma tudunk értekezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 hátha holnap nem jössz a talira.... de ma szvsz 8nál előbb nem érek rá.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 jó akkor 8 után csörgetlek, ha nem gáz és elugrunk arrafele vagy kijössz este? me lehet nekiállunk s nem ártana.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 vedd fel a telefont!!! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 vedd fel a telefont!!! 8) jahogy az csörgött :( nyertem :lol: kicsit lassan de csak bebootolok :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 - - - Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts