Hic Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Tényleg HIC! hogy egy kis egyformaságot véljek felfedezni a kocsinkban, az enyimben is y17dt hűtő van... :rolleyes: :mellow: ugye, ugye.... :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Viszont akkor az is megvan, hogy miért füstölt néha... :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 és azért csak néha mert csak néha használtad :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 GSI hátsó lökös felmegy sedanra? :mellow: Egy az egyben nem megy fel rá,sőt....Kell hozzá 3db gsi hátsó lökös meg egy olyan műanyagos akinek van erre ideje. Kis müanyagos melóval gond nélkül... :rolleyes: Antira nem kell hallgatni audija van :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Jó az avatar, Anti... :rolleyes: Gép még nincs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Még kb 2 hét... :rolleyes: Már pedig nagyon várom... Már unalamamban a GSI összerakásán gondolkozok... :mellow: Azért kicsit még visszábbvettem ebből az avatar dologból...csak szép fokozatosan... ez most jelen esetben a van, volt, lesz című kompozíció...persze hogy kicsit absztrakt legyen nem a megfelelő sorrendben... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Valóban komoly lehetett a látvány, Tomét láttam fent de nem Antié alatt. Viszont mások is megúnták a GSi feelinget, konkrétan négyen adtak fel hirdetést tegnap. 1 2 3 4 Uccsó komoly :lol: "Leírás: GSI kedvelőknek való kicsi kocsi." :unsure: :D :lol: Az a 2-es számű versenyző hozzám elég közel van... :rolleyes: valaki nem tudja, hogyan lehet gyorsan, sok pénzhez jutni? :mellow: anélkül, hogy lecsuknának... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Egy az egyben nem megy fel rá,sőt....Kell hozzá 3db gsi hátsó lökös meg egy olyan műanyagos akinek van erre ideje. Antira nem kell hallgatni audija van :mellow: Jelenleg egyik sem áll rendelkezésre. Más megoldást keresek. :rolleyes: Mondjuk valami normális toldat... Csak hát sedanhoz ló..szt sem lehet kapni. Legalábbis normálisat nem nagyon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Az a 2-es számű versenyző hozzám elég közel van... :rolleyes: valaki nem tudja, hogyan lehet gyorsan, sok pénzhez jutni? :mellow: anélkül, hogy lecsuknának... Egy vegyi bomba gyors előállítása...fenyegetés...aztán dől a lóvé... :unsure: Neked ez gyerekjáték... Vagy dobsz egyet...és csak Te tudod az ellenszer összetevőit...és gyorsban nekiállsz legyártani...csak el ne rontsd... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Még kb 2 hét... :rolleyes: Már pedig nagyon várom... a srácnál meg ottvan a pénzed és közben használja az autót? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Itt a barátom volt sedan-ja. Igaz itt csak a felső mélyedés lett eltüntetve meg irmscher toldat van rajta alul. De a felsőrészén elég meggyöző lett. elötte http://img.tar.hu/rhantos/size2/5379938.jpg utána http://img.tar.hu/rhantos/size2/5379933.jpg illetve a morcosítás ami szerintem nagyon jó lett http://img.tar.hu/rhantos/size2/5379954.jpg Bobber nézd meg az idézetbe a képeket.egy irmscher toldat meg egy kis müanyagos munka,és szerintem hibátlan :rolleyes: Irmscher toldatot talán ebay-n lehet venni....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Bobber nézd meg az idézetbe a képeket.egy irmscher toldat meg egy kis müanyagos munka,és szerintem hibátlan :mellow: Irmscher toldatot talán ebay-n lehet venni....... Húh.. ez tetszik. :rolleyes: Viszont ha találok ilyet, lejjebb kell eresztenem a kipuffot, ha jól látom. Bár az legyen a legnagyobb bajom. :unsure: Kipuff: itt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 a srácnál meg ottvan a pénzed és közben használja az autót? :rolleyes: Nem!!! Dehogy is! 3 kilót adtam foglalónak, ő meg letette az autót a garázsban, mert van neki más amivel járjon... de azért kapott 500km-t amit hagtam neki...leírtuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Egy vegyi bomba gyors előállítása...fenyegetés...aztán dől a lóvé... :mellow: Neked ez gyerekjáték... Vagy dobsz egyet...és csak Te tudod az ellenszer összetevőit...és gyorsban nekiállsz legyártani...csak el ne rontsd... :unsure: :D mondom anélkül, hogy lecsuknának. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Húh.. ez tetszik. :rolleyes: Viszont ha találok ilyet, lejjebb kell eresztenem a kipuffot, ha jól látom. Bár az legyen a legnagyobb bajom. :unsure: Kipuff: itt Ez az irmscher toldat hasonlít az enyémre,lehet hogy jó is a caravan a sedánéra :mellow: Nekem is lejjebb kellett rakatnom a kipufogó végét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Megnéztem a képeimet és biztos hogy nem jó a caravan a sedánéra,csak hasonlít Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Megnézem a képeimet és biztos hogy nem jó a caravan a sedánéra,csak hasonlít Legalább már tudom, hogy kb. mire vadásszak. :rolleyes: eBayen persze nincs most. Majd nézegetem. Az általam ismert itthoni tunnying cégeknél nem láttam hasonlót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Nem!!! Dehogy is! 3 kilót adtam foglalónak, ő meg letette az autót a garázsban, mert van neki más amivel járjon... de azért kapott 500km-t amit hagtam neki...leírtuk... de akkor most mire várás van? vagy csóró vagy és nincs meg a pénz? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Redi! Jól látod... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Na látom megjött a fényezők és lakatosok réme is... :rolleyes: :mellow: Ez akár rám is igaz lehet! :unsure: De tul képp miért nem vetted fel a telefont 14:00 körül? S mé nem híttá back? Vagy utálsz? Akkor én nem is tartozom a seggnyaló haverjaid közé! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Talán mert kicsit otthon hagytam... :mellow: :unsure: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Azért kicsit még visszábbvettem ebből az avatar dologból...csak szép fokozatosan... ez most jelen esetben a van, volt, lesz című kompozíció...persze hogy kicsit absztrakt legyen nem a megfelelő sorrendben... :mellow: Ctrl+F5 után nálam is látszik de ha Hic nem irja sose veszem észre :rolleyes: Anti a kettesgolf lemaradt a volt/van/lesz kompozícióról :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Meg megváltozott az msncímem is, kidobtam a gagyi fríméleset. albert@kadettklub.hu Vegyen fel akit érdeklek pls mert nem tudom ctrl+c ctrl+v-zni a régimről. THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Ctrl+F5 után nálam is látszik de ha Hic nem irja sose veszem észre :rolleyes: Anti a kettesgolf lemaradt a volt/van/lesz kompozícióról :lol: Most mondjam azt, hogy szerencsére elváltam, így ahhoz igazából már semmi közöm??? :unsure: :D :lol: Ex anyósomé volt... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Most mondjam azt, hogy szerencsére elváltam, így ahhoz igazából már semmi közöm??? :mellow: :unsure: :D Ex anyósomé volt... :rolleyes: Akkor szerintem ő még mindig bír téged mert nagyon rendes fiatalember módjára rendesen kikormoltad a vasat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts