opel16v Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Hát szerintem ha veszel egy 18 éves autót, akkor azzal nem fogsz menni úgy sokezer km-t, hogy ne legyen bajod több dologgal is... vannak tartós típusok, amihez nem sokat kell nyúlni ilyen korban sem, és nem kell rá sokat költeni, de azt ki kell fogni. Szerintem a BX tulaj szívéről is nagy kő eshetett le, hogy működött az emelés, amikor kipróbáltad :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Meglepődnél, ha tudnád, hogy 100e magasságában mennyire korrekt autókat lehet kapni, főleg franciából. :rolleyes: :mellow: :unsure: bazzz.... én is ilyennel járok :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 :rolleyes: :mellow: :unsure: bazzz.... én is ilyennel járok :lol: ;) Lassan én is... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Ilyen az amikor két fikanikkkkk egymásra lel...Dr.Nick folyt... :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Ilyen az amikor két fikanikkkkk egymásra lel...Dr.Nick folyt... :rolleyes: :mellow: nagyon unatkozhatsz,ha ilyeket keresgélsz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Csak kattintgattam... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Csak kattintgattam... :mellow: juzer..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Vazzeg, ez a dr. Nick tényleg nagyon unatkozhat :rolleyes: Inkább nézne ő is dácsiát a használtautón.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Ilyen az amikor két fikanikkkkk egymásra lel...Dr.Nick folyt... :rolleyes: :mellow: Itt látszik, hogy mekkora szánalmas ez az egész CS......ott egy nick amiről ÜVÖLT, hogy kamu erre a sok gyökér zsírvadász megy haverkodni meg megköszöngetni a semmit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 ezt most célzásnak szántad ? :mellow: :rolleyes: Miért, talált? :lol: :unsure: Egyébként nem, ez sem neked, sem Bélának nem szólt, csak általánosságban írtam, a tapasztalataimra hagyatkozva. Béla, nem értelek én félre, annyi az egész, hogy nekem igazán rossz tapasztalatom csak csigaevő autóval volt.... amit leírtam az télleg úgy volt, nem vicc. A sógorom ilyen "sz@rni bele, csak menjen, nem kell sajnálni" típus, én már inkább be sem ülök az autójába. Az igaz, hogy azok az autók, amik nekem is tetszettek tíz-tizenöt éve, ma már gyakran a 100 ezres kategóriában kínálják magukat, de mivel nem nézem őket mostanság, nem tudom, valójában milyen állapotban lehetnek.... de azért csak bizalmatlan vagyok, húsz év az húsz év, és csodák nincsenek, no. Ilyen autó vételébe akkor szállok be, ha ott a családi autó, ami mindig indul, mindig kifogástalan. Szumma-szummárum, végülis te döntesz, mi meg csak azért jártatjuk a pofánk, mert jót akarunk.... (bár a pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve :lol: ) PS: Tiszta szar a net a cégnél, állandóan lebont, valami nem gömbölü.... Na megyek, elolvasom a Dr. Nick folytatást.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Én nem vagyok aktív CS júzer, csak egy hirdetést adtam fel egyszer - mi ez a retek meg zsír? Bocs, hogy láma vagyok.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Lehet pontozni az autókat, zsír az a 10p, retek meg az 1p... Na látod már benne a fantáziát??? :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Ez a cs ez mennyire szánalmas. Nem is voltam hajlandó többet olvasni két nick hsz után. És komolyan ettől megy fel a cs statisztikája. Most is 10 GSi klubbos olvassa :rolleyes: Nemá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Most is 10 GSi klubbos olvassa :rolleyes: ???????????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 ???????????????? Há mer unatkoznak. Tipp volt, nincs erre statisztikám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Ez a cs ez mennyire szánalmas. Nem is voltam hajlandó többet olvasni két nick hsz után. És komolyan ettől megy fel a cs statisztikája. Most is 10 GSi klubbos olvassa :rolleyes: Nemá Erről jut eszembe, gondoltam, kiraknék egy GSi Club matrinyát a piros ócskavasra - tudom, nem az a kifejezett Géjesi, de az Anti féle felnikkel egész sportos lett. :mellow: Most Astra G klubban vagyok, lehet több helyen is az ember? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 ha Hondán meg Audin lehet akkor nyugodtan teheted :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 ha Hondán meg Audin lehet akkor nyugodtan teheted :rolleyes: :mellow: Ja, a Seni hátán is van, azért kérdeztem. Jó grafx, teccik. Népszerűsítem a klubot :unsure: (aki meg tudja, hogy olajkályhám van, majd jókat röhög, ha látja) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Ez a szép ebben srácok...hogy már lassan nem is GSI-ken lesz a matrinya... :rolleyes: :unsure: Andris tud csinálni neked, ha épp nincs neki kész... bár mindig van... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Ez a szép ebben srácok...hogy már lassan nem is GSI-ken lesz a matrinya... :rolleyes: :mellow: hasznaltauto.hu-n is egymás alatt volt tegnap a tiéd meg a Tom autójának a hírdetése :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Ez jól esett... :rolleyes: Ha egy s500 alatt lett volna lehet jobban érzem magam... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Ez a szép ebben srácok...hogy már lassan nem is GSI-ken lesz a matrinya... :mellow: :D Lélekben GSi az...... :rolleyes: :unsure: Csak amikor tövig nyomom a gázt akkor jövök rá, hogy csak a bilibe lógott a kezem.... :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 hasznaltauto.hu-n is egymás alatt volt tegnap a tiéd meg a Tom autójának a hírdetése :lol: Valóban komoly lehetett a látvány, Tomét láttam fent de nem Antié alatt. Viszont mások is megúnták a GSi feelinget, konkrétan négyen adtak fel hirdetést tegnap. 1 2 3 4 Uccsó komoly :D "Leírás: GSI kedvelőknek való kicsi kocsi." :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Na látom megjött a fényezők és lakatosok réme is... :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 Lélekben GSi az...... :rolleyes: :mellow: Csak amikor tövig nyomom a gázt akkor jövök rá, hogy csak a bilibe lógott a kezem.... :unsure: :D :lol: Tényleg HIC! hogy egy kis egyformaságot véljek felfedezni a kocsinkban, az enyimben is y17dt hűtő van... :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts