Goofy Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Na ugnéz ki ismét beléptem az opelesek táborába :wink: Itt van egy két kép a verdárol :P Hát lesz vele meló :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Isten (vagyis GSI) hozott ismét... :wink: Ez most egy új szerzemény??? Adatokat pls! Amúgy csili vili! :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Igen ez vasárnap óta van nálam... 1994.10. Havi elektromos cucos+klíma 2.0 16V Ez az a gsi ami a bmw-s videoban van benne mikor a végén elmegy az m3 -as Lesz vele meló. Féltengejes mind2 kerék,vizsga nyista,szélvédö csere,lengés csill csere, Egykét fényezési hiba,szinkrongyürüs váltó,ja és a klíma sem mükszik azt hiszem igy ennyi jutott az eszembe :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 üdv itthon! :wink: engem főképp a csomagtartónyitás érdekelne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 pedig kívülről jónak mutatkozik.... és ha nem indiszkrét a kérdés, akkor mennyibe fájt??? (csakhogy redline is tuggya az árakat) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Ez nem Jerry GSi-je volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 De a jerry-é volt az auto. 850-be fájt+4 kiló lesz még :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Ez nem Jerry GSi-je volt? pont ezt akartam mondani,h kísértetiesen hasonlít :D Ádám vmikor maj begyűjtöm ASC kollegát s csinálunk 1 meetinget min múltkor PCnél :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Szép a gép :D A videón láthattuk,hogy nem kimélték a vasat :? Sok sikert hozzá........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Melyiket kímélik.... :wink: (Most pl Azték koma igencsak kímélősre vette...) :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 ....A videón láthattuk,hogy nem kimélték a vasat :?.... Peti mondanál nekem egy olyan GSi-t, amellyel csak korzózni szoktak, semmi pjumpálás ? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 :oops: nem találtam olyat............ ejjjjj Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Igen ez vasárnap óta van nálam... 1994.10. Havi elektromos cucos+klíma 2.0 16V Ez az a gsi ami a bmw-s videoban van benne mikor a végén elmegy az m3 -as Lesz vele meló. Féltengejes mind2 kerék,vizsga nyista,szélvédö csere,lengés csill csere, Egykét fényezési hiba,szinkrongyürüs váltó,ja és a klíma sem mükszik azt hiszem igy ennyi jutott az eszembe :roll: A váltóba tudok egy komplett 5. szinkrongyürüt. Ha F20-as van benne. Újat Qrva drágán kapsz(ha kapsz!) :twisted: 8) A féltengely is szóba jöhet mert azt is tudok F20-hoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Visszaírt a Dbilas: Megkérdeztem, hogy mennyi lenne a gyűjtődoboz a hengerenkéntihez, mert a szívótalprész már megvan... :wink: Hát írtak egy olyan árat, hogy majd hanyattestem... :shock: Csak az a szaros műanyag doboz kerül potom 193 EUR-ba a 30 EUR szállítás haza...az barátok közt is 223 EUR ami kb 54 ezer froncsi... Hát baxák meg annyiért faragok egyet... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Egyszer láttam egy olyan GSI-t, amin még rajta volt a fólia a hátsó üléseken. 60000 km volt benne 8 évesen. Egy müncheni bácsié volt. Na az meg volt kimélve, egy szegedi kereskedésben árulták sokáig elég combos áron 1.79ért. 96os évjárat volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Az enyém is egy svájci orvos nyudíjasházaspáré volt, és csak a telekre jártak ki vele... :D Ja és mondták, hogy 500 HUf-ért lefóliázzák az összes ülésemet is... :wink: egy kiadós kárpíttisztítás után, bár kb ha 5Xültek hátul eddig... :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 persze, meg padlólemez kivág, és tied lesz az első Flinstone's design GSi... Gondolj bele, milyen keveset fogyasztana :twisted: Mindig olcsóbb mogyorót szórni a mókusoknak, mint a hetente emelkedő árú benzinből vételezni :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Egyszer láttam egy olyan GSI-t, amin még rajta volt a fólia a hátsó üléseken. 60000 km volt benne 8 évesen. Egy müncheni bácsié volt. Na az meg volt kimélve, egy szegedi kereskedésben árulták sokáig elég combos áron 1.79ért. 96os évjárat volt. Nem is volt az olyan nagyon húzós.. Az enyém 103e km-rel volt 1.850!!!! re hirdetve... MOndom neki. szép szép, de ez azért kicsit sok... Belekötöttem ebbe abba, de csak ilyen "apróságokba" tudtam, h nincs riasztó, nincs benne az emelő(mondjuk miután megvettem adott a srác egyet) :headbang: , meg hogy 3 helyen ki van égetve cigivel az ülés(pont egy parázs méretben, illetve a felső kárpiton is van 1-2 pici nyom. Mondjuk nem tudom mit csináltak a cigivel... :shock: Azt hiszem hirtelen csak ennyi volt.. meg kicsit húztam a számat, hogy igy meg ugy, szép szép, kellene is, de ennyim nagyon nincs....(igy is volt, még igy is nagott haraptam) :? Mire a ######i.. nah joh... 1.650, de ennél alább nem megy.. Mondom, ok, ha a bank megadja a hitelt... Hát így lett az enyém... szintén elég megkímélt állapotban.. akkor hozták be kintről... még nem is volt magyar rendszáma. Kapott friss müszakit stb. és ugy lett a kezembe adva... Sajnos az elmúlt 1.5 év hatásai már jelentkeznek rajta :D :P de azért még most is jó állapotban van sokak szerint.. csak én vagyok túl maximalista :D :oops: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 az enyimé is svájci...ezért beszél velem olaszul 8) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Az enyém németországi. Az eleje egy fiatal srácé volt, a segge nemtom kijé :D :P :D az orra beszerzés alatt :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Én kifejezetten jó állapotban vettem a kocsit..................csoda,hogy egybe volt az autó :D :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 szombati fóti talira jelentkezni is kell vagy mehetek csak "simán" ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Jöhetsz csak úgy is, de jó lenne tudni a pontosabb létszám miatt... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 A rohadás a Molba vagy akárkibe!! Ha jól hallottam a hírekben, szombattól megint 7 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! azaz hét forinttal emelik a benyát!! Azt a jó... anyukájukat! Igy már asszem 258 lesz a 95!!! ös !! nem semmi!! :/ Bocs.. ez lehet nem ide kellett volna, de hátha közérdekünek számít .) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 csak jómagam személyében mennék. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts