Atommanó Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Azért írtam neki egy mailt. hogy hogy is van ez??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Azért írtam neki egy mailt. hogy hogy is van ez??? :mellow: mára is akarsz egy újabb rajongót? nem volt elég tegnap.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 már is akarsz egy újabb rajongót? nem volt elég tegnap.. :rolleyes: :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Azért írtam neki egy mailt. hogy hogy is van ez??? :mellow: srác biztos rájött hogy a 180LE kevés neki.. többet akar :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 De az biztos hogy bejött neki a felesbe fújt fény.. :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Hm...egyre érdekesebb...Nagykáta is, meg a telefonszám is stimmel...viszont elvileg akivel találkoztunk az nem az aki Tom autóját megvette...hát már qrvára nem vágom... :D :unsure: :mellow: Nagykáta tőlünk 15 km-re van. Tom régi autóját nem láttam még a környéken. Vagy nem is azt kellett volna? :rolleyes: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Tom elvileg jóban van a sráccal (legalább is beszélnek néha) aki megvette a sárga feketét... Talán felhívhatná, hogy akkor most vattafákk van... :rolleyes: Ja és anúgy szombaton láttuk az autót, és Tom szerint nem az a srác vezette, aki megvette tőle...végképp elvesztettem a fonalat... :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Tom elvileg jóban van a sráccal (legalább is beszélnek néha) aki megvette a sárga feketét... Talán felhívhatná, hogy akkor most vattafákk van... :mellow: Ja és anúgy szombaton láttuk az autót, és Tom szerint nem az a srác vezette, aki megvette tőle...végképp elvesztettem a fonalat... :unsure: :D Volt ott valami kavarás, hogy ki veszi meg, de azt hittem hogy az már tisztázódott... Ezek szerint mégsem... Jó, delután felhívom a srácot... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Tényleg az a vasárnap esti programod, hogy Dacia-kat nézegetsz hasznaltauton? :unsure: :rolleyes: Aha :D Amúgy szívesen vennék dácsiát, ha nem oszlott volna már el mindnek a karosszériája a levegőben... :mellow: Volt nekünk annó és nagyon szerettem, habár valahol mindig sántított. Vagy ez volt rajta sz..r, vagy az. De amúgy okés volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Amúgy szívesen vennék dácsiát, először: :rolleyes: :mellow: azután: mindenki ugy teszi tönkre az életét ahogy akarja, csak másoknak ne ártson vele :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Aha :mellow: Amúgy szívesen vennék dácsiát, ha nem oszlott volna már el mindnek a karosszériája a levegőben... :rolleyes: Volt nekünk annó és nagyon szerettem, habár valahol mindig sántított. Vagy ez volt rajta sz..r, vagy az. De amúgy okés volt.... mindig is tudtuk h nem vagy "átlagember" de ez már sokk volt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 először: :rolleyes: :mellow: azután: mindenki ugy teszi tönkre az életét ahogy akarja, csak másoknak ne ártson vele :unsure: Azért az újabb gyártású RenaultDácsiák már sztem műszakilag egész jó konstrukciók lehetnek.Még ha a formaterv kisit sántít ish...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Azért az újabb gyártású RenaultDácsiák már sztem műszakilag egész jó konstrukciók lehetnek.Még ha a formaterv kisit sántít ish...... hát nemtom,de én ilyen elb@szott formát nemigen láttam még... ha már ennyire olcsó megoldás kell,inkább egy thalia :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 nem indul az autóm... miért? na jo kicsit konkrétabban , forgat és mintha nem kapna benzint...kis gáz pumpa meg 5-7 inditózás után nagynehezen elkapja...ha egy napot áll akkor ezt csinálja, ha 3-4-5 oránként beinditom akkor beindulgat. Az aksi 14 - 14.2 -t mutatott ill. a mÚtiméter... köszönöm :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Tom elvileg jóban van a sráccal (legalább is beszélnek néha) aki megvette a sárga feketét... Talán felhívhatná, hogy akkor most vattafákk van... :rolleyes: Ja és anúgy szombaton láttuk az autót, és Tom szerint nem az a srác vezette, aki megvette tőle...végképp elvesztettem a fonalat... :mellow: :unsure: pedig elég egyedi.........bizti nem jön veled szembe mégegy :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 nem indul az autóm... miért? na jo kicsit konkrétabban , forgat és mintha nem kapna benzint...kis gáz pumpa meg 5-7 inditózás után nagynehezen elkapja...ha egy napot áll akkor ezt csinálja, ha 3-4-5 oránként beinditom akkor beindulgat. Az aksi 14 - 14.2 -t mutatott ill. a mÚtiméter... köszönöm :rolleyes: Arra tippelnék hogy az a bigyó ami nem hagyja hogy visszamenjen a benya az nyiffant ki, és az ac-nak fel kell színija a bengát a tankból mint amikor tök kifogy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 elektronyos ac folyamatosan nyomja, vagyis simán gyújtáson fel kéne töltse a rendszert szinte teljesen. Más bibi lesz. szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Sárgának lesz igaza, a visszacsapó szelep lesz a bibis, vagy valahol luftos lesz a benyacső...nincs benzinszag, amkor indítózol? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Sárgának lesz igaza, a visszacsapó szelep lesz a bibis, vagy valahol luftos lesz a benyacső...nincs benzinszag, amkor indítózol? :rolleyes: Milyen Sárgának? :mellow: Albert kínai? :unsure: Egyébként tényleg kéne tudni, hogy van-e benyaszag, ez lehet motrohőfok jeladó is pl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Azt meg hogy van-e nyomás, elég könnyen ki lehet deríteni, csak meg kell nézni a szelepet a benzinhídon, ha jön belőle a nyál állás után, akkor nem ez a gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Szép lassan engedi vissza, szóval 1 nap állás kell neki kb, hogy ne induljon rögtön... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 nekem a vectra is meg az astra is már gyújtáson nyomja a benyát, vagyis pár másodperc alatt fel kell legyen töltve a rendszer, nem 7 indítózás után. szerintem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Szép lassan engedi vissza, szóval 1 nap állás kell neki kb, hogy ne induljon rögtön... :rolleyes: Nembaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Nembaj. :unsure: :D Húúú pedig már izgultam... :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 :D :lol: Húúú pedig már izgultam... :mellow: :unsure: Tudom. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts