warwolf Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 hát igen ez más kérdés. egyikőjük se hiszem, hogy ezzel az autóval akar járni nyugdíjas éveiben :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Garázsban tartott, megkímélt 1.6 Astra, második tulajdonostól... :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Garázsban tartott, megkímélt 1.6 Astra, második tulajdonostól... :mellow: :unsure: :D http://duen.hu/kepek/foto/070421_bala/DuEn_XXI_BaLa_153.jpg Egyedi megjelenéssel........ :rolleyes: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 ....http://duen.hu/kepek/foto/070421_bala/DuEn_XXI_BaLa_153.jpg.... Mókusok rendesen seprik a kocsi alatt a port :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Mókusok rendesen seprik a kocsi alatt a port :rolleyes: Ja, és milyen hangzavart csináltak! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Coupe-nak nyomtávszélesítők... bár tudom, hogy most ez sokk... vagy egyáltalán keres még ilyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Ja, és milyen hangzavart csináltak! :mellow: 1 köbméter homok szórásért mennyi mogyorót kértek ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 1 köbméter homok szórásért mennyi mogyorót kértek ? :rolleyes: Az üzleti kapcsolattartó Sityu volt, tőle kérdezd :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Na leugrottam chipsért, erre mire visszajövök emberünk feladta... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 :rolleyes: :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Na ki tud ipmegjegyzős oldalt??? :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 :mellow: :unsure: :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Na leugrottam chipsért, erre mire visszajövök emberünk feladta... :rolleyes: Hova jársz csipszért ? Nagykálóra ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Eljöttünk Dettiékhez..itt volt chips... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Eljöttünk Dettiékhez..itt volt chips... :rolleyes: tömjed a boilert :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Eljöttünk Dettiékhez..itt volt chips... :rolleyes: taníts hogy lehet ekkora ellenszenvet kiváltani valakiből :unsure: nekem nagyon tetszett csak hamar vége lett :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Coupe-nak nyomtávszélesítők... bár tudom, hogy most ez sokk... vagy egyáltalán keres még ilyet? köszi :rolleyes: ,de ez vasból van és az elég nehéz.Nekem már csak hátra kellene 2-3cenit.Majd ha lesz már rá keret akkor keresek olyat aki ilyeneket gyárt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Ja bannoltam a csávót...ha már ennyire fikázni akar legalább fizessen érte... :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Anti! nem gondolkozol esetleg majd ezen? :rolleyes: :mellow: közben találtam egy érdekességet... 1.6 GSi sedan :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Anti! nem gondolkozol esetleg majd ezen? :D :lol: Tök jó replikái vannak az embernek - ebből a mociból lehetne Cobra simán.... Amúgy most olvastam el Anti CS-os kalandját...... vazze, mik vannak?!....... :mellow: :unsure: :rolleyes: .... :lol: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Amúgy most olvastam el Anti CS-os kalandját...... vazze, mik vannak?!....... :mellow: :unsure: :rolleyes: .... :D :lol: :lol: Valaki dobjon már erről egy linket,én is röhögni akarok! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Valaki dobjon már erről egy linket,én is röhögni akarok! :rolleyes: Elég sok személyeskedő hozzászólást törölt az admin, de alapvetően élvezhető a dolog, ha rámész Anti Cs.s oldalára, ott művelődhetsz...... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Valaki dobjon már erről egy linket,én is röhögni akarok! :rolleyes: vagy olvass vissza PÁR OLDALT ITT :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Haver aki ladával indult ma a szlalompartyn, és elhozta a barátnőjét: "reggel még nekiállt megmosni a haját, hiába mondtam neki hogy délutánra már 195/60 feliratok potyognak majd belőle..." :mellow: :unsure: :D :lol: No igen, jó sok gumifüst volt ma, szerintem ebben idén rekord dőlt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április22, 2007 Megoszt Elküldve Április22, 2007 Haver aki ladával indult ma a szlalompartyn, és elhozta a barátnőjét: "reggel még nekiállt megmosni a haját, hiába mondtam neki hogy délutánra már 195/60 feliratok potyognak majd belőle..." :D :lol: :lol: ;) No igen, jó sok gumifüst volt ma, szerintem ebben idén rekord dőlt :mellow: Auuu ma volt rakparti szlalom? :rolleyes: Nem is tudtam, pedig kimentem volna....itt unatkoztam, de annyira, hogy elmentem szőnyeget venni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts