mackosajt Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Van ez így. hát ezt bebuktuk... lámpa fel... mozigép le. lehet takarítani a mozitermet! :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 akkor mára is megvoltak az izgalmak. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 :mellow: van egy érdekes nevű new userünk... vagy csak paranoiás vagyok? :unsure: mit nevetsz? haldoklik a mocid, te meg jól érzed magad. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 mit nevetsz? haldoklik a mocid, te meg jól érzed magad. :rolleyes: A ma reggeli torkosborzos szopás után már csak ezt tudom tenni. :mellow: Nekiálltunk tőcsavarosítani, aminek sok előzménye volt... most nincs kedvem mesélni, de a lényeg hogy az utolsó három napban nem kevés szopacs volt az autóval, és ezek után már ez a kis csörömpölés a motorból fel sem tűnik. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 ....van egy érdekes nevű new userünk... vagy csak paranoiás vagyok?.... Több van. Én pl. egyáltalán nem vagyok kék :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Több van. Én pl. egyáltalán nem vagyok kék :mellow: és new vagy? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 és new vagy? :rolleyes: Áhhhh, már rég oldtimer! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 minden borotválkozáskor újjászületik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Az oldtimer-eket is ki lehet fényesíteni ugye... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Áhhhh, már rég oldtimer! :mellow: Asszem legközelebb inkább hagylak a keselyűk martalékának :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 minden borotválkozáskor újjászületik. Ritkaaaaaa. Karácsony csak 1szer van az évben :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Asszem legközelebb inkább hagylak a keselyűk martalékának :rolleyes: Olyan már nem lesz mégeccer... tudod a fogadalmak... :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Ritkaaaaaa. Karácsony csak 1szer van az évben :rolleyes: :mellow: Húsvétkor van újjászületés, nem? :unsure: Te Antikrisztus! Jah, nem, az az Anti... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Olyan már nem lesz mégeccer... tudod a fogadalmak... :mellow: :unsure: :D Persze-persze ;) Gyilkosan ütős sör az a Miller :lol: :lol: Kerüld el messzire :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Persze-persze :lol: Gyilkosan ütős sör az a Miller :mellow: :unsure: Kerüld el messzire :rolleyes: Jah, ezután csak messziről haverkodok majd vele :lol: Nagyon gyilkos számomra annak a kémiai összetétele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Persze-persze :D Gyilkosan ütős sör az a Miller :mellow: :unsure: Kerüld el messzire :rolleyes: baaa mostmár aztán tényleg dobjatok egy képet :D keményebb volt mint a trikeos video? :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 baaa mostmár aztán tényleg dobjatok egy képet :rolleyes: keményebb volt mint a trikeos video? :mellow: :unsure: :D Remélem a térfigyelő kamerák kazettáiról is törölték már az akkori eseményeket... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Remélem a térfigyelő kamerák kazettáiról is törölték már az akkori eseményeket... :mellow: És feltétlezzük, hogy én sem fényképeztem ugye ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Na ilyen vidót kellett volna összedobni a GSI-kről... Persze kevesebb kézisbemutatóval, és inkább több krúúúzinggal...de alapjában szerintem nagyon jóóó... :rolleyes: ahogy nézem megintcsak egész jót alkottak a győri kollégák :mellow: nemgyengén füstölnek ezek a hőzott pdtdik... és a legviccesebb, hogy kímélő üzemmódban 5 l - esznek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 És feltétlezzük, hogy én sem fényképeztem ugye ? :unsure: csak nem... :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 csak nem... :rolleyes: :mellow: :unsure::D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 és a legviccesebb, hogy kímélő üzemmódban 5 l - esznek... Kérdés, hogy meddig.Mert ha jól tudom, a 130LE is már kicsit "húzottnak" minősül...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 hát igen ez más kérdés. egyikőjük se hiszem, hogy ezzel az autóval akar járni nyugdíjas éveiben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts