mélykék76 Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 CS-nagyon komoly....... :mellow: :unsure: :rolleyes: Hol a popcorn meg napszemüveg? Mozizom tovább :D Napszemcsiben szoktál mozizni ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Á nem hiszem,mert így is nagy az arcom... :unsure: :D De most komolyan...vannak emberek akik ezért képesek elküldeni egy sms-t, holott a GSI 3 hete üzemképtelen, én meg már jó ideje nem voltam ott sehol...és ma délben kibukott belőle... :lol: :lol: Emléxel még arra G Astrára?, amin ugyanaz a szöveg volt mint a GSi-den?Sztem lehet kapcsolat............ :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Sajnos megunta...pedig én is drukkoltam már a happy end-ért... :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Emléxel még arra G Astrára?, amin ugyanaz a szöveg volt mint a GSi-den?Sztem lehet kapcsolat............ :rolleyes: :mellow: Nekem is ő jutott először az eszembe...de amig nem vállalja magát, addig nem tépem le mindkét hátizmát... :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Napszemcsiben szoktál mozizni ? :rolleyes: A kérdés teljesen jogos :mellow: 3D-s szemüvegre gondoltam de mást írtam :unsure: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Nekem is ő jutott először az eszembe...de amig nem vállalja magát, addig nem tépem le mindkét hátizmát... :rolleyes: :mellow: Esetleg ha lenne admin ismi a CS.n, akkor az IP-t meg lehetne kérdezni, hogy nem egyezik-e...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Hát nekem nincs...ha meg valaki egyszer csak pofán b@szarint az utcán, akkor már lesz tippem kinek adjam a kezébe az ásót... :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Hát nekem nincs...ha meg valaki egyszer csak pofán b@szarint az utcán, akkor már lesz tippem kinek adjam a kezébe az ásót... :rolleyes: :mellow: :unsure: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Emléxel még arra G Astrára?, amin ugyanaz a szöveg volt mint a GSi-den?Sztem lehet kapcsolat............ :rolleyes: :unsure: Viszont ha megnézed az autó adatlapját és amit az audisanti oldalára írt akkor látszik némi (nem is kicsi) különbség a helyesírásban. Sherlock at work :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Viszont ha megnézed az autó adatlapját és amit az audisanti oldalára írt akkor látszik némi (nem is kicsi) különbség a helyesírásban. Sherlock at work :mellow: Megtévesztés..........ez mind csak álca! :rolleyes: :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Valakinek viszont nagyon beletaposhattam a lelki világába, mert kb fél éve fél órát vagyok a Lurdynál kb, mert utána dart's van, a kocsim meg kb 3 hete ha nem egy hónapja nem megy...elötte meg szar idő lévén nem nagyon használtam... Szóval ebből a gyerekből elég mélyről törtek fel a sérelmek most... :rolleyes: :mellow: Amúgy fogadom, ez a magát dr.Nick-nek nevező matyizóbajnok szreintem életében nem beszélt velem egy szót sem... akkor tudná, hogy nem én szerelem a fostaligát, nem értek hozzá, és ezt nem is hírdetem... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Amúgy fogadom, ez a magát dr.Nick-nek nevező matyizóbajnok szreintem életében nem beszélt velem egy szót sem... akkor tudná, hogy nem én szerelem a fostaligát, nem értek hozzá, és ezt nem is hírdetem... :rolleyes: Bizton' beletapostáá v.melyik baráttya leekivijágába eee! :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Ilyenkor azon szoktam gondolkozni, hogy érdemes gyereket csinálni egy olyan világba, ahol egyre több az ilyen szánalmas baromarcú??? Vagy még ideje korán tanítsam meg netezni, hogy legyenek barátai a CS-ről... :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Ez az ember kész van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 ehh... belenyúltam... anyám... mit tettem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 ehh... belenyúltam... anyám... mit tettem... Kedves felmenő sereg, és a seggnyalók egyik jeles képviselője, köszöntelek! :unsure: Ennek az embernek rondán eldugták a játékmaciját, az 100! :mellow: :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Anti! Fényes már az üleped? :rolleyes: :mellow: az ilyen és ehhez hasonló emberek miatt tart ott a styling ahol... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Here is the ass cleaners :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 "we gonna lick it... before we kick it!" vagy hogyan is volt, ha jól emléxem a 20 fingers nevű sokat megélt banda szövege... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 kell egy web hozzáférés amit meg lehet nézni,hogy milyen IP-ről látogatták. :rolleyes: Utána feltenni 1 képet és belinkelni anti oldalára valami ilyesmi szöveggel : "dr.nick ez a véleményünk rólad:" Ezt tuti megfogja nézni így láthatóvá válik az IP -címe :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 kell egy web hozzáférés amit meg lehet nézni,hogy milyen IP-ről látogatták. :rolleyes: Utána feltenni 1 képet és belinkelni anti oldalára valami ilyesmi szöveggel : "dr.nick ez a véleményünk rólad:" Ezt tuti megfogja nézni így láthatóvá válik az IP -címe :mellow: Naggyon ravasz! :D Tuti csapda lenne, mert még úgy is ránéz majd az oldalra...... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Naggyon ravasz! :D Tuti csapda lenne, mert még úgy is ránéz majd az oldalra...... :unsure: Sőt lehet neki privát üziben küldeni így tuti csak ő fogja megnézni :rolleyes: Viszont ha most ezekután törli a nick-et akkor valszeg az opelforumot is olvassa :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 1 anonim felhasználó olvassa a témát Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 1 anonim felhasználó olvassa a témát Van ez így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts