redline Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 http://img1.tar.hu/gelko/size2/29530313.jpg a coupe meg sem nézi mert morcosítva van :mellow: egyébként ez a szin nekem nemtetszik, olyan mint az olajos víz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 sztem szép, csak nem elég feltűnő :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 ez nemtecc Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Én még mindig a gyári sárgát mondom, valami brutál lakkal... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Gyorsulók vs Blikk...behúzták Schustert a csőbe? Érdemes elolvasni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Gyorsulók vs Blikk...behúzták Schustert a csőbe? Érdemes elolvasni... :mellow: Hát ez nagy SUX.........főleg, ha semmi ilyet nem mondott a srác....... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Gyorsulók vs Blikk...behúzták Schustert a csőbe? Érdemes elolvasni... :mellow: Kemény... :rolleyes: Sajnos kicsit naív volt szeritnem. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 inkább a blikk operál (t) mindigis ilyen mocskos eszközökkel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 inkább a blikk operál (t) mindigis ilyen mocskos eszközökkel... Hát sajnos nem csak a blikk. Ez így globale a média. Aki nem hazudna annak nem hír az, hogy egy audi 10.4 alatt megy 1/4 mérföldön. A többiek meg még nagyobb hírt csinálnak belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 ... ... még több kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 http://www.tuningscene.org/pictures_tscars...15/DSC_0066.jpg olyan mintha koszos vagy maszatos lenne :rolleyes: viszont a lámpája nagyon zsír :unsure: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 olyan mintha koszos vagy maszatos lenne :rolleyes: viszont a lámpája nagyon zsír :lol: :unsure: viszont van az autórol egymás alatt 6 kép és mindegyiken más szine van....nemsemmi melo lehetett :D ezek az időmilliomosok még az ülés tekerőjét is lekrómozták? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 szerintem állat gép... flip-flopban jobb mint felesbe vágva.... amúgy ha sárgánál tartunk akkor ... tökös sárga ez meg ugye a fakó coupe sárga... szerintem a tökös sárga 'rajSÁG' :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Csak sárga árnyalatra lehet fújni az autót? Én megpróbálkoznék a gyári "antracit swarcmetállal", a tipikus GSI fekete színnel. Mindig szerettem a színét az autómnak, szerintem szép szín. Más kérdés, hogy minden felverődés, karc látszik, egy szem por már üti a szemedet, gyakorlatilag kertvárosban 1 nap állás után látszott rajta a finom porréteg. Na ezt nagyon utáltam :rolleyes: Egyedit szeretnék nem tömegcikket :D :unsure: Sárga lesz végül.A gyári sárgába kevernek egy kis szemcsés metált,és a lakkban a végén meg nagyszemcséset.Így már elég szép :mellow: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Azt kihagytam,hogy már most biztos hogy nem lesz kész szerdára :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Próbáld már meg lefotózni, a két kártyát... bár bizti nem fogja visszaadni amit élőben... Nekem amúgy a kettőből bont a másik tetszik mint Istvánnak...nekem az túl zöld... :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 sokminden nem látszik rajta.Este elviszem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 na majd az autón biztos jobb lesz, mert így nem sokat mutat. :mellow: csak sárga alapon világos pöttyöket látok. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 sokminden nem látszik rajta.Este elviszem.... http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...an/nvtelen1.jpg http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...van/nvtelen.jpg Szép harisnyák :rolleyes: Legyen ám nálad, hogy meg lehessen szemlélni pls. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Ez a legújabb titkos NASA felvétel a plútóról, nem? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Én is gondba vagyok a színnel, mert lassan új sárvédőíveket rakok fel szélesítve és teljesen le lesz vakolva, az összes kilincsek, tankajtó, hátsóajtó. Ha már kilakatolom ezeket akkor átfújatom az egészet, lakk feketére gondoltam ezüst pigmentekkel vagy arannyal, oszt cső. Megvettem a JMS utánzat első toldatot is és nem toom felrakni erre a dzsukel utakra :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Megvettem a JMS utánzat első toldatot is és nem toom felrakni erre a dzsukel utakra :rolleyes: Szeretnél még egy toldat előre? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Szeretnél még egy toldat előre? :rolleyes: Ja-ja, mert így olyan kopasz, a gyári meg nem megy fel mert nincs meg a lökös alja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 El is adtad emiatt? :rolleyes: Nem, ez nem játszott benne szerepet. Amiatt adtam el, mert valami nagyobb és kénylemesebb kell, vagy valami szarhúgy nem féltős. Ma voltam megnézni egy mv6-os Omegát, teccett nagyon, kézi váltós, korrekt állapot, kényelmes is, megy is, legalábbis óra szerint elég jól (180ig meg sem érzi), de valszeg 7es bmw lesz inkább, mert szép, hogy jól gyorsul az mv6, de érzésre nem hoz többet, mint a gsi... Viszont BMW-vel szarásig van minden, míg az mv6 ritka darab... új és használt alkatrész tekintetében is jól el van látva a bmw. Sajtóról: semmi, de semmi köze nincs a cikkeknek ahhoz az anyaghoz, amit felvettek. Képzeld el, hogy cikket kell írnod a tölgyfalevél kültakarójáról, vagy mongol betyárfolklórról, esetleg inka kalapviseletekről... na annyit konyítanak az újságírók bármihez, viszont írni azt tudni kell, napi 30 oldalnyi ilyen f@sságot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Nekem amúgy a kettőből bont a másik tetszik mint Istvánnak...nekem az túl zöld... :rolleyes: :mellow: ezen van valaki aki meglepödik...?? :unsure: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts