Tom Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Sajtóhír: "A nagyobbik ellenzéki párt új népszavazási kérvényt nyújtott be az OVB-nek, melyben C.István autójának színét lehet eldönteni." :mellow: :unsure: Ezt én is olvastam az index.hu-n. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Pisti! NE hallgass senkire döntsd el egyedül és az lesz a legjobb. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Pisti! NE hallgass senkire döntsd el egyedül és az lesz a legjobb. :mellow: Feltéve ha a caprisárgát választod. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Az egyébként mi a csöcs? japó tuningcég, japó autókra árulnak mindenfélét (jó névnek számítanak, de nem "gyári" tuningcég) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 japó tuningcég, japó autókra árulnak mindenfélét (jó névnek számítanak, de nem "gyári" tuningcég) És akkor miért van német-angol nevük? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 nemtom meg kellene kérdezni vmi japó fan-t :rolleyes: :unsure: (lehet, hogy amcsi a cég? :mellow: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Ez a színkiválasztás talán az egyik legnehezebb dolog :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 esetleg kék-feketén nem gondolkozol? mondjuk egy audi felnivel... :rolleyes: :mellow: van egy nagyon szép pirosas szin amit a gsi Tomi vágott be, az nem teccik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 van egy nagyon szép pirosas szin amit a gsi Tomi vágott be, az nem teccik? bordó volt.Az a szín már a Csokié :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 nekem még a vajszin is teccik, abban a szinben se sürün jönne szembe astra Link to comment Megosztás: More sharing options...
steelhand Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Tudok menni, meg mindent...kicsit lassabban beszélek, mert máhogy veszem a levegőt...elmentünk a Jánosba ismerőshöz a balesetibe...röntgen meg minden... Nézi a fotót...mondja, hogy nem tört el bordám semmi...huh...mondom király...na utána csak annyit mondott, hogy ha eltört volna jobban járok...az 4-5 hét...és kész... Aztán elmondta mi van...hát lefagyott a mosoly az arcomról... Úgyhogy Lurdy biztos kimarad...kicsit sokat kell pihennem...mert hétfőn meló van... Viszont azóta csak 1 fél cigit szívtam, mert nem bírok levegőt sem venni normálisan... :rolleyes: :mellow: Ha tökön rúgod magad, akkor elterlheted a fájdalmat a központi agy felé és ekkor könnyebben vehetsz levegőt, így tudsz cigizni! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
steelhand Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 bordó volt.Az a szín már a Csokié :rolleyes: Medvezöld? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Valahogy csak meg lehet vadítani a sárgát is, mert a csörikés Calibrán is valami olyasmi van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Én is azt mondom... Ha mást nem, vannak olyan gyári fények amiknek van némi flip-flop, vagy durva effekt hatása... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 De ha már telifény, akkor vagy Catalunya splash, vagy Sliverstone blue. :rolleyes: (ezek sajnos nem olcsók :unsure: ) Vagy matt fekete. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 De ha már telifény, akkor vagy Catalunia splash, vagy Sliverstone blue. :unsure: (ezek sajnos nem olcsók :lol: ) Vagy matt fekete. :D Ismerem... tényleg nem olcsó... :rolleyes: többek közt ezért cseréltem le az astrát... nem bírtam volna fizetni a javítást, ha valami baja esik. Sajna... de az új tulaj se tudja... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Csak sárga árnyalatra lehet fújni az autót? Én megpróbálkoznék a gyári "antracit swarcmetállal", a tipikus GSI fekete színnel. Mindig szerettem a színét az autómnak, szerintem szép szín. Más kérdés, hogy minden felverődés, karc látszik, egy szem por már üti a szemedet, gyakorlatilag kertvárosban 1 nap állás után látszott rajta a finom porréteg. Na ezt nagyon utáltam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Más kérdés, hogy minden felverődés, karc látszik, egy szem por már üti a szemedet, gyakorlatilag kertvárosban 1 nap állás után látszott rajta a finom porréteg. Na ezt nagyon utáltam :mellow: El is adtad emiatt? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Coupe szerintem ha egyedi szint szeretnél a Caravanak és nem olyat amit 1x mar megcsinalt valaki akkor szerintem BMW M3 tol ez a szin elég jol mutatna szerintem de ugysem fog tecceni pedig szép lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 nekem az aranyszin is bejön :rolleyes: bííírom mikor a reggeli napsütésbe így néz ki: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 szerintem állat ez a szin. amikor vettem nem is gondoltam volna..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 szerintem állat ez a szin. amikor vettem nem is gondoltam volna..... valóban az...de mit Sonique irt az sem rossz verzió :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Coupe szerintem ha egyedi szint szeretnél a Caravanak és nem olyat amit 1x mar megcsinalt valaki akkor szerintem BMW M3 tol ez a szin elég jol mutatna szerintem de ugysem fog tecceni pedig szép lenne http://www.digital-autos.com/europe/BMW/BM...er-preview1.jpg Hát ez tényleg nem csúnya... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április20, 2007 Megoszt Elküldve Április20, 2007 Ez nekem nem annyira... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts