PetiGSI Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Mondjuk Turbó az ingyé lenne.....pár cső sztem nem eget verő egyedül a leömlő de az meg talán van bontóban. Sőőőt még intercoolert is hozzám vágna egyik haverom igaz vmi STI vagy mi van ráírva pirossal :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Ja és mi fogja vezérelni???? :roll: Computer esetleg?? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 sztem 0.2 Bar ig még lehet a gyári computer is vezérli :P Na jó most hagyom abba míg tudom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 minimális turbónyomásnál nem feltételnül szükséges új vezérlés, 20-30 lovacska is előjöhet így Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Szerintem beszélj Sonique-kal... Amúgy itten lehet kapni komplett hasonló kittet: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...ssPageName=WDVW 40 pacit ígérnek 0.4 baron, nem kevés pénzért... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 olcsó és jó tuning nem létezik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Hát előbb utóbb, úgyis ráfizetsz, mert nem nagyon vannak olcsó megoldások minden esetben... Peti meg gondolj bele: odaálsz valaki mellé és mondod neki hogy turbós a verdád, aztán egy felhúzott c20xe-vel elpicsant... :D Amúgy az a +40 LE talán nem is annyi amit ígérnek, mert ugye a gyári c20let 204, és az azért kicsit komolyabb alapokon nyuxik... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 ....Amúgy meg: :silent:.... Na erre kiváncsi leszek :twisted: :P :D :D :D ui : Gergő ! elmondod nekem miben mesterkedsz, vagy megkérdezzem Antit ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Szerintem tudja mindenki, de Geri kérésére hanyagoljuk a témát, mert még véletlenül kifecsegek valamit... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 A kövi talin azt fogjuk hajigálni...Bár amennyire utálatot érzek most az egész ellen azt hiszem én nyerném a versenyt... A szélesítés elvileg péntek délelőttig meglesz... :wink: remélem.. Üdv.: Atommanó Inkább vidd be a MÉH-be! Alu! Jó pízt kapsz érte és vissza jön valami kis pénz legalább! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Á jobb terveim vannak vele...ha kiderül, hogy a gépműhelyben cseszték el ráhúzom a csávó fejére, és ráindítok... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Üdv újra itt... :wink: de miért tették rá a tetjére azt a másikat... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Semmi különös Pista 1-2LE pluszban gondolkodom, meg amióta Atissal csúszkáltunk a városban, meg a 7végi gt pinto szerelés óta egy hang cseng a fülemben :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Semmi különös Pista 1-2LE pluszban gondolkodom, meg amióta Atissal csúszkáltunk a városban, meg a 7végi gt pinto szerelés óta egy hang cseng a fülemben :wink: :D Aztán nem fújni ám senkire ! Max lefújatni :P :D :D :D :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 hát jahhh csak most 3. nekifutásra nem fogom hagyni, hogy a zsét más célokra forgassák ki tőlem. Ennyi! De a projekt arrébb van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Kitartás... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 hát jahhh csak most 3. nekifutásra nem fogom hagyni, hogy a zsét más célokra forgassák ki tőlem. Ennyi! De a projekt arrébb van.... Gergő és szted ez kinek volt oly nagy titok aki legalább hetente egyszer belenéz 3 perce a topikba? :D :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Biturbót kell a C20XE-re rakni. Sőőt 2hengerre 1-1db dupla torku delortót vagy webert és ugy a turbót. :P Nyista injector,motor vezérlő...... :D Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Meg egy-egy benzinkútfejet hengerenként. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Biturbót kell a C20XE-re rakni. Sőőt 2hengerre 1-1db dupla torku delortót vagy webert és ugy a turbót. :D Nyista injector,motor vezérlő...... :D Szerintem. Lehet, hogy mégis csak fokozatosan kellett volna visszaadagolni azt a GSÍ-t. Így túl izmos volt a dózis!Ezek a tünetek! :D :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 :oops: Na akkor most behúzom a kéziféket. (lehet csak ideiglenesen de behúzom) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Norbi G jóvanna :D Néztél már vasat? Vagy Pizora vársz? Fejlemények? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Na mornig to evribádi! Tegnap este beszéltem Szaszával, már 4 kilóért, és 2 kiló hitel esetén is elvihető a verda...Szerintem ez nagyon pöpec ár... 6 kilóból van egy gsi-d, 3 k generál, 3 k kasztni, meg fény, és 1.2-ből azért az így már nem rossz.... Szerintem gondoljátok meg, nem lenne rossz vétel... :wink: Amúgy én nem tudok konkrét hibájáról, azon kivűl, hogy most pl visít a szervója 2 napja...ez kb 30-ból úgyszintán orvosolható, de a generállal is lehet még várni, mert avval sincs semmi különösebb gond, csak a szokásos hidrotőkék stb... Szerintem... Ha nekem most lenne pénzem, már nálam lenne, de most sajna az egy gsi is sok... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 nem vagy vele 1edül tökös, csak neked legalább megy is :D bazstól ma kapok árat toronyra... utána bevásárolok és összepakolom és szépen összerakom kijavítgatom minden hibáját őszig, majd indul az Anti elleni projekt :P mondd még1x mondd még1x geri mulató.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts