PetiGSI Elküldve Április6, 2005 Elküldve Április6, 2005 Nálam is hasonló sorsra fog jutni mert ótvar ahogy kinéz és lefényképeztem az autót szemből....majd Photo Shop és eltüntettem a koptatót virtuálisan kiváncsiságból. Egyből javult az optika a kocsinak. Meg gondolom a légellenállás is jobb lesz 1 picivel :D
Kess Elküldve Április6, 2005 Elküldve Április6, 2005 hát nem egészen frankó koptató nélkül, mert van egy kis törés lökösben, ott ahol fel van rakva a koptató és anélkül látszik.... Fóton leszedhetjük ha jóidő lesz
Mezo Elküldve Április6, 2005 Elküldve Április6, 2005 PetiGSI! Nekem a koptató - mármint ha a legalsó gumicsíkról beszélünk az első lőkös alján - nem csavarokkal volt rögzítve, hanem szegecsekkel. Akkus fúróval kellett lefúrni a "fejüket" alulról, de abszolút nem nagy dolog. Kb 10 perc. Üdv: Mező
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Elküldve Április6, 2005 Nálam azonkívűl, hogy kb 1 centire volt a földtől, és mindenben felakadt, és egyszer a lökösömet is letépte tetszett... :roll:
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Elküldve Április6, 2005 Peti! Ha jól látom neked nincs is fenn koptató... Akkor most miről beszélünk??? http://gsi16v.uw.hu/kepek/peti_regi.jpg Üdv.: Atommanó
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Elküldve Április6, 2005 ÚÚÚÚ tényleg, csak neki fehér... :oops: :oops: :roll:
aztec Elküldve Április6, 2005 Elküldve Április6, 2005 :smt045 suxx van öcsse mista gsi :D :P :D tegnap mikor ment a meet a rohadt rizszabáló miatt nemkicsit voltam befordulva so SRY beszéztél Sxp cartárssal?
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Elküldve Április6, 2005 Beszétem vele! Azt mondta hogy persze hogy segít, de kösd fel jól a gatyád, mert ha valami van akkor azért menni kell azonnal zsével a zsebedben... :roll:
aztec Elküldve Április6, 2005 Elküldve Április6, 2005 OKS! A projekt maradjon 3unk között plz és kb szepttől indul! very lot of thx de ezt maj' személyesen!
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Elküldve Április6, 2005 Jó akkor majd másnak megmonom, hogy ne olvassa az irományainkat... :D :P
aztec Elküldve Április6, 2005 Elküldve Április6, 2005 Jó akkor majd másnak megmonom, hogy ne olvassa az irományainkat... :D :P ENNYI PLZ ne jártasd a nagyon lepcseset :D :D :D különben elmondom Szandinak meg az opeles társadalomnak, hogy honnan van dellád ennyi tuningra :D :lol: :lol:
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Elküldve Április6, 2005 Hát ha legalább abból lenne... :D Amúgy meg: :silent:
aztec Elküldve Április6, 2005 Elküldve Április6, 2005 téháiksz :D tudod köpök a nudlival kapcsolatban :P
PetiGSI Elküldve Április6, 2005 Elküldve Április6, 2005 Aztec nekem nyugodtan elmondhatod Antinak honnan van zséje mert legalább ötletet meríthetek pénzszerzési praktikákból :wink: :D Egyébként a koptató fehérre van lefestve még előző tulaj is kent rá vmi igénytelen "diszperzitet" vagy mit..............semmi keresnivalója a kocsin :P
Kess Elküldve Április6, 2005 Elküldve Április6, 2005 Peti igy néz ki ha leszeded http://img.tar.hu/kessss/img/11485155.jpg#3
PetiGSI Elküldve Április6, 2005 Elküldve Április6, 2005 ELMÉLETI TEÓRIA KÖVETKEZIK: Egyik ismerősömnek van egy KKK24-e. Azon elmélkedtem,hogy mi lenne ha szereznék egy LET leömlőt és felraknám a töltőt majd a KS hengerfejből becsövezném az olajat a turbónak.......éés.....izé......valami irdatlan gyenge MAX. 0.2-0.1 BAR nyomást rávezetném a levegő beáramlóhoz. Ez megoldható lehet vagy irdatlan nagy baromság?! Ha megoldható kellene hozzá intercooler is?! (Szóval egy ilyen lightos kisnyomásu turbócskára gondoltam ami ha csak annyit tenne,hogy a motor szívási energiáját segítené akkor már fürgébben mozogna picit a motor) nemde? És mivel a sok nyomás elmenne ezért lehetne szerezni egy tuti lefújó szelepet ami állati feelinget adna :D :P :D :D :D :D :lol: Tudom hülye vagyok :oops:
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Elküldve Április6, 2005 A lefújó szelephez nyomás is kel ám... :wink: A 0.1-0.2 bárnak meg semmi értelme, túl sokba kerül a semmiért... Ha mehg feljebbhúzod akkor kellenek a kovácsoltvas dugók, turbós heng fej(sem árt), réz gyűrűk, kipuff átalakítás áteresztőre, turbós légtömegmérő, bár ez nem muszáj(csak illendő) stb. Szóval szeritnem hülyeség... :wink:
PetiGSI Elküldve Április6, 2005 Elküldve Április6, 2005 csak pillanatnyi elmebaj volt.........mindenesetre jó buli lenne ha működne a dolog :D
bazs Elküldve Április6, 2005 Elküldve Április6, 2005 mondjuk a gyári motor 0,3-0,4 bar nyomást elvileg elbír :wink:
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Elküldve Április6, 2005 Igen kb 0.4-ig bírja, de addig nem is nagyon van érezhető hatása, szóvalszerintemtúlsokbakerülneahhozhogymittudnatenni.... Üdv.: Atommanó
Recommended Posts