PetiGSI Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Nálam is hasonló sorsra fog jutni mert ótvar ahogy kinéz és lefényképeztem az autót szemből....majd Photo Shop és eltüntettem a koptatót virtuálisan kiváncsiságból. Egyből javult az optika a kocsinak. Meg gondolom a légellenállás is jobb lesz 1 picivel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 hát nem egészen frankó koptató nélkül, mert van egy kis törés lökösben, ott ahol fel van rakva a koptató és anélkül látszik.... Fóton leszedhetjük ha jóidő lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 PetiGSI! Nekem a koptató - mármint ha a legalsó gumicsíkról beszélünk az első lőkös alján - nem csavarokkal volt rögzítve, hanem szegecsekkel. Akkus fúróval kellett lefúrni a "fejüket" alulról, de abszolút nem nagy dolog. Kb 10 perc. Üdv: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Nálam azonkívűl, hogy kb 1 centire volt a földtől, és mindenben felakadt, és egyszer a lökösömet is letépte tetszett... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Peti! Ha jól látom neked nincs is fenn koptató... Akkor most miről beszélünk??? http://gsi16v.uw.hu/kepek/peti_regi.jpg Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 akkor min van 2 lik te?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 ÚÚÚÚ tényleg, csak neki fehér... :oops: :oops: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Van ott koptató, csak fehérre van festve, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 ejej :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 :smt045 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 :smt045 suxx van öcsse mista gsi :D :P :D tegnap mikor ment a meet a rohadt rizszabáló miatt nemkicsit voltam befordulva so SRY beszéztél Sxp cartárssal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Beszétem vele! Azt mondta hogy persze hogy segít, de kösd fel jól a gatyád, mert ha valami van akkor azért menni kell azonnal zsével a zsebedben... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 OKS! A projekt maradjon 3unk között plz és kb szepttől indul! very lot of thx de ezt maj' személyesen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Jó akkor majd másnak megmonom, hogy ne olvassa az irományainkat... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Jó akkor majd másnak megmonom, hogy ne olvassa az irományainkat... :D :P ENNYI PLZ ne jártasd a nagyon lepcseset :D :D :D különben elmondom Szandinak meg az opeles társadalomnak, hogy honnan van dellád ennyi tuningra :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Hát ha legalább abból lenne... :D Amúgy meg: :silent: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 téháiksz :D tudod köpök a nudlival kapcsolatban :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Aztec nekem nyugodtan elmondhatod Antinak honnan van zséje mert legalább ötletet meríthetek pénzszerzési praktikákból :wink: :D Egyébként a koptató fehérre van lefestve még előző tulaj is kent rá vmi igénytelen "diszperzitet" vagy mit..............semmi keresnivalója a kocsin :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 ne akard megtudni :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Peti igy néz ki ha leszeded http://img.tar.hu/kessss/img/11485155.jpg#3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 ELMÉLETI TEÓRIA KÖVETKEZIK: Egyik ismerősömnek van egy KKK24-e. Azon elmélkedtem,hogy mi lenne ha szereznék egy LET leömlőt és felraknám a töltőt majd a KS hengerfejből becsövezném az olajat a turbónak.......éés.....izé......valami irdatlan gyenge MAX. 0.2-0.1 BAR nyomást rávezetném a levegő beáramlóhoz. Ez megoldható lehet vagy irdatlan nagy baromság?! Ha megoldható kellene hozzá intercooler is?! (Szóval egy ilyen lightos kisnyomásu turbócskára gondoltam ami ha csak annyit tenne,hogy a motor szívási energiáját segítené akkor már fürgébben mozogna picit a motor) nemde? És mivel a sok nyomás elmenne ezért lehetne szerezni egy tuti lefújó szelepet ami állati feelinget adna :D :P :D :D :D :D :lol: Tudom hülye vagyok :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 A lefújó szelephez nyomás is kel ám... :wink: A 0.1-0.2 bárnak meg semmi értelme, túl sokba kerül a semmiért... Ha mehg feljebbhúzod akkor kellenek a kovácsoltvas dugók, turbós heng fej(sem árt), réz gyűrűk, kipuff átalakítás áteresztőre, turbós légtömegmérő, bár ez nem muszáj(csak illendő) stb. Szóval szeritnem hülyeség... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 csak pillanatnyi elmebaj volt.........mindenesetre jó buli lenne ha működne a dolog :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 mondjuk a gyári motor 0,3-0,4 bar nyomást elvileg elbír :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Igen kb 0.4-ig bírja, de addig nem is nagyon van érezhető hatása, szóvalszerintemtúlsokbakerülneahhozhogymittudnatenni.... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts