redline Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 és még fingszag is van az utastérben...lehet választani... erre figyelni fogok ha egyszer audit veszek...sőt telefonon előre megkérdezem :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Miért lenne szervízben 1 hónap múlva??? :rolleyes: mert ismerünk :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 ...Miért lenne szervízben 1 hónap múlva??? :rolleyes:.... Tán azért merült fel, mert már ismerünk ? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Egyébként 30e km az még elég sok ám...és 57.000 HUF hozzá egy vadi új turbó...akkor meg miről beszélünk... A kkk16 100e, és 180e-ért újítják...és 298e az új ára... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 GSI-n meg gondolkozom, hogy összerakjuk...bár akkor nem adom el... :rolleyes: ...csak Detti nem nagyon akar hallani erről a verzióról... :lol: ;) :unsure: :D :lol: :mellow: igazából miért szól bele? ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 mert ismerünk :lol: Tán azért merült fel, mert már ismerünk ? :D :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 igazából miért szól bele? :unsure: :mellow: Nem szól bele, csak elmondja a véleményét... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 :rolleyes: :mellow: :unsure: ahogy te mondanád: "most még röhöx" :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Akkor érezd jól magad benne... :unsure: Erősebbnek nem erősebb, és nem kicsit szebb...jó hogy "picit drágább is" :D :lol: Miért lenne szervízben 1 hónap múlva??? :mellow: Te most megint azt hiszed hogy rosszat akarok neked,pedig nem.A picit drágább az 4 astra ára és igen jól érzem magam benne.Lehet azért mert igénytelen vagyok :lol: ,de tudom hogy akármi baja lesz bármikor meg tudom csináltattni és nem tartok attól hogy ellopják vagy összekarcolják. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 ...és nem tartok attól hogy ellopják vagy összekarcolják. :rolleyes: Nekem az omit is összekarcolták kulccsal... szal ez valahogy nem az értéktől függ gondolom... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 ...és nem tartok attól hogy ellopják vagy összekarcolják. :rolleyes: Majd rettegsz a sárga miatt...bár a lopás talán nem fenyegeti...és ne is... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Te most megint azt hiszed hogy rosszat akarok neked,pedig nem. Soha nem hittem, hogy rosszat akarsz nekem... :rolleyes: De tök felesleges összehasonlítani a két autót...mert nem lehet...nem azért mert Audi, hanem mert tök más...opel ügyileg most kicsit besokaltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Majd rettegsz a sárga miatt...bár a lopás talán nem fenyegeti...és ne is... :rolleyes: Az egy kicsit más kategória :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 De tök felesleges összehasonlítani a két autót...mert nem lehet...nem azért mert Audi, hanem mert tök más...opel ügyileg most kicsit besokaltam... gondolom azt azért tudod legbelül hogy nem az opel-lel volt a gond :rolleyes: :unsure: Tényleg nem lehet összehasonlítani,mert az árából majdnem 4 astrát kapok :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Én is majdnem vettem egy 97-es tdit drágábban, mint a 2000-es vectrát. Mert teccett, más világ, más összeszerelés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Tényleg nem lehet összehasonlítani,mert az árából majdnem 4 astrát kapok :rolleyes: astra árából meg 10 ladát mégsem a lada jobb :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Én is majdnem vettem egy 97-es tdit drágábban, mint a 2000-es vectrát. Mert teccett, más világ, más összeszerelés. :rolleyes: Ennyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 astra árából meg 10 ladát mégsem a lada jobb :D :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Szal 8 kor MOM, utána meg Lurdynál találkozok egy GSI vevőjelölttel... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Szal 8 kor MOM, utána meg Lurdynál találkozok egy GSI vevőjelölttel... :rolleyes: de a gsi nem mozog nem ? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 astra árából meg 10 ladát mégsem a lada jobb :mellow: Ez azért nem biztos hogy így van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Azért még beszélhetek a sráccal nem??? :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Ez azért nem biztos hogy így van :rolleyes: :mellow: :unsure: :D Hát ma csak így PetiGSI módjára tok reagálni dolgokra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 :rolleyes: Ennyi... Ott van a mjdnem.Én nem azt mondtam hogy ne audit vagyél,hanem azt hogy nézzél meg egy párat.Attól még lehet hitelt intézni,úgyis személyi hitelt veszel fel nem???A másikat is simán megvetted volna,mert már csak az hajt hogy minnél hamarabb autód legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Hát nem így van...azt mondtam, hogy Ha Ati azt mondja, hogy jó akkor...de nem mondta... :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts