Albert Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Ez tényleg kemény... :rolleyes: Az hagyján de Kadettklub fórumon is linkeltem pár hányós szmájli kíséretében. Utána jött az egyik gyerek hogy eladó lett a kocsija, és linkelte ő is :mellow: Na ekkor töröltem ki a hányós szmájlikat gyorsan még akkor is ha nem klubos a csávóarc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 párezret... Énis. Csak 25öt :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 sajna keveset mentem biza :rolleyes: egyszercsak bepótolom majd...valamikó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Coupe! Kocsi? halad? vagy ennyire ne legyek türelmetlen? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Coupe! Kocsi? halad? vagy ennyire ne legyek türelmetlen? :rolleyes: Sehogy.....Nem tudom mert nem megyek oda minden nap,mert így legalább nem idegesítem fel magam hogy smmit nem haladtak vele.Mikor oda vittem múlthét szerdán még volt elöttem egy teli fény.Az kb 1.5hét.Reálisan szerintem csütörtök-péntek az a nap mikor elkezdik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Coupe! Este megyek adok pénzt a srácnak...jössz??? Mom park...Lanti is jön... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Bár úgy sem fox... :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Este megyek adok pénzt a srácnak.. Sok sikert majd az új géphez!Előreláthatólag mikor ülhetsz a volánja mögé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Még sajnos 3 hét kb... :rolleyes: Bazi soká lesz...főleg hogy gyalogkakukk lettem... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Coupe! Este megyek adok pénzt a srácnak...jössz??? Mom park...Lanti is jön... :mellow: Mikor???Fél 8 tól ráérek és kocsim se nagyon van.Ha ezeket meg tudjuk oldani akkor megyek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Bazi soká lesz...főleg hogy gyalogkakukk lettem... :rolleyes: Eztmeghogyhát? :mellow: Vadészgépet csakelvitték digitmegminden nélkül?? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Akkor ezek szerint Attiéknak is tetszett??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Eztmeghogyhát? :lol: Vadészgépet csakelvitték digitmegminden nélkül?? ;) A vadászgép, 2 hete kényszerleszállás közben megsérült... :D :lol: :D :mellow: ...sok érdeklődő van, ahogy kisütött a nap, de még nem vitték el...digitem meg van ugye még egy... :rolleyes: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Akkor ezek szerint Attiéknak is tetszett??? Ati olyan beteg, hogy beszélni is alig tud...jó kedve sem volt...ehhez képest nem nagyon fikázta le... :rolleyes: :mellow: Össsze volt törve, meg vannak újra fényezési hibák (csiszolási bibik) de amúgy azt mondták egyben van...futómű is pöpec alatta...turbót majd cserélni ell rajta úgy 30e km múlva...(Nem is mentem még el ennyit egyben autóval...úgyhogy ez nekem így kicsit misztikus szám... :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Mikor???Fél 8 tól ráérek és kocsim se nagyon van.Ha ezeket meg tudjuk oldani akkor megyek :rolleyes: Lanti elhoz... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 GSI-n meg gondolkozom, hogy összerakjuk...bár akkor nem adom el... :rolleyes: ...csak Detti nem nagyon akar hallani erről a verzióról... :lol: ;) :unsure: :D :lol: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Akkor ezek szerint annyira mégse jó vétel :mellow: Nem nézel meg még egy párat?Tudom hogy már eldöntötted de azért megpróbálom hátha :rolleyes: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Nincs hasonló felszereltségű...és mind össze volt törve, vagy bazi sokat futott és még fingszag is van az utastérben...lehet választani... Szóval eldöntöttem...lassan 4 hónapja nézgelődök...és hát ennyi pénzért ilyenek vannak... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Nézni a monítort és elmenni megnézni egy autót az nem úgyan az :mellow: ,de te tudod :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Nézni a monítort és elmenni megnézni egy autót az nem úgyan az :lol: ,de te tudod :rolleyes: Na azért Te is bevásároltál...Corsa...most meg a kék... :mellow: :unsure: :D én legalább alánézettem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Jah és akkor mondj olyan középkategóriás autót, ami jó mocival van, keveset fogyaszt, jól fel van szerelve...és 2.5 nem volt összetörve, és nincs benn 400e km... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Na azért Te is bevásároltál...Corsa...most meg a kék... :mellow: :unsure: :D én legalább alánézettem... :lol: A kéknek semmi baja.A 2 rugótányér cseréje egy 20as.Annyiért hozzá se nyúlnak az audihoz ;) Hiába néztél alá ha már most tudod hogy szervízbe lesz megint 1hónap múlva,és meg is veszed.Úgyhogy simán megint überelsz engem :lol: ;) :D Azt ne felejtsd el ha teljesen kilakatolom az astrát kicserélek rajta mindent akkor max 1milkába megáll,és majdnem biztos hogy legalább 1 évig hozzá se kell nyúlnom.Ráadásul még erősebb is és csak 1-1.5 literrel eszik többet :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Jah és akkor mondj olyan középkategóriás autót, ami jó mocival van, keveset fogyaszt, jól fel van szerelve...és 2.5 nem volt összetörve, és nincs benn 400e km... :rolleyes: gondolom Te se hiszed el hogy ebben 160ezer van és turbót kell cserélni :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 A kéknek semmi baja.A 2 rugótányér cseréje egy 20as.Annyiért hozzá se nyúlnak az audihoz ;) Hiába néztél alá ha már most tudod hogy szervízbe lesz megint 1hónap múlva,és meg is veszed.Úgyhogy simán megint überelsz engem :D :lol: :lol: Azt ne felejtsd el ha teljesen kilakatolom az astrát kicserélek rajta mindent akkor max 1milkába megáll,és majdnem biztos hogy legalább 1 évig hozzá se kell nyúlnom.Ráadásul még erősebb is és csak 1-1.5 literrel eszik többet :rolleyes: Akkor érezd jól magad benne... :unsure: Erősebbnek nem erősebb, és nem kicsit szebb...jó hogy "picit drágább is" ;) :D Miért lenne szervízben 1 hónap múlva??? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 gondolom Te se hiszed el hogy ebben 160ezer van és turbót kell cserélni :rolleyes: Miután a GSI-ben 14.000 van, és mocit kell benne cserélni...simán... :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts