Atommanó Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Olykor van, hogy egy relatíve jól kinéző, 9-10 éves járgányba is lehet locsolni rendesen a zsetont... :mellow: Majd én megmutatom, hogy kell... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Majd én megmutatom, hogy kell... :rolleyes: Nekem ne mutasd! :mellow: Én már tudom. Te meg újra kezded majd! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Majd én megmutatom, hogy kell... :rolleyes: Te már így is vezeted a toplistát :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Egyébként meg ha valaki nem akar sok píízt használt olcsó kocsiba locsolni, amellett hogy sokat használja, vegyen 2.0 8v omegát. :rolleyes: Nekem bejött ilyen téren. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Egyébként meg ha valaki nem akar sok píízt használt olcsó kocsiba locsolni, amellett hogy sokat használja, vegyen 2.0 8v omegát. :mellow: Nekem bejött ilyen téren. :unsure: mert kifogtál egy jót .... de sztem elég para :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 mert kifogtál egy jót .... de sztem elég para :rolleyes: Hallottál már olyat, hogy valakinek egy ilyen omival sok gondja volt? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Szuromi :rolleyes: Valszeg a szelepszárszimmeringek cseréje is sokat javítana az olajfogyáson. :unsure: Akkó Szuromi :mellow: Elő kell szedjem a GTE-t, azt picit belőni és akkor le tudom tenni a GSi-t végülis egy hétre simában. Lacee ne aggódj hidd el a GSi nem is akkora pénznyelő. Hajótulaj úrnak a 2003-as Pajerojában 180ezer km-nél beállt a kerékcsapágy, és vitt magával féltengelyt diffit meg mittoménmit. 6kiló volt a javítás.... És hidd el nem egyedi örülj hogy nem pözsód van pl.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Hallottál már olyat, hogy valakinek egy ilyen omival sok gondja volt? :rolleyes: keresek valakit :mellow: egyébként csak arra gondoltam h nem olyan fajta az omega amit keveset hajtanak, magyar használtautópiaci szokások stb stb stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Úgy látom páran megúnták a GSit, mert jó sok lett eladó ma reggelre.. egy egész pofás C20XE 650-ért Egy jóval drágább kék, ami nem tudni milyen RS tuningos ocsmányEVObeömlős amúgy szép deviles GSi, külföldi út miatt másfélért... És egy "egyedi" C20XE Kadett - ha ijesztgetni akarsz embereket Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 de remélem nem vagyok egyedül ezzel a dologgal hogy úgyérzem egyhelyben topogok...remélem neketek is tönkremennek a dolgaitok egyhamar ;) :lol: aki gsit vesz tudja hogy ugyis rámegy a gatyája és hogy ugy is rossz állapotú az autó, nincs is ezzel bajom csak nem gondoltam volna hogy ilyen lassan haladok előre... :rolleyes: te egy kedves ember lehetsz...... :unsure: egyébként ez nincs feltétlenül így!.....nekem pl alig kellett költeni az autóra, sztem még ott sem tartok ahol te (ha nem számoljuk a a tunyingos marhhaságokat) pedig egy kicsit régebben megvan az autó ;) az, hogy vannak hibái az 1 dolog (nem, nem fogok 500e Ft-ot eltapsolni a kasztnira hallod gsitomi ne is próbáld mondani! :D) de "jön, megy, fékezik teszi a dolgát" :D :lol: nem tudom mennyire játszik ebbe bele, hogy nem használom olyan tul sokat :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Úgy látom páran megúnták a GSit, mert jó sok lett eladó ma reggelre.. egy egész pofás C20XE 650-ért Egy jóval drágább kék, ami nem tudni milyen RS tuningos ocsmányEVObeömlős amúgy szép deviles GSi, külföldi út miatt másfélért... És egy "egyedi" C20XE Kadett - ha ijesztgetni akarsz embereket keményen mennek le az árak :mellow: bár ahogy jön a jóidő meg is tudom érteni egy kicsit őket......tegnapelőtt végigmentünk a Nyugatitól a Ferenc körútig és 9 kabriót számoltam össze....megöl az irigység nekem is kell egy :unsure:....mondjuk egy MX-5 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Redi mintha lenne egy eladó itt a klubban... :rolleyes: Igaz nem emmikszöt, de erősebb és kevésbé b*zis :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 keményen mennek le az árak :unsure: bár ahogy jön a jóidő meg is tudom érteni egy kicsit őket......tegnapelőtt végigmentünk a Nyugatitól a Ferenc körútig és 9 kabriót számoltam össze....megöl az irigység nekem is kell egy :D....mondjuk egy MX-5 :rolleyes: Vedd meg Gellért kocsiját :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 egyébként csak arra gondoltam h nem olyan fajta az omega amit keveset hajtanak, magyar használtautópiaci szokások stb stb stb... Igen, ebben igazad van. De ez érvényes bármelyik típusra és márkára. És ha fogadni akarsz, melyik típus éri el nagyobb gond nélkül a félmillió km-es kort, hát én ezt az omegát a biztos befutók közé fogadnám. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 bár ahogy jön a jóidő meg is tudom érteni egy kicsit őket......tegnapelőtt végigmentünk a Nyugatitól a Ferenc körútig és 9 kabriót számoltam össze....megöl az irigység nekem is kell egy :mellow:....mondjuk egy MX-5 :rolleyes: Tudok egy eladósorba kerülő astra F kabriót is. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Egyre gondolunk??? :mellow: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Egyre gondolunk??? :mellow: :rolleyes: Ha egy rakás szép csajra, és egy pálmafás tengerpartra gondolsz, akkor igen. :unsure: Egyébként nem a Szandiéról van szó, hanem egy világos-padlizsán-lilás metálos színű C20NE. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 ......tegnapelőtt végigmentünk a Nyugatitól a Ferenc körútig és 9 kabriót számoltam össze....megöl az irigység nekem is kell egy :unsure:....mondjuk egy MX-5 :rolleyes: én is sokat láttam és gondolkoztam is hogy miért jó a városban kabriozni :D mész 5 kmert és tiszta fekete vagy utána :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 én is sokat láttam és gondolkoztam is hogy miért jó a városban kabriozni :D mész 5 kmert és tiszta fekete vagy utána :unsure: persze nem is a városban kell :lol: de hol máshol láttam volna? fát csak képen láttam kb fél éve annyira megrekedtem a betondzsungelben :rolleyes: a te autódat csak akkor venném meg ha lenne garázsom ahol tudnám tárolni és full gyári lenne a cél, mert az az autó nem érdemel kókányolást :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Úgy látom páran megúnták a GSit, mert jó sok lett eladó ma reggelre.. És egy "egyedi" C20XE Kadett - ha ijesztgetni akarsz embereket Ez tényleg kemény... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 b@szok a "környzezetre" wazeeeee...... MonsterTruck Ruuullllzzzzz..... (igazm hogy 1.5 óra game után 3 nap szerelés, de ez belefér (by GSITomi)) Nem volt az 1,5 óra! Sikerült a hajtást lefogazni elég gyorsan úgy 15 20perc alatt! Anti esetleg egy kis oktatás e témában? Segítünk hogyan is kell fogtalanítani a fogaskereket gyorsan. :mellow: .....nekem pl alig kellett költeni az autóra, sztem még ott sem tartok ahol te (ha nem számoljuk a a tunyingos marhhaságokat) pedig egy kicsit régebben megvan az autó :unsure: Mennyi km-t is mentél vele az elmúlt évben? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 a te autódat csak akkor venném meg ha lenne garázsom ahol tudnám tárolni és full gyári lenne a cél, mert az az autó nem érdemel kókányolást :unsure: nem is gondoltam rád mint potenciális vevőjelölt :lol: -nem bántás képp :D bár per pill nem is tudom hogy nézne ki :lol: a használtautóról várom a madarat ;) klubbon belül meg nem volt még komoly érdeklődő akivel tárgyalni lehetne egy árról :rolleyes: Azta :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Mennyi km-t is mentél vele az elmúlt évben? :rolleyes: párezret...de mint irtam nem is használom sokat...de ahogy látom szegény Laci sem :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Azta :mellow: A kadett GSi-vel együtt szép flotta lenne... :unsure: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Ave azt írja, hogy ezek már a javított eredmények.....de ez még mindig kizárt vagy rettenet jó a kocsim nagyon sz@r rajtok után is :unsure: (a csajt megkértem a "gépátvételnél": pls kérlek rövid U-val írd a vezetéknevem....OK....erre lett a keresztnevem Nórbert :rolleyes: ...szegénykém nem volt egy zseni tipus.... :mellow: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts