J0hnny Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 ...és ennyi...gurul, fékez teszi a dolgát... :mellow: Ezt párszor olvastuk már itt,ugysem tudod megállni,elkap megint a gépszíj! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 Ma kipróbáltam valamit. :rolleyes: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/28985/19.jpg?1176576006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 Ma kipróbáltam valamit. :rolleyes: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/28985/19.jpg?1176576006 Na??? Ez honnan van? Jól mutat alatta,de lekéne fújni a gépet matt vörösre! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 Na??? Ez honnan van? Jól mutat alatta,de lekéne fújni a gépet matt vörösre! :mellow: Ezek annak a B Corsának a felnijei, amit csinálunk. El akarja öket adni a srác. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 Ezek annak a B Corsának a felnijei, amit csinálunk. El akarja öket adni a srác. :rolleyes: Marha jól áll alatta szerintem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 Eszedbe ne jusson kiárulni belölle a bőrt! Te is leírtad "ez az egyetlen érdeme az auómnak hogy bőrös". Pont ez a nagy kuriózum benne. Biztos felemelőbb érzés, hogy 1 bőrős Gsit nem tudsz használni, mert gondok vannak vele :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 Marha jól áll alatta szerintem! Nekem is jobban tetszik, mint a B Corsa alatt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 dede, a Hada Laci szeretné a bőrt... néha úgy érzem hogy semmit sem haladok az autóval, aztán igy fordul meg a fejemben a csere... ...50-70 körül szerintem elvinné ugy hogy a sajátját megkapnám ugyebár...azt mondta 70ért bebőrözik neki máshol csak az ugye nem gyári lesz...ezért szeretné az enyémet... a fizum nem titok nem vagyok sem 07-es ügynök sem managger hogy titkolozzak 85 ftbol probálom az automat elöbbre juttatni október óta... most fizettem be biztit...zöldkarit...tankoltam...havi törlesztőjét--> 20as...meg egy 20assal tartoztam másból... gátlókat, kuplungot, váltót minimum kéne cserélnem/rendbe hoznom... a motorrol nem beszélve ami muzsikál szépen csak kitudja meddig...de már érdeklödtem Dinynél :mellow: most pókháló van az autón... 2 hete nem futott kb...csak benyáért mentem... IQ igazad lehet talán...hálisten bkv nem fenyeget mert a családit sokszor megkapom kőőőőcsön... Redi, mikor hirdettem akkor szinte mindenki csak a bőrt akarta belőle :rolleyes: de amit irtál azon már én is sokat gondolkodtam...csakhát átírás meg egyebek... köszönöm azért az ötleteket/tanácsokat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 azt mondta 70ért bebőrözik neki máshol csak az ugye nem gyári lesz...ezért szeretné az enyémet... 70ért nem bőrözik be. Nekem annó 60-at mondtak/ülés, 240 teljes beltér. Persze lehet, h le akartak húzni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 100ezer alatt biztos nem adnám el :rolleyes: A Dini 25000ft-ért add egy teljes gsi belsőt,az 50000 nagyon kevés érte szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 70ért nem bőrözik be. Nekem annó 60-at mondtak/ülés, 240 teljes beltér. Persze lehet, h le akartak húzni... Az egyik barátomnak a komplett belső egy 4es golfban 210ezer volt,tehát biztos nem akartek lehúzni. Csak az ajtókárpithoz az anyag nekem 15ezer forintba került volna ha csak a felső részét csináltattnám meg.A teljes ajtóhoz 30ezer forint a bőr. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 Biztos felemelőbb érzés, hogy 1 bőrős Gsit nem tudsz használni, mert gondok vannak vele :rolleyes: Igazad van bontsuk szét a gyári bőr belsős '94-es Gsi-t! Biztos jó üzlet annak aki meg akarja venni. :mellow: néha úgy érzem hogy semmit sem haladok az autóval, aztán igy fordul meg a fejemben a csere... ...50-70 körül szerintem elvinné ugy hogy a sajátját megkapnám ugyebár...azt mondta 70ért bebőrözik neki máshol csak az ugye nem gyári lesz...ezért szeretné az enyémet... gátlókat, kuplungot, váltót minimum kéne cserélnem/rendbe hoznom... a motorrol nem beszélve ami muzsikál szépen csak kitudja meddig...de már érdeklödtem Dinynél :unsure: Nézd én azt mondom, hogy mérlegeld kell ez az autó neked vagy nem, fenn tudod tartani vagy nem, tudsz várni vagy azonnal kell minden? Rgo szerintem ha eddig is eljártál BKV vagy mással akkor ezután is elfogsz tudni menni oda ahova akarsz. Egyrészt spórolsz a benzinen másrészt van időd kitalálni mit milyen fontossági sorrendben kéne javítani. Én biztos nem nyúlnék az autó bőr belsőjének eladása felé, mert ettől egyedi. Vagy eladhatod és ha látod valahol mondhatod: az ott benne az én volt bőrülésem. Na meg ugye vegyük alapul azt is, hogy amit kapsz helyette az egy sok km-et futott ülés szett amiből van elég a Lurdy talin. Kiült, kiszakadt, eltört, kiégetett stb... nos ilyesmit nem hinném, hogy szeretnél az autódba mert aminek látszatra semmi baja amikor megveszed, az mikor bekerül az autódba és eltelik egy kis idő biztos eltörik v. kiszakad. A bőr meg ha jól emlékszem elég jó állapotban van nem? Ráadásul ülésfűtés is van benne. Tehát ha elakarod adni mert nem bírsz magaddal csak olyan áron érdemes ami kárpotol érte és nem egy szar (ha nem az akkor az lesz nem sokára) valmit tudsz helyette venni. Szerintem gondold át jól mert a bőr üléstől egyedi ill. gyári az autó, és ha tényleg tetszik így az autód akkor szerintem kibírsz még pár hónapot amíg lesz a javításra pénz. Persze nem kell mindent egyszerre javítani fel kell állítani a fontossági sorrendet mivel lehet még elmenni egy darabig balesetmentesen további károsodások nélkül és azzal kezdeni a javítást ami már rizikós. Szóval nyugodj meg nem leszel semmivel sem kevesebb a GSI-sek szemében akkor ha nem tökéletes az autód. (Melyik az?) Szép lassan megoldható minden csak idő és kitartás kérdése. S ugye nem azért vettél egy 70%-ig szétszedett autót magadnak, hogy gyakorold hogyan kell összerakni és utána meg szétbontani és eladni. :D Fel a fejjel olyan nem volt még, hogy sehogysem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április15, 2007 Megoszt Elküldve Április15, 2007 ma Felkerült a lökös(1,5 év után megint fényezett lökösöm van), kicsit elüt bár a képeken nem láccik,indexek is mennek majd bele(irmscher lámpics miatt) jah még be is lesz rácsozva eccer és holnap mennek fel az Egelmann(GTE) tükrök is...... kár lenne ezekért a felnikért :mellow: nagyon jó 50ért meg a bőrös belső ajándék :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2007 Megoszt Elküldve Április15, 2007 12-es időket mennek a kis pd-k... :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április15, 2007 Megoszt Elküldve Április15, 2007 12-es időket mennek a kis pd-k... :rolleyes: :mellow: :unsure: Látom megint unatkozol... :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2007 Megoszt Elküldve Április15, 2007 Már belőttem a TV-t a Forma 1-re... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április15, 2007 Megoszt Elküldve Április15, 2007 Anti az az Audi nem tűnik rossznak. Sőt.... SárgaZoli jól néz ki az az első lökős, meg ettől az egész autó. Bárcsak találnék egy képet arról hogy nézett ki anno 2005-ben, pl Fóton. Mindig is sárga lökősökkel tetszett. Hátsó mikor lesz meg? :mellow: Zolee BIZTOS hogy nem adnám el a bőr üléseket. Driftnap előtt még gyorsan nekiestem a hátsó sárvédőt kiperemezni, mert beleéregetett még a /50-be is nagyritkán. Így már sokkal jobb lett, de Kecsóra érve észre kellett vegyem hogy a bal hátsó kerekem tök lelazult. Bakker a csavarok nem voltak jók a felnihez. Szerencsére Mélykék Pistánál akadt pont megfelelő csavar, így azt kölcsönbitoroltam tőle. Így már gond nélkül átmentem Balcsira, majd ma 3 emberrel haza. Persze ehhez még pluszban peremeztem kicsit ma este. Király gép ez a GSi csak ne enné az olajat meg ne lenne ilyen idióta gazdája hogy sz@r kerekeket tesz fel rá :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április15, 2007 Megoszt Elküldve Április15, 2007 Király gép ez a GSi csak ne enné az olajat meg ne lenne ilyen idióta gazdája hogy sz@r kerekeket tesz fel rá :mellow: Eszi az olajat? :unsure: Mennyire? :rolleyes: Nekem is csipeget,2-3Ekm alatt megeszik fél lityót kb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április15, 2007 Megoszt Elküldve Április15, 2007 Eszi az olajat? :mellow: Mennyire? :rolleyes: Nekem is csipeget,2-3Ekm alatt megeszik fél lityót kb! Ezen a hétvégén majd fél litert (~400km) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április15, 2007 Megoszt Elküldve Április15, 2007 Ezen a hétvégén majd fél litert (~400km) És már nincs tócsa a kocsi alatt? Mert ez azért elég sok... kompresszió van még a motorban? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április15, 2007 Megoszt Elküldve Április15, 2007 És már nincs tócsa a kocsi alatt? Mert ez azért elég sok... kompresszió van még a motorban? :rolleyes: Hát van mindkettő :mellow: Kompresszót vagyis a nemtom milyen nyomást amit a gyertyák helyére becsavarva mérni lehet azt irtam múltkor, nem olyan gáz. 10 fölött mindegyik. HF lesz inkább a gáz, elég dízel hangja bír lenni néha. Tudom Havassy de olyan nehéz letenni a kocsit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Április15, 2007 Megoszt Elküldve Április15, 2007 Csak úgy dúl benned a környezettudatosság :rolleyes: b@szok a "környzezetre" wazeeeee...... MonsterTruck Ruuullllzzzzz..... (igazm hogy 1.5 óra game után 3 nap szerelés, de ez belefér (by GSITomi)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április15, 2007 Megoszt Elküldve Április15, 2007 HF lesz inkább a gáz, elég dízel hangja bír lenni néha. Tudom Havassy de olyan nehéz letenni a kocsit.... Szuromi :rolleyes: Valszeg a szelepszárszimmeringek cseréje is sokat javítana az olajfogyáson. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 ismét köszönöm a tanácsokat...meg a biztatást! 'asszem' meggyőztetek... de remélem nem vagyok egyedül ezzel a dologgal hogy úgyérzem egyhelyben topogok...remélem neketek is tönkremennek a dolgaitok egyhamar :lol: :D aki gsit vesz tudja hogy ugyis rámegy a gatyája és hogy ugy is rossz állapotú az autó, nincs is ezzel bajom csak nem gondoltam volna hogy ilyen lassan haladok előre... :rolleyes: köszönöm mégegyszer :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Megnyugtatlak! Nem csak a Gsi-kre kell, illetve lehet sokat költeni. Olykor van, hogy egy relatíve jól kinéző, 9-10 éves járgányba is lehet locsolni rendesen a zsetont... :rolleyes: sajnos, no de ha meg belelocsolod a zsét, akkor meg már ne add el, stb. Használd! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts