Laci4 Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Srácok vkinek ehez vmi hozzászólása? :D :P http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=60193#60193 Asszem még sok spenótot kellene ennem.... :oops: ... levertem a kezem.. bevertem a fejem, de az istenért se jön ki az a k. gyertya... mára feladtam.... :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 vegyél egy normális gyertyakulcsot szerintem :wink: csőkulcs esetleg? vagy krova? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Nincs ilyen méretben egyik se :D Ami van, az meg nem elég "mély".. nem fér bele a gyertya feje... Nah nézek majd vhol vmit.. Röhely h igy bennelegyen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Laci, ezt most találtam a Duenen: Adatok : Opel c20xe motorhoz 5db(1-4 henger+1gyujtás)gyári(Beru)gyertyakábel eladó, használt de jó állapotban. Ár : 8000Ft/db Elérhetőség : 06/20-212-82-52 Az árat nem igazán értem, de hívd fel és beszéld meg vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Háát ha az 5 darab, akkor még akár jó is lehet... de ha darabonként, akkor annyiért újjat veszek... Megkérdem holnap.... Meg kérdés h DIS gyújtáshoz való-e.. vagy sem... De köszi!! NIncs véletlen Izmos gyertyakulcsod? :wink: :D :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 sőőt.. már rá is jöttem h a régihez való.. az enyémhez csak 4 kábel van.. DIS to hengerek.. DIS be csak egy 3 vezetékes csati megy.. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Nekem nincs is gyujtás a kocsimban. 1.7DSI az uj verdám. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Ez Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Ez egy érdkes dolog, a Lexus lámpával.Lehet, hogy a másik fajta jobb lett volna.Sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Ejjj...van egy GSI-s kérdésem. :D Az első lökhárító alatt van egy gumi rész "csíík" azt le lehet szedni valahogy? Nincs vmi rajz vkinek,hogy hogy van ez a sok müanyag felaggatva a kocsira? ha a koptatóra gondolsz, akkor én tudom, hogy kell leszedni :wink: mert én már megtettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Ez egy érdkes dolog, a Lexus lámpával.Lehet, hogy a másik fajta jobb lett volna.Sztem. Wolfi! Hogy állsz a GSI vétellel???? Ez egy Fóti verda ha minden igaz... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Wolfi! Hogy állsz a GSI vétellel???? Ez egy Fóti verda ha minden igaz... :wink: Még várom a megfelelő vevőt! :D Ajánlgatom bőszen!Addig meg álmodozom! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Wolfi! Volt már érdeklődő??? :wink: Peti! Ha a koptatóra gondolsz az meg vadul sok-sok csavarral van alulról felcsavarozva a lökösre... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Lett tegnap hengerfej, Atom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Lett hát! Sonique szerint jó egészségnek örvend, tényleg pár ezer km van benne, nem volt még síkolva, csak át kell pucolni szépen... Benne vannak az úgyszintén jó állapotú gyári (HFel-egy idős) szelepek is... :wink: Szóval hétfőn vagy kedden kicsere, aztán felgyújtom, ha füstölni fog...vagy elviszem valami indiánrezervátumba, hogy hadd szórakozzanak vele a rézbőrűek... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Nagyon szorítok majd hogy tényleg a volt hengerfejednél legyen a hiba! A régit meg majd hozhatod Fótra a hengerfejdobó versenyre. :wink: A szélesítés készen lesz addig? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 A kövi talin azt fogjuk hajigálni...Bár amennyire utálatot érzek most az egész ellen azt hiszem én nyerném a versenyt... A szélesítés elvileg péntek délelőttig meglesz... :wink: remélem.. Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Wolfi! Volt már érdeklődő??? :wink Olyan hümmögős sok volt, de olyan nem, aki megfenyegetett volna, hogy rögvest elviszi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Mennyi is az ára??? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Mennyi is az ára??? Üdv.: Atommanó 1.39M, a könnyűfém felnikkel, zsír új nyárigumikkal, vez.műszíj csere után, meg oilcs. is volt, befejeződött az e.ablak projekt is, szóval MOST van kész.Meg hát mégis csak 98.10.-i!Ezért nem is engedek az árából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Szerintem reális az ár... És akkor ha elmegy te is beállsz a GSI-sek táborába??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Szerintem reális az ár... És akkor ha elmegy te is beállsz a GSI-sek táborába??? :roll: MINT A SZÉÉÉÉÉÉÉÉLLL! :supz: :smt026 :smt041 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Wolfi! Hogy állsz a GSI vétellel???? Ez egy Fóti verda ha minden igaz... :wink: jah jah ösmerem is a srácot anno neki volt kinn baszom nagy SR matrivca keresztbe a kocsin az első lámpát meg a lexus hátsót 100ért árulta.... persze szenon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 .........Szóval hétfőn vagy kedden kicsere, aztán felgyújtom, ha füstölni fog...vagy elviszem valami indiánrezervátumba, hogy hadd szórakozzanak vele a rézbőrűek... :roll: Neharagudj Anti de ezt írtó jól leírtad.............majdnem meghaltam a nevetéstől. :smt043 Kess: Egyébként arra a "koptatóra" gondolok amit bőszen koptattam és picit hiányos a fényezése. Azt mondjátok,hogy csak csavar és lejön? Milyen csavar? Sima vagy vmi spéci thorx az is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Te őszintén én amikor leszedtem (a felét) mert a másik fele leszakadt, nekem annyi félével volt felrakva ahány volt benne, talán még facsavar is volt köztük... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts