sárgaGSI Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Mit is mondot ma valaki? :blush: Elszívta az agyát! :D A legjobb az egészben az, hogy állítólag ő mondta: Nem kell leszedni a kédereket + ablakvezető gumikat mert tudja úgy fújni! Akár ködölni is lehetne mert az alap sárga az a gyári sárga lesz. De mondjuk így legalább gyöngyház lesz az ajtó falc is. az úgy elég érdekes lenne ha gumik meg ilyenek fent maradnának, még a legigénytelenebb fényező is le szokta legalább maszkolni de eccerűbb kiszedni........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Egy 97-es öreg vén olajhályha oooo... Audi A6 2.5TD? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 az úgy elég érdekes lenne ha gumik meg ilyenek fent maradnának, még a legigénytelenebb fényező is le szokta legalább maszkolni de eccerűbb kiszedni........ Hát pont erről van szó, hogy azt mondta kiragasztja (maszkolja) jó az úgy. Erre ott kitalálta, hogy ez így neki nem jó. Kb 1 óra alatt leszedtük kiszedtük a dolgokat úgy, hogy közben pofáztunk + bagóztunk. Meg ugye nem lett volna baj ez ha nem ott találja ki hanem még a lakatosnál és akkor ott is szétlehetett volna szedni nyugiban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 az úgy elég érdekes lenne ha gumik meg ilyenek fent maradnának, még a legigénytelenebb fényező is le szokta legalább maszkolni de eccerűbb kiszedni........ Nem kellett volna falcot fújni,csak 1-2helyen javítani..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Demó! Lépj be léci a skype-ba! Valamiért nem müxik a freemail és kéne beszélnünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Azt tudom hogy jó lesz,csak már lassan össze se merem számolni mennyi pénzbe lesz ha készen lesz......A legjobban az összeszereléstől tartok mert a fényező még az oldal üvegeket is ki akarja szedni... azok csavarosak... kárpit le, és müanyag anyák fogják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 azok csavarosak... kárpit le, és müanyag anyák fogják. Az már kint van.Én az ajtó üvegeire gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 :D ja. figyelek rendesen ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Láttátok már a 2008-as Subaru felhozatalt??? Hát nekem őszintén...kicsit idegen...és nem annyira bejövős...de talán van benne valami... Jujdeborzalmasan csúnya?: Miért nem lehet visszanyúlni a '97 körüli designhoz, az tök szép volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 :lol: ja. figyelek rendesen :lol: :D Én írtam rosszul :blush: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Mi volt a gond ami miatt nem volt jó, és miért lett 40-el bővebb??? Miért kell most fújni a falcokat, eddig meg nem kellett??? :D :blush: Bennem is pont ezek a kérdesek merültek fel... Vajon a következő oldalon választ kapok rá?? A folytatásból kiderül. To be continued... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Szerintem már le lett írva miért lett drágább a fény! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Szerintem már le lett írva miért lett drágább a fény! :blush: The End. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Szerintem már le lett írva miért lett drágább a fény! :lol: Addig olvasta el a fórumot és azért írta,és azt is hozzátette hogy folytatja az olvasást :blush: :lol: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Addig olvasta el a fórumot és azért írta,és azt is hozzátette hogy folytatja az olvasást :blush: :lol: :lol: ;) Vesz a lapot, aki veszi lapoooot. Megjelent az Estiiiiii Hírlaaaapppppppp :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Így növeli hozzászólásainak számát? :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Így növeli hozzászólásainak számát? :lol: ;) :blush: Jobb ha Calis történetekkel szórakoztatlak? Tegnap legyorsultam a fényt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Azt Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 hogyan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Lejtőről Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 indultál? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 :blush: Jobb ha Calis történetekkel szórakoztatlak? Tegnap legyorsultam a fényt. :D Elváltotta magát ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Megcsúszott a kuplungja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 Elváltotta magát ? :blush: Fölül nem megy igazán nagyot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts