mélykék76 Elküldve Április7, 2007 Megoszt Elküldve Április7, 2007 ....azt elfelejtettem 18 fokban ;).... Már túl sötét volt ugye ? :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április7, 2007 Megoszt Elküldve Április7, 2007 Valakinek egy turbós GSI??? ;) :D :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április7, 2007 Megoszt Elküldve Április7, 2007 Valakinek egy turbós GSI??? :lol: ;) :lol: :blush: milyen szinbol lehet választani? :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április8, 2007 Megoszt Elküldve Április8, 2007 Valakinek egy turbós GSI??? ;) :D :lol: :blush: Moci kétszázhavi részletre??????(természetesen használ6ó beállításokkal megcsinálva)mé nem????na jó akkor nem....... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április8, 2007 Megoszt Elküldve Április8, 2007 Valakinek egy turbós GSI??? :lol: :D :lol: :blush: Ennyire kilincselnek érte a vövők? :lol: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április8, 2007 Megoszt Elküldve Április8, 2007 Majd húsvét után....hátha lesz 1-2 ügyes locsolkodó, aki nem csak a csokinyuszit gyüjtögeti.... :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Április8, 2007 Megoszt Elküldve Április8, 2007 Valakinek egy turbós GSI??? :lol: :D :lol: :blush: húsvéti ajándéknak? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április8, 2007 Megoszt Elküldve Április8, 2007 Majd húsvét után....hátha lesz 1-2 ügyes locsolkodó, aki nem csak a csokinyuszit gyüjtögeti.... :lol: ;) én szóltam mind 3 fiamnak... de nem hiszem, hogy összejönne annyi. :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április8, 2007 Megoszt Elküldve Április8, 2007 Mi volt neki annyira bonyolult benne?? :blush: A Dinytől hozott gyárinak a feltétele a jelenlegi helyett... Még a lakatosnál leszedtük az akksisarut mert nem co-val hegesztett, és nehogy az elektronika megmihálylódjon. Ilyenkor ugye a BC-n minden resetelődik. Aztán este elindultam le Balcsira, közben megálltam Érden meg Siófokon. Ez a kép Siófokon készült: http://albert81.atw.hu/vizretetel/vizre01.jpg Lent szaladgáltam kocsival ideoda, a kikötő külöböző oldalaira is képes voltam kocsival menni (megvolt a klasszikus még sz*rni is kocsival megyek rulez ;) ) és itthon a garázsban ezt a képet készítettem: http://albert81.atw.hu/vizretetel/vizre20.jpg A hajó pedig vizen van végre :D http://albert81.atw.hu/vizretetel/vizre03.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április8, 2007 Megoszt Elküldve Április8, 2007 Redi vs. én Időket sajnos nem tudok. Se papírt nem kaptunk, se látható kijelző nem volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április8, 2007 Megoszt Elküldve Április8, 2007 akkor azt se tudod, mennyi lett az időd? f@sza... pedig pont ezért mentél ki. nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április8, 2007 Megoszt Elküldve Április8, 2007 akkor azt se tudod, mennyi lett az időd? f@sza... pedig pont ezért mentél ki. nem? Még nem, de napokon belül kinn lesz a www.futam.hu-n. (Legalábbis remélem.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április8, 2007 Megoszt Elküldve Április8, 2007 ámen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április8, 2007 Megoszt Elküldve Április8, 2007 Egyéb hírek...pl mit alkottak az xe Corsák? Vagy valaki akinek sikerült elérni valami jó eredményt? Bár tudom, hogy még nincs vége, de azért már csak lehet tudni valamit... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április8, 2007 Megoszt Elküldve Április8, 2007 na igen. valami plusz hír jó lenne. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április8, 2007 Megoszt Elküldve Április8, 2007 na igen. valami plusz hír jó lenne. :blush: Demó legjobb ideje 13.77 így összesítésben ez volt a 2. legjobb idő, Kiskasza pedig 14.4-el a 4. legjobb időt futotta. Ez kb. 18:00 körüli infó volt.Amúgy mind2 Corsa tökéletesen üzemelt. Demónak nagyon jól jött a slick, de így is csak 1 autót tudott ráverni Kiskaszára max......... Jó lesz ez! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április8, 2007 Megoszt Elküldve Április8, 2007 szerelmes lettem...(megint) :blush: Vectra Caravan....uhhh...dáá szhééép...és még a Blitzen is jó vagyok vele... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április8, 2007 Megoszt Elküldve Április8, 2007 Demó legjobb ideje 13.77 így összesítésben ez volt a 2. legjobb idő, Kiskasza pedig 14.04-el a 4. legjobb időt futotta. Ez kb. 18:00 körüli infó volt.Amúgy mind2 Corsa tökéletesen üzemelt. Demónak nagyon jól jött a slick, de így is csak 1 autót tudott ráverni Kiskaszára max......... Jó lesz ez! :D Mindkét idő nagyon szép... Ezt az egyet bánom, hogy nem tudtam slickel mért időt menni...meg jó időben mint pl ma, amikor ideálisan hideg volt a levegő, és meleg a beton... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április8, 2007 Megoszt Elküldve Április8, 2007 Szép idők! Grat a srácoknak! Anti! Szép! Nem járnál vele rosszul tutira. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április8, 2007 Megoszt Elküldve Április8, 2007 Egyéb hírek...pl mit alkottak az xe Corsák? Vagy valaki akinek sikerült elérni valami jó eredményt? Bár tudom, hogy még nincs vége, de azért már csak lehet tudni valamit... :blush: hát felvettem amikor Demó csúnyán elváltotta magát, illetve szemtanúja voltam ahogy egy "sz@ros"(mv6)kadett elvert egy csillivilli cabrio porsét', ezt is felvettük csak sajna fekete fehér lett vmiért jah meg kint volt még egy fekete mv6 kadett, Subi 2.5 v6-ja, persze egy halom (3-4) 2L-es corsa, meg a szokásos Audi-Honda folcvágen td hegyek....... sztem jó kis nap volt csak mint mindig fújt a szél mint állat....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április8, 2007 Megoszt Elküldve Április8, 2007 szerelmes lettem...(megint) :blush: Vectra Caravan....uhhh...dáá szhééép...és még a Blitzen is jó vagyok vele... :D ;) Céép ótó!Olyan igazi családi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április8, 2007 Megoszt Elküldve Április8, 2007 Céép ótó!Olyan igazi családi! :D Hát nem egy stricihintó az tuti! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április8, 2007 Megoszt Elküldve Április8, 2007 Beleharaptam ma én is a feelingbe! ;) Össze lett végre rakva a 2.2, de nem is akárhogy! :blush: Ahogy átvettem, kicsit még ismerkedtem vele, és már akkor is érezhető volt, hogy eddig se volt rossz, de mostmár nagyon jó! Aztán amikor bemelegedett, egy pirosnál a Budai úton (hogy-hogynem) egy BMW mellé kerültem. Akkor még egyikőnk se vette komolyan, kilőttem, és csúnyán lemaradt, de 80 körül én visszavettem (elvégre szigorú ellenörzések, és nállam is vannak még tisztázatlan dolgok). A Bömbi eltép, és a köv. lámpánál leáll. No, mondom, akkor play again. Ződ, oszt' uccu. Hát, nem látott mást, csak a Manta 1.2 matrinyát. :D Aztán a 3. lámpánál letért. Gyáva kutya. :lol: :lol: :lol: Már várom, hogy ezt befejezzük, és épüljön a másik Mantám, igazi kis játszós mocival (3.0). (Ui. Igaz, nem Manta GSI, de azért ennek talán itt a helye) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április8, 2007 Megoszt Elküldve Április8, 2007 Ha már mindenki leírta a kalandjait akkor én is csatlakozom (egyébként grat a Corsáknak ezek nagyon brutál idők...). Szóval ma egy Ferrari Modena Spiderral sikerült összefutnom (vagy 430 Spider, nemtom), végig a Szentmihályin. Egy nő vezette, ami még nem lett volna gond, de szerintem szarul. Gondoltam bepróbálom egyszer aztán úgyis elver annyira hogy heló. Hát nem így lett. Összkerékkel olyat kapott 1-2ben hogy hűha, egyszer sem sikerült lerajtolnia engem. Viszont amit utána 3ban kaptam az is csúnya volt. Mintha álltam volna és legalább 1 autó hátrányból. Nagyon erős az az autó. ((A Gallardós viszont tuti béna volt, vagy nem nyomta, vagy nemtudom, mert sokkal erősebb ennél a ferrariánál (a 430nál mondjuk nem) és ez 120 felett engem iszonyatosan csúnyán elvert.)) Utána bepróbáltam még egy motorost is, de ez még nagyobb hiba volt. Ez már rajtál adott vagy 2 autót, utána meg inkább hagyjuk... :blush: Viszont amin lehidalatam az a fogyi volt: ~13l/100km... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április8, 2007 Megoszt Elküldve Április8, 2007 Viszont amin lehidalatam az a fogyi volt: ~13l/100km... :blush: Ennél az egynégyed is többet evett nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts