Kess Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 mondjuk neked ET15öd van (nekem ET30) és 60-as ültetés (nekem 40), úgyhogy szvsz nekem simán elég lesz 1.5-2cm szélesítés is... akkor neked vmi ilyet kellene: :wink:
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Na igen valami ilyesmi lesz... :wink: És ehhez lesz hozzáhúzva a hátsó lökös, hogy ne álljon hülyén... :wink:
PetiGSI Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Laci4 et kihívták párbajozni a carstylingon -egy bátor gyerek. :? Eléggé nem fer a verseny........szegény Laci :D Ezt nem komálom ám a carstylingban :P Ez olyan mint ha Trabit hívna ki egy porsche.......vagy mi.......... :roll:
aztec Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Laci4 et kihívták párbajozni a carstylingon -egy bátor gyerek. :? Eléggé nem fer a verseny........szegény Laci :P Ezt nem komálom ám a carstylingban :D Ez olyan mint ha Trabit hívna ki egy porsche.......vagy mi.......... :roll: nem vérre megy öcsse s ha veszít akkor miva! az egész CS hangulata sztem mondom szherintem attól romlik, ránézel vmelyik fain vas oldalára és 100 oldalon keresztül a napi kenettől a zsírig minden van, de 1 összetett mondta nincs :D Skatzok! Most néztük meg a dzsieszájjt és q nagy hülyeségeket beszéltem. Hátul minden OK, igaz kell 1-2 foltozás az 1.8as astra seggnek belül, de minimális. Elöl is maj'nem minden OK, csak a jobb oldal gázos! Úgy tünik megúszom shima jobb első cserével (torony,doblemez) Ha lebontjuk vmelyik 7végén akkor derül ki bővebben 8)
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Hát ebből tényleg csak jövőre lesz valami autóféle... :wink:
PetiGSI Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Egyébként az autóm jobb oldali tornyánál van egy pici repedés,lehet pár hónap és nyista torony :oops:
aztec Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Hát ebből tényleg csak jövőre lesz valami autóféle... :wink: jövőre más a project, de ezt 1előre ne feszegessük! Inkább gyorsban pötyögj nekem egy sömöst Anita, hogy hol talállak meg. Ne a nevét hanem ker/ucca/hsz :wink: Az 100,h legkésőbb jövő 7 után áthúzzuk a kocseszt és szétkapjuk a többi ott fog eldőlni....
Kess Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 este jössz lurdyhoz?? vagy esetleg odaaadjam Antinak a dszt?? vagy ráér mondjuk csüt is?
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Anti nem megy, úgyhogy neki ne adj semmit... :wink: Megyek hengerfejnézőbe... :wink: SMS megy... :wink:
Kess Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 aztec mennyié adod bérbe a felnijeidet hétvégére?? :wink: :D :P te most úccse használod :roll:
Kess Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Anti neked is vannak nem használatos 15 alujaid, nemde?? (vagy már elkelt?) mennyibe adod? :D kölcsön :wink:
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Elkelt, úgyhogy kereken 5rugó +ba kerültek az újak... :wink: Viszont Soniquenak van valami... :wink:
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Meg, csak nincs hozzá közp gyűrű, mert a 16-os avval van feltéve... :wink:
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Akkor call aztán beszéld meg vele... :wink: Jópízért biztos kölcsönadja... :wink:
Kess Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 anti http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7966294228&rd=1
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Ez egész pofás, csak 1 pár hülyén néz ki vele... Meg nem túl jó dolog állítólag a műanyagot összehozni így a fémmel, de lehet hogy ez a tuti megoldás... Majd kivi leszek az enyim milyen lesz... :roll:
Kess Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 ja mondjuk műanyagot énse raknék oda szívesen 8)
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Bár az legalább nem rohadna el, csak alatta... :wink:
PetiGSI Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Ejjj...van egy GSI-s kérdésem. :D Az első lökhárító alatt van egy gumi rész "csíík" azt le lehet szedni valahogy? Nincs vmi rajz vkinek,hogy hogy van ez a sok müanyag felaggatva a kocsira?
Recommended Posts