Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

jah...

Amúgy nem tudom mi lenne az a villámár, amiért ha felrakom aznap elvinnék filózás nélkül... :blush: , de már rég úgy gondolom, hogy azon belül vagyok... :D

már régebben mondtam neked,az én szememben a gsid 3 misit simán ér...monnyuk pénzem nincs hozzá :lol:

de most,így 1,1-1,3ért tényleg nagyon jó vétel lenne valakinek ;)

de mi az hogy villámár,ennyire szabadulni akarsz tőle? :lol:

Megosztás:

jah...

Amúgy nem tudom mi lenne az a villámár, amiért ha felrakom aznap elvinnék filózás nélkül... :blush: , de már rég úgy gondolom, hogy azon belül vagyok... :D

Nincs ilyen ár szerintem.

Ha 500ért tennéd fel, akkor azon szívóznának... ;)

Megosztás:

Miért?

Nem azt vette??? ;) :D :blush: :lol:

jó ár érte,jaja :lol: :lol:

1ébként pont ezt néztem, hogy a talicskához viszonyítva nem egy csenevész kis dobocska...

az biztos :lol: nekem is volt remus dobom,imádtam,egy rossz tulajdonsága volt csak,hogy a gumibakokat szaggatta :P

bazi nehéz.

Megosztás:

Nekem a mostaninál csak halkabb lehet...

Elég hangos és nem csipázom :blush:

az enyém nemtom pontosan milyen volt,3900 fordulatnál rendesen hangott váltott :D addig szép öblös mély,utána meg előtört a fenevad :lol: 3900rpm az pont 120 volt...szal elviselhető

de én mostmár a csendnek élek ;) :lol: :lol: :lol:

Megosztás:

nekem ami most van fent az tempósabb gyorsításnál, 2000-3000 között ad MÉLY üvöltő hangot olyan szinten, hogy bent a kocsiban hangosabb mint kint az utcán...

bent ragad a kasztniban a mély és szinte zsong tőle a fejem.

Elég idegesítő.

De remélem ezt sikerül orvosolni ezzel az "olcsó" Remus dobbal :blush:

Megosztás:

nekem ami most van fent az tempósabb gyorsításnál, 2000-3000 között ad MÉLY üvöltő hangot olyan szinten, hogy bent a kocsiban hangosabb mint kint az utcán...

bent ragad a kasztniban a mély és szinte zsong tőle a fejem.

Elég idegesítő.

De remélem ezt sikerül orvosolni ezzel az "olcsó" Remus dobbal ;)

nem rossz ár valóban...postaköltség súlyra vagy értékre,vagy hogy van? :D

én most kipufogóvéget akarok,bár nemtom...mert ugye le kell vágni a gyárit,és ahelyett heggesztik fel az újat...namármost a gyári heggesztést elég combosnak nézem...

szerintetek? :blush:

Megosztás:

nem rossz ár valóban...postaköltség súlyra vagy értékre,vagy hogy van? ;)

én most kipufogóvéget akarok,bár nemtom...mert ugye le kell vágni a gyárit,és ahelyett heggesztik fel az újat...namármost a gyári heggesztést elég combosnak nézem...

szerintetek? :blush:

egyáltalán nem probléma lecserélni a véget.

postaköltséget még pontosan nem tudom mert a Fritz még csak most fog utánna kérdezni(Németországon belül 10EUR-t írt postaköltségnek)...

mert mondtam neki h én csak biztosítással vagyok hajlandó érte csengetni és azt pontosan nem tudta hogy úgy mennyi lesz.

Eltűnt már 1-2, szerencsére apró-cseprő dolog útközben. :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.