mackosajt Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 800ért már majdnem jó c20xe van :blush: ezt most reméld, hogy kevesen olvasták! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 jah... Amúgy nem tudom mi lenne az a villámár, amiért ha felrakom aznap elvinnék filózás nélkül... :blush: , de már rég úgy gondolom, hogy azon belül vagyok... :D már régebben mondtam neked,az én szememben a gsid 3 misit simán ér...monnyuk pénzem nincs hozzá :lol: de most,így 1,1-1,3ért tényleg nagyon jó vétel lenne valakinek ;) de mi az hogy villámár,ennyire szabadulni akarsz tőle? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 :D Asszem ezzel ennyiért jól jártam: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...fromZR40QQfviZ1 :blush: az új még Ebayen is horror: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...type=osi_widget Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 :D Asszem ezzel ennyiért jól jártam: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...fromZR40QQfviZ1 :blush: az új még Ebayen is horror: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...type=osi_widget a talicska is jár hozzá? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 jah... Amúgy nem tudom mi lenne az a villámár, amiért ha felrakom aznap elvinnék filózás nélkül... :blush: , de már rég úgy gondolom, hogy azon belül vagyok... :D Nincs ilyen ár szerintem. Ha 500ért tennéd fel, akkor azon szívóznának... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 a talicska is jár hozzá? :lol: Miért? Nem azt vette??? ;) :D :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 a talicska is jár hozzá? :blush: 1ébként pont ezt néztem, hogy a talicskához viszonyítva nem egy csenevész kis dobocska... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Nincs ilyen ár szerintem. Ha 500ért tennéd fel, akkor azon szívóznának... :blush: Ettől megkímélem a társaságot... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 1ébként pont ezt néztem, hogy a talicskához viszonyítva nem egy csenevész kis dobocska... Nekem amúgy volt ilyenem...anno ezzel vettem a GSI-t...szép hangja van...amig ki nem ég... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Miért? Nem azt vette??? ;) :D :blush: :lol: :lol: Hülék Vagytok!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Miért? Nem azt vette??? ;) :D :blush: :lol: jó ár érte,jaja :lol: :lol: 1ébként pont ezt néztem, hogy a talicskához viszonyítva nem egy csenevész kis dobocska... az biztos :lol: nekem is volt remus dobom,imádtam,egy rossz tulajdonsága volt csak,hogy a gumibakokat szaggatta :P bazi nehéz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 ;) Hülék Vagytok!! A királyi többes... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Nekem amúgy volt ilyenem...anno ezzel vettem a GSI-t...szép hangja van...amig ki nem ég... :D Nekem a mostaninál csak halkabb lehet... Elég hangos és nem csipázom :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Nekem a mostaninál csak halkabb lehet... Elég hangos és nem csipázom :blush: az enyém nemtom pontosan milyen volt,3900 fordulatnál rendesen hangott váltott :D addig szép öblös mély,utána meg előtört a fenevad :lol: 3900rpm az pont 120 volt...szal elviselhető de én mostmár a csendnek élek ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 nekem ami most van fent az tempósabb gyorsításnál, 2000-3000 között ad MÉLY üvöltő hangot olyan szinten, hogy bent a kocsiban hangosabb mint kint az utcán... bent ragad a kasztniban a mély és szinte zsong tőle a fejem. Elég idegesítő. De remélem ezt sikerül orvosolni ezzel az "olcsó" Remus dobbal :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 nekem ami most van fent az tempósabb gyorsításnál, 2000-3000 között ad MÉLY üvöltő hangot olyan szinten, hogy bent a kocsiban hangosabb mint kint az utcán... bent ragad a kasztniban a mély és szinte zsong tőle a fejem. Elég idegesítő. De remélem ezt sikerül orvosolni ezzel az "olcsó" Remus dobbal ;) nem rossz ár valóban...postaköltség súlyra vagy értékre,vagy hogy van? :D én most kipufogóvéget akarok,bár nemtom...mert ugye le kell vágni a gyárit,és ahelyett heggesztik fel az újat...namármost a gyári heggesztést elég combosnak nézem... szerintetek? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 ...namármost a gyári heggesztést elég combosnak nézem... szerintetek? :blush: Mi nem látjuk... :D ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Tamás a flex mindent megold! :D Ne aggódj, annak még nem sok dolog állt ellen! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Mi nem látjuk... :D ;) :lol: :lol: :blush: :lol: :lol: mármint a megoldásra értettem möszijő :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Tamás a flex mindent megold! ;) Ne aggódj, annak még nem sok dolog állt ellen! :blush: jó astrán még az idő sem fog :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 jó astrán még az idő sem fog :D hu de optimista valaki... ;) ne aggódj, majd elmúlik! :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 hu de optimista valaki... ;) ne aggódj, majd elmúlik! :lol: :D most mondjam azt,hogy van olyan opel,aminek a motorja halódik,meg van amelyik elfogy a vasfog által? :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 nem rossz ár valóban...postaköltség súlyra vagy értékre,vagy hogy van? ;) én most kipufogóvéget akarok,bár nemtom...mert ugye le kell vágni a gyárit,és ahelyett heggesztik fel az újat...namármost a gyári heggesztést elég combosnak nézem... szerintetek? :blush: egyáltalán nem probléma lecserélni a véget. postaköltséget még pontosan nem tudom mert a Fritz még csak most fog utánna kérdezni(Németországon belül 10EUR-t írt postaköltségnek)... mert mondtam neki h én csak biztosítással vagyok hajlandó érte csengetni és azt pontosan nem tudta hogy úgy mennyi lesz. Eltűnt már 1-2, szerencsére apró-cseprő dolog útközben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 mindegy... megyek melózni egy öregedő családi verdával. pá Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 egyáltalán nem probléma lecserélni a véget. jó,csak azért fosos vagyok,mégiscsak 1 éves autó,aztán nehogy valamit kókányoljanak...(rosszul vágják le,rosszul rakják fel... :blush: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts