mackosajt Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Kész lett a Cali. :blush: De mára már tényleg lenyugodtam. Megyek tekerek is a turbón, mert ez így kevés. ;) te is akciózni fogsz? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Galardóóóóóóóóó miiiiiii??? ;) :lol: :D Nemtom mi voolt ott, nyilván közöm nincs ahhoz autóhoz. De akkor is odaveszett és az jól esett. :blush: Gondolom olyan szitú volt, mint a Cayennál. De most tanum is van rá. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 te is akciózni fogsz? :blush: :D Nemszabad. Most 0.8, pontosan ehhez a konfighoz az EDS 1.15 nyomást ír. Több, mint 0.3 tizeddel vagyok alatta tényleg bírnia kell. Csak 4-5-6ban kell nagyon észnél lenni, 3-4000 alatt semmilyen körülmények között nem ajánlott padlógázt nyomni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Nemtom mi voolt ott, nyilván közöm nincs ahhoz autóhoz. De akkor is odaveszett és az jól esett. :blush: Gondolom olyan szitú volt, mint a Cayennál. De most tanum is van rá. :D ;) :lol: :lol: :lol: gondolom már nincs kihívás ha megvolt egy Lambo :lol: Tom a csúcson kell abbahagyni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Nemtom mi voolt ott, nyilván közöm nincs ahhoz autóhoz. De akkor is odaveszett és az jól esett. :blush: Gondolom olyan szitú volt, mint a Cayennál. De most tanum is van rá. :D ;) de mivolt pontosan? egy gallardo meglátta az utak ékkövét és ijedtében megfordult és elszaladt? :lol: Tényleg nem mozdít senkit Tököl? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Sziasztok, volt valahol egy leírás arról, hogy valakinek beállt az ETC-je és kijavította: kiszedte az ETC kompjutert, szétkapta, volt benne egy elégett tekercs vagy valami, majd valamely forrasztások eszközölésével megcsinálta, visszazár, visszahelyez és kész. Nem akarlak elkeseríteni, de az ETC-nél 99%-ban a folytószelep-motor szokott megmurdálni, és azt nem igazán lehet javítani. ABS-nél fordul elő, hogy a vezérlőben egy relé kontaktusa elég, és az okoz olyat, hogy néha működik, néha nem. A relé cseréje segít ebben az esetben (kommersz termék, kapható hasonló). Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Tényleg nem mozdít senkit Tököl? :blush: Én Pehi Csabi meg még egy Gsi kadettos srác megyünk, jönnek Demóék....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Én még a ma estét is kihagyom... :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Én még a ma estét is kihagyom... :D :blush: Csak nem megint elvesztettél egy fogadást? ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Csak nem megint elvesztettél egy fogadást? :D ;) :lol: Nem...csak tele van a tököm a világgal...és nem akarom még péntek este is azt hallgatni, hogy ne add már el, meg húúú de szép és olcsó, de nincs pénzem... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Hogy mik vannak. :blush: Most már ezeket viszont le lehet legálisan papírozni. :D http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...f278&s=2850 Érdemes megnézni a honlapjukon található képeket is, érdekes! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Nem...csak tele van a tököm a világgal...és nem akarom még péntek este is azt hallgatni, hogy ne add már el, meg húúú de szép és olcsó, de nincs pénzem... :blush: Mi ez a világvége hangulat? Komoly jelentkező még egy sincs? Pedig most már télled hugyészaré van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Nem...csak tele van a tököm a világgal...és nem akarom még péntek este is azt hallgatni, hogy ne add már el, meg húúú de szép és olcsó, de nincs pénzem... :blush: Tőlünk nem ezt hallod. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 Mi ez a világvége hangulat? Komoly jelentkező még egy sincs? Pedig most már télled hugyészaré van. :blush: De igen van...de amíg nem teszi le valaki a lóvét, nem hiszek neki... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 De igen van...de amíg nem teszi le valaki a lóvét, nem hiszek neki... :blush: pl az akinek az anyukája nem engedi megvenni...olvastam CS-n :D kemény ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 pl az akinek az anyukája nem engedi megvenni...olvastam CS-n ;) kemény :lol: :D nem engedsz neki még 2 dugót az árból Anti? :blush: ez sz@r poén vót... bocs Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 lassan eljutunk oda, hogy odaadom az enyémet a motor nélküli autódért aztán szerzek bele egy jó c20xe-t :D legy egy eladható motorod meg egy hiperzsír autód :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 amúgy tényleg lassan olyan ára lesz, hogy megéri megvenni, aztán lökni bele egy XE-t, a LET-est meg eladni... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 lassan eljutunk oda, hogy odaadom az enyémet a motor nélküli autódért aztán szerzek bele egy jó c20xe-t :lol: legy egy eladható motorod meg egy hiperzsír autód :D pffff.... ;) Viszont Dini, már lehetne netközelben...bár lehet hogy alszik mert egész éjjel forgolódott... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 amúgy tényleg lassan olyan ára lesz, hogy megéri megvenni, aztán lökni bele egy XE-t, a LET-est meg eladni... :blush: milyen lassan...már ott tartunk... Nézd meg 1.3-ért milyen szép GSI-t kapni a használtautón... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 motor nélkül 800-ért? na? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 motor nélkül 800-ért? na? :blush: Hihihihi... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 jóvanna, csak gondoltam bepróbálkozok. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 jóvanna, csak gondoltam bepróbálkozok. :D 800ért már majdnem jó c20xe van :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2007 Megoszt Elküldve Április6, 2007 800ért már majdnem jó c20xe van ;) jah... Amúgy nem tudom mi lenne az a villámár, amiért ha felrakom aznap elvinnék filózás nélkül... :blush: , de már rég úgy gondolom, hogy azon belül vagyok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts