redline Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 whooaa meg tudtam csinálni, hogy kétszer menjen el :blush: igy most töröltem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 ha eladod a c20ne-t meg hallom, hogy valami donort is vettél abbol kijönne, visszatekernéd a turbót és talán többet bírna ;) bennem egy kérdés merült föl itt a nagy bontás láttán: az ülés nemeladó? :blush: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P persze, holnap beszéljunk pár szót a lurdynál... :D Mér adnám el? Donorból már nem sok van :P Ülést eladtam a párat 4ért ;) Holnap Lurdy ;) (kint vagy lent?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 az ülés az Anti FK-ira vonatkozott :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 Épp most lettünk készek, a motor ismét lóg a kasztniban! :blush: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/28985/20.jpg?1175725799 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 Épp most lettünk készek, a motor ismét lóg a kasztniban! :blush: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/28985/20.jpg?1175725799 ez kié ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 ez kié ez? Az enyém, feketére fújtam a motorteret, mert még nem döntöttem el, hogy milyen színü legyen kívülröl. Na meg hirtelen nem is találtam otthon piros festéket. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 Az enyém, feketére fújtam a motorteret, mert még nem döntöttem el, hogy milyen színü legyen kívülröl. Na meg hirtelen nem is találtam otthon piros festéket. :blush: Jaaa aszittem újabb C20XE Corsa van a csapatban. Nálatok szaporodnak az ilyenek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 Jaaa aszittem újabb C20XE Corsa van a csapatban. Nálatok szaporodnak az ilyenek :D Hát, két okból kell ennyire sietni az enyémmel: 1. Vasárnap Tököl :blush: 2. Hétfön már hoznak egy B Corsát, amire elég kevés idöm lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 1. Vasárnap Tököl :D Szombaton meg Győr :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 Az már nem fog beleférni, mert szombaton megyek futómüvet beállítatni és felnire huzatni a slickeket. Elég lesz egy hétvégén egyszer gyorsulni! :D Györ különben is elég messze van. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 Antinak!!! Gondolom ezekbe is lehet locsolni a lóvét.........a feeling miatt persze! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 Jaaa aszittem újabb C20XE Corsa van a csapatban. Demó projektnaptárát ismerve ez csak idő kérdése! :blush: Amúgy az alattunklakó kisjány eladja a kissé véres torkú Tigráját, sztem 780e. körüli összeget ha v.ki bekínál érte, viheti.A technika az orrában 1.6, de elég gáz szegény mocika, viszont ideális donor lenne XEsítésre.Óccsjé........ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 Jóó felnik nem? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 Albi! Sajnos be nem tok számítani semmit...de gyorsban kell lépnem....mert jelen pillanatban nincs kocsim... :blush: Norbi! Eladó az egész világ... ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 Jóó felnik nem? :lol: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_11913.jpg Volt osztálytársamé a verda. Amikor először meglátta a sárga-fekete veszedelmet képen, akkor ilyen felnit akarta sajátja alá. Más. Készen lett a verdám. Tegnap este fél 11kor. Vegyesek az érzéseim. ;) Ez a kevlár kuplung érdekes dolog, nemtom milyen lehet a szinter ha már ez ilyen... 3x fulladtam le vele tegnap. :D Kicsit digitális a dolog. Az összkerék tuti nem fogja bírni, szinte semmit nem csúszik a kuplung, azonnal megtapad és ráterhel mindent az összkerékre. Esély sincs finoman terhelni... :blush: A teljesítmény valahol szétszaladt, nem tölt 0,4-0,5nél tovább a turbinyek, de az szerintem valami cooler(ezés), vagy vákum dolog lesz. REMÉLEM. Azért le a kalappal a Patyi előtt gyorsan dolgozott, egészen korrekt áron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 Azért le a kalappal a Patyi előtt gyorsan dolgozott, egészen korrekt áron. Ez egyébként jellemző rá... :D A pacit meg este megkeressük a Lurdynál... :lol: ...elötte az sem baj, ha eljössz értem a szállodába... ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 Ez egyébként jellemző rá... :D A pacit meg este megkeressük a Lurdynál... :lol: ...elötte az sem baj, ha eljössz értem a szállodába... ;) :blush: Oksa elviszlek. Tényleg nemtom hol vannak a lovak, most nagyon semmit nem megy (kb, mint gyárin). Igaz kevesebbet is tölt mindemellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 Oksa elviszlek. Tényleg nemtom hol vannak a lovak, most nagyon semmit nem megy (kb, mint gyárin). Igaz kevesebbet is tölt mindemellett. Valszeg luk lesz a csövezésnél...ahol elszökik a nyomás... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 Jóó felnik nem? :blush: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_11913.jpg ááá de rohadt jól néz ki.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 Valszeg luk lesz a csövezésnél...ahol elszökik a nyomás... :D Ezt én is így gondolom. Ez a Patyi gyengéje. ;) De mondta is hogy megbontották, szóval remélem csak rosszul bilincseztek össze valamit. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 Ez egyébként jellemző rá... :blush: azt meg lehetne tudni h c20xe-re mennyibe kerülne egy ilyen kevlározás vagy micsoda mert nekem sincs éppen a toppon a kuplungom vagyis hát csak a tárcsa....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 Albi! Sajnos be nem tok számítani semmit...de gyorsban kell lépnem....mert jelen pillanatban nincs kocsim... :blush: Én is csak lakótelep rájderz vagyok - komolytalan.hu Csináltasd meg és lesz egy korva jó máris :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 azt meg lehetne tudni h c20xe-re mennyibe kerülne egy ilyen kevlározás vagy micsoda mert nekem sincs éppen a toppon a kuplungom vagyis hát csak a tárcsa....... Nekem 20 volt, mint azt már írtam. ;) :D Sok különbség nincs az XE és LET tárcsa között (XE asszem 215mm, LET meg talán 225). De szerintem van olcsóbban is. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 Nekem 20 volt, mint azt már írtam. :lol: ;) Sok különbség nincs az XE és LET tárcsa között (XE asszem 215mm, LET meg talán 225). De szerintem van olcsóbban is. :blush: köszi ez még mindig olcsóbb mint egy új szerkezet, vagy tárcsa(csoró.hu)........ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 köszi ez még mindig olcsóbb mint egy új szerkezet, vagy tárcsa(csoró.hu)........ :blush: És sokat javítana a dolgokon szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts