Atommanó Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 :D :lol: ;) :lol: Elolvadt a dugó? kettő is? 200nál? Sose lesz tuning turbós autóm. 1.3 :blush: Sajnálom :lol: Nem a 200 volt a baj, hanem, hogy alacsony fordulatról padlóztam le, ilyenkor hatalmas az overboost...még akár 1.8 bar is lehet sokáig... na valszeg ezt nem komálta... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Nem a 200 volt a baj, hanem, hogy alacsony fordulatról padlóztam le, ilyenkor hatalmas az overboost...még akár 1.8 bar is lehet sokáig... na valszeg ezt nem komálta... :blush: de ezt eddig is tudtad nem? vagy nincs,nem volt szabályozva az overboost? sajnálom a történteket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 de ezt eddig is tudtad nem? vagy nincs,nem volt szabályozva az overboost? sajnálom a történteket :D ezeknél nincs szabályozva...igen eddig is tudtam, de ha nem 140-nél padlózom le, hanem elöbb 4-es és utána 5, akkor semmi gond... Csak épp nem figyeltem...telefonáltam közben... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Csak épp nem figyeltem...telefonáltam közben... :blush: akkor lehet jobban jártál volna,ha telefonálásért meszelnek le a kékek ;) már ha a jelentős sebességtúllépést nem vesszük figyelembe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 akkor lehet jobban jártál volna,ha telefonálásért meszelnek le a kékek ;) már ha a jelentős sebességtúllépést nem vesszük figyelembe :D Pont azért telefonáltam, hogy hol vannak a trafik az M1-en...ahogy kimondták, hogy ahol most vagyok ott nincs, már léptem is a gázra... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 ezeknél nincs szabályozva...igen eddig is tudtam, de ha nem 140-nél padlózom le, hanem elöbb 4-es és utána 5, akkor semmi gond... Csak épp nem figyeltem...telefonáltam közben... :D Atyaég az király. Akkor a telcsiszámlád most félmisi alapból. Nemá hogy igy eladod ha 150bő megcsinálják. Most akkor nincs ótód amivel járhatsz? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 ha tényleg "csak" 150 akkor megcsináltatnám, hátha úgy jobban viszik... báááár fene se tudja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Van akik ezt mondják...én meg azt mondom, hogy semmi kedvem... Így akár a lehetőség is adott, hogy ne gyári hanem valami erősebb dugókat rakjon bele a következő tulaj...és akkor 400-le-ig patent minden... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Most akkor nincs ótód amivel járhatsz? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Hát Anti! részvétem. bár tudom, hogy ez nem segít. :blush: és megértem, hogy nincs kedved megint belelocsolni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 kemény vazzz :blush: este bánativászat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Nincs... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Most akkor nincs ótód amivel járhatsz? :blush: talán ez most a legkissebb probléma....emberek millió élnek auto nélkül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Nincs... :blush: "Emberek! Csoda történt! Újra tudok járni!" ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 talán ez most a legkissebb probléma....emberek millió élnek auto nélkül :D De én utálom a BKV-t...bár valószínűleg ezzel nem vagyok egyedül...elkényelmesedtem... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 (Gelko asc.cab.-ja, Anti túrórudija, meg Wolfi c20ne corsája)"talán ér valamit" csak nem itt magyarországon(és nem félre érteni de itthon kevés ember teheti meg h ilyen autókat tartson mint a fent említetek......) vélemény volt.hu Csak bólogatni tudok.Ez van.......... Anti, megértelek.Szögelted már eleget a gépet, és locsoltál bele elég pénzt......Hátha v.ki lát majd így is benne fantáziát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 hét végén voltunk(5kadett gsi+1astra gsi) Csákvári reptéren mérni:0-100 7,21 sec 1/8 mph: 10,23 sec (állítólag ezen lehetne javítani) jah mentünk is egy-kettőt Dinyvel.....(láccik a 300kg különbség.....) Biztos lehetne még javítani mert ettől én is jobbat mentem 1/8-on. :blush: Ha érdekel valakit felni: http://rhymerjr.uw.hu/OZ/ Ez nagyon szép felni csak az a sz@r hogy vmi spéci festék rajta és nem nagyon tudják kijavítani. Onnan tudom hogy most adtam el pár hónapja el egy ilyet,és mi is gondolkodtunk a javításán. De az csak 1helyen volt meghúzva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 De én utálom a BKV-t...bár valószínűleg ezzel nem vagyok egyedül...elkényelmesedtem... :blush: Most én le vagyok maradva erősen, de a pdtdigti biznisz jegelve lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Ez nagyon szép felni csak az a sz@r hogy vmi spéci festék rajta és nem nagyon tudják kijavítani. Onnan tudom hogy most adtam el pár hónapja el egy ilyet,és mi is gondolkodtunk a javításán. De az csak 1helyen volt meghúzva. Telifény oszt kész. Mondjuk ahhoz nem elég ócsó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Biztos lehetne még javítani mert ettől én is jobbat mentem 1/8-on. :blush: Én is... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Most én le vagyok maradva erősen, de a pdtdigti biznisz jegelve lett? Hát ebből venném...+ némi pénzmagot hozzácsapnék... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Én is... :D ;) aztán lásd mi lett belőle :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Én is... :D ;) Ja hát látom az adataidat! :blush: Csak én arra írtam mindezt hogy a kadett pillébb mint az astra :lol: Ráadásul a nagy disznó kerékkel tudta mindezt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Ez nagyon szép felni csak az a sz@r hogy vmi spéci festék rajta és nem nagyon tudják kijavítani. Onnan tudom hogy most adtam el pár hónapja el egy ilyet,és mi is gondolkodtunk a javításán. De az csak 1helyen volt meghúzva. ezt egy olyan srác árulja aki pont felnik javításával és felújításával foglalkozik. Eléggé ért hozzá és tuti h szépen meg tudná csinálni ha akarná de gondolom nem nagyon érdekli azért van ilyen állapotban. Nekem ő csinálta az Azevek felújítását és olyan volt mintha vadi újakat kaptam volna vissza. Érdemes vele átbeszélni ha valaki meg szeretné venni. Lehet hogy olcsón kijavítaná a hibákat ha valaki komolyan megszeretné venni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Ja hát látom az adataidat! :blush: ...én is utcai nagy kerékkel mentem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts