Atommanó Elküldve Április3, 2007 Elküldve Április3, 2007 :D :lol: ;) :lol: Elolvadt a dugó? kettő is? 200nál? Sose lesz tuning turbós autóm. 1.3 :blush: Sajnálom :lol: Nem a 200 volt a baj, hanem, hogy alacsony fordulatról padlóztam le, ilyenkor hatalmas az overboost...még akár 1.8 bar is lehet sokáig... na valszeg ezt nem komálta... :lol:
adorjant Elküldve Április3, 2007 Elküldve Április3, 2007 Nem a 200 volt a baj, hanem, hogy alacsony fordulatról padlóztam le, ilyenkor hatalmas az overboost...még akár 1.8 bar is lehet sokáig... na valszeg ezt nem komálta... :blush: de ezt eddig is tudtad nem? vagy nincs,nem volt szabályozva az overboost? sajnálom a történteket :D
Atommanó Elküldve Április3, 2007 Elküldve Április3, 2007 de ezt eddig is tudtad nem? vagy nincs,nem volt szabályozva az overboost? sajnálom a történteket :D ezeknél nincs szabályozva...igen eddig is tudtam, de ha nem 140-nél padlózom le, hanem elöbb 4-es és utána 5, akkor semmi gond... Csak épp nem figyeltem...telefonáltam közben... :blush:
adorjant Elküldve Április3, 2007 Elküldve Április3, 2007 Csak épp nem figyeltem...telefonáltam közben... :blush: akkor lehet jobban jártál volna,ha telefonálásért meszelnek le a kékek ;) már ha a jelentős sebességtúllépést nem vesszük figyelembe :D
Atommanó Elküldve Április3, 2007 Elküldve Április3, 2007 akkor lehet jobban jártál volna,ha telefonálásért meszelnek le a kékek ;) már ha a jelentős sebességtúllépést nem vesszük figyelembe :D Pont azért telefonáltam, hogy hol vannak a trafik az M1-en...ahogy kimondták, hogy ahol most vagyok ott nincs, már léptem is a gázra... :blush:
Albert Elküldve Április3, 2007 Elküldve Április3, 2007 ezeknél nincs szabályozva...igen eddig is tudtam, de ha nem 140-nél padlózom le, hanem elöbb 4-es és utána 5, akkor semmi gond... Csak épp nem figyeltem...telefonáltam közben... :D Atyaég az király. Akkor a telcsiszámlád most félmisi alapból. Nemá hogy igy eladod ha 150bő megcsinálják. Most akkor nincs ótód amivel járhatsz? :blush:
kavics Elküldve Április3, 2007 Elküldve Április3, 2007 ha tényleg "csak" 150 akkor megcsináltatnám, hátha úgy jobban viszik... báááár fene se tudja...
Atommanó Elküldve Április3, 2007 Elküldve Április3, 2007 Van akik ezt mondják...én meg azt mondom, hogy semmi kedvem... Így akár a lehetőség is adott, hogy ne gyári hanem valami erősebb dugókat rakjon bele a következő tulaj...és akkor 400-le-ig patent minden... :blush:
Albert Elküldve Április3, 2007 Elküldve Április3, 2007 Most akkor nincs ótód amivel járhatsz? :blush:
mackosajt Elküldve Április3, 2007 Elküldve Április3, 2007 Hát Anti! részvétem. bár tudom, hogy ez nem segít. :blush: és megértem, hogy nincs kedved megint belelocsolni....
redline Elküldve Április3, 2007 Elküldve Április3, 2007 Most akkor nincs ótód amivel járhatsz? :blush: talán ez most a legkissebb probléma....emberek millió élnek auto nélkül :D
mackosajt Elküldve Április3, 2007 Elküldve Április3, 2007 Nincs... :blush: "Emberek! Csoda történt! Újra tudok járni!" ;) :D
Atommanó Elküldve Április3, 2007 Elküldve Április3, 2007 talán ez most a legkissebb probléma....emberek millió élnek auto nélkül :D De én utálom a BKV-t...bár valószínűleg ezzel nem vagyok egyedül...elkényelmesedtem... :blush:
warwolf Elküldve Április3, 2007 Elküldve Április3, 2007 (Gelko asc.cab.-ja, Anti túrórudija, meg Wolfi c20ne corsája)"talán ér valamit" csak nem itt magyarországon(és nem félre érteni de itthon kevés ember teheti meg h ilyen autókat tartson mint a fent említetek......) vélemény volt.hu Csak bólogatni tudok.Ez van.......... Anti, megértelek.Szögelted már eleget a gépet, és locsoltál bele elég pénzt......Hátha v.ki lát majd így is benne fantáziát.
Stock16v Elküldve Április3, 2007 Elküldve Április3, 2007 hét végén voltunk(5kadett gsi+1astra gsi) Csákvári reptéren mérni:0-100 7,21 sec 1/8 mph: 10,23 sec (állítólag ezen lehetne javítani) jah mentünk is egy-kettőt Dinyvel.....(láccik a 300kg különbség.....) Biztos lehetne még javítani mert ettől én is jobbat mentem 1/8-on. :blush: Ha érdekel valakit felni: http://rhymerjr.uw.hu/OZ/ Ez nagyon szép felni csak az a sz@r hogy vmi spéci festék rajta és nem nagyon tudják kijavítani. Onnan tudom hogy most adtam el pár hónapja el egy ilyet,és mi is gondolkodtunk a javításán. De az csak 1helyen volt meghúzva.
Hic Elküldve Április3, 2007 Elküldve Április3, 2007 De én utálom a BKV-t...bár valószínűleg ezzel nem vagyok egyedül...elkényelmesedtem... :blush: Most én le vagyok maradva erősen, de a pdtdigti biznisz jegelve lett?
Hic Elküldve Április3, 2007 Elküldve Április3, 2007 Ez nagyon szép felni csak az a sz@r hogy vmi spéci festék rajta és nem nagyon tudják kijavítani. Onnan tudom hogy most adtam el pár hónapja el egy ilyet,és mi is gondolkodtunk a javításán. De az csak 1helyen volt meghúzva. Telifény oszt kész. Mondjuk ahhoz nem elég ócsó....
Atommanó Elküldve Április3, 2007 Elküldve Április3, 2007 Biztos lehetne még javítani mert ettől én is jobbat mentem 1/8-on. :blush: Én is... :D ;)
Atommanó Elküldve Április3, 2007 Elküldve Április3, 2007 Most én le vagyok maradva erősen, de a pdtdigti biznisz jegelve lett? Hát ebből venném...+ némi pénzmagot hozzácsapnék... :blush:
redline Elküldve Április3, 2007 Elküldve Április3, 2007 Én is... :D ;) aztán lásd mi lett belőle :blush:
Stock16v Elküldve Április3, 2007 Elküldve Április3, 2007 Én is... :D ;) Ja hát látom az adataidat! :blush: Csak én arra írtam mindezt hogy a kadett pillébb mint az astra :lol: Ráadásul a nagy disznó kerékkel tudta mindezt.
Chaba Elküldve Április3, 2007 Elküldve Április3, 2007 Ez nagyon szép felni csak az a sz@r hogy vmi spéci festék rajta és nem nagyon tudják kijavítani. Onnan tudom hogy most adtam el pár hónapja el egy ilyet,és mi is gondolkodtunk a javításán. De az csak 1helyen volt meghúzva. ezt egy olyan srác árulja aki pont felnik javításával és felújításával foglalkozik. Eléggé ért hozzá és tuti h szépen meg tudná csinálni ha akarná de gondolom nem nagyon érdekli azért van ilyen állapotban. Nekem ő csinálta az Azevek felújítását és olyan volt mintha vadi újakat kaptam volna vissza. Érdemes vele átbeszélni ha valaki meg szeretné venni. Lehet hogy olcsón kijavítaná a hibákat ha valaki komolyan megszeretné venni
Atommanó Elküldve Április3, 2007 Elküldve Április3, 2007 Ja hát látom az adataidat! :blush: ...én is utcai nagy kerékkel mentem... :D
Recommended Posts