Kess Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 kicsit téli időszámítás szerint jár a rendszeróra :D
mélykék76 Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 kicsit téli időszámítás szerint jár a rendszeróra :D Profilban "GMT+2"-re kell állítani és jó lesz :wink: :P
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Képek még nincsenek, mert még nincs kész... :wink: Szombatig bírjátok ki... :wink:
PetiGSI Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Hali. Képzeljétek el mi törpént velem reggel............. Kollega szóll,hogy öntsünk ablakmosó folyadékot a céges autóba. Felnyitom a motorteret és tölteném a nedűt mire mit látok: :shock: Hát a szívbaj kerülgetett. :shock: Azthiszem ma már nem csinálok semmit....................
Tom Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Szarban van a Skoda ha már macskaerőket kell csatasorba állítani...
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Örülj neki hogy nem ugrott, neked, ő meg örüljön, hogy nem csaptad le a mocitetőt egy laza mozdulattal... :D
PetiGSI Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Az az érdekes,hogy végig utazta a fél várost. :P Hol lett begyűjtve az rejtély :D mindenesetre érdekes volt a látvány.......
mélykék76 Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Mi értelme van egy plüssfigurát a motortérben tartani ? :shock: :shock: :D :P :D :D :D
PetiGSI Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Gondoltam megsimogatom erre ugy odakapott meg fújt..........gondolom idegileg toprongy lett a szitutól :D
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 :D :P :D Azért kiváncsi lennék ki volt jobban bexarva... :roll: :D
aztec Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Mi értelme van egy plüssfigurát a motortérben tartani ? ugyanannyi, mint a kalaptartón vagy a napfénytető közé szorítva :roll: :arrow: :D :P
PetiGSI Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Én bevoltam rendesen főleg miután megsimogattam volna az meg rám fújt és oda kapott............ :pottytrain5:
Kess Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Képek még nincsenek, mert még nincs kész... :wink: Szombatig bírjátok ki... :wink: azé legalább egy kb árat mondhatnál, mert ha megfelel akkó nem keresgélnék lakatost :roll:
PetiGSI Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Én most hívtam a "lakatosom" azt mondta másfél hét mulva eltudja kezdeni. sacc....40-50ből kijön a két ív+beömlő+fényezve.
mélykék76 Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Én most hívtam a "lakatosom" azt mondta másfél hét mulva eltudja kezdeni. sacc....40-50ből kijön a két ív+beömlő+fényezve. Beömlő ? Tanker röpzikkel is lehet majd a naftát nyomatni a gépedbe ? :D :P :D :D
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 kb ez lehet a reális ár... :roll: mivel nekem kézzel lesz alakítva így nekem maga a két ív lesz hasonló áron.. :roll: Az anyag maga nem enged annyit, hogy 3 centit legyen kihúzva, és egy idő után meg máshol kezd el behorpadni a lemez... Ezért szépen evvel a módszerrel nem lehet megcsinálni... :roll:
PetiGSI Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Van Majosházán az a müanyagos pali. Ő lehet,hogy ocsobban kihozná müanyagból a spéci íveket :idea: Bár ez csak elmélet...........
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Majosházán egy lökösre 150-et mondtak... :roll:
Kess Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 a sonique-é is ki van szélesítve (csak anyagában) és szvsz oda beférne 9 coll....
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Beférne, de az első kanyarban, vagy ha beülnek hátulra beérne rögtön... Amúgy neki is be van horpadva a küszöb fölött nem is kicsit a kihúzás miatt...ne ezt én nem szeretném... A másik gond, hogy ha kihúzzák nagyon elvékonyodik a dolog, sok gitt kell rá, és a fényező meg fog őrűlni, és nem fog tudni szép munkát végezni... :roll:
Kess Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 na mind1, ha meglesz a gumma, csak akkor tom eltolni....addig meg járhatok a télivel (rozsdás acélon) szép 1 látvány lesz fóton
Kess Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 mi vékonyodik el?? lehet feldobok egy hirdetést, hogy hétvégére alufelnit bérelek gummával.... :wink:
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Hát mivel megnyúlik az anyag ennek következtében elvékonyodik... Hidd el láttam tegnap.. Nagyon ki kell húzni, hogy ne legyen problémás... :wink:
Recommended Posts