Kess Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 kicsit téli időszámítás szerint jár a rendszeróra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 kicsit téli időszámítás szerint jár a rendszeróra :D Profilban "GMT+2"-re kell állítani és jó lesz :wink: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 hát ez egy vérprofi megoldás :wink: :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Képek még nincsenek, mert még nincs kész... :wink: Szombatig bírjátok ki... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Hali. Képzeljétek el mi törpént velem reggel............. Kollega szóll,hogy öntsünk ablakmosó folyadékot a céges autóba. Felnyitom a motorteret és tölteném a nedűt mire mit látok: :shock: Hát a szívbaj kerülgetett. :shock: Azthiszem ma már nem csinálok semmit.................... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 az a nem semmi :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Szarban van a Skoda ha már macskaerőket kell csatasorba állítani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Örülj neki hogy nem ugrott, neked, ő meg örüljön, hogy nem csaptad le a mocitetőt egy laza mozdulattal... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Az az érdekes,hogy végig utazta a fél várost. :P Hol lett begyűjtve az rejtély :D mindenesetre érdekes volt a látvány....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Mi értelme van egy plüssfigurát a motortérben tartani ? :shock: :shock: :D :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Gondoltam megsimogatom erre ugy odakapott meg fújt..........gondolom idegileg toprongy lett a szitutól :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 :D :P :D Azért kiváncsi lennék ki volt jobban bexarva... :roll: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Mi értelme van egy plüssfigurát a motortérben tartani ? ugyanannyi, mint a kalaptartón vagy a napfénytető közé szorítva :roll: :arrow: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Én bevoltam rendesen főleg miután megsimogattam volna az meg rám fújt és oda kapott............ :pottytrain5: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Képek még nincsenek, mert még nincs kész... :wink: Szombatig bírjátok ki... :wink: azé legalább egy kb árat mondhatnál, mert ha megfelel akkó nem keresgélnék lakatost :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Én most hívtam a "lakatosom" azt mondta másfél hét mulva eltudja kezdeni. sacc....40-50ből kijön a két ív+beömlő+fényezve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Én most hívtam a "lakatosom" azt mondta másfél hét mulva eltudja kezdeni. sacc....40-50ből kijön a két ív+beömlő+fényezve. Beömlő ? Tanker röpzikkel is lehet majd a naftát nyomatni a gépedbe ? :D :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 kb ez lehet a reális ár... :roll: mivel nekem kézzel lesz alakítva így nekem maga a két ív lesz hasonló áron.. :roll: Az anyag maga nem enged annyit, hogy 3 centit legyen kihúzva, és egy idő után meg máshol kezd el behorpadni a lemez... Ezért szépen evvel a módszerrel nem lehet megcsinálni... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Van Majosházán az a müanyagos pali. Ő lehet,hogy ocsobban kihozná müanyagból a spéci íveket :idea: Bár ez csak elmélet........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Majosházán egy lökösre 150-et mondtak... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 a sonique-é is ki van szélesítve (csak anyagában) és szvsz oda beférne 9 coll.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Beférne, de az első kanyarban, vagy ha beülnek hátulra beérne rögtön... Amúgy neki is be van horpadva a küszöb fölött nem is kicsit a kihúzás miatt...ne ezt én nem szeretném... A másik gond, hogy ha kihúzzák nagyon elvékonyodik a dolog, sok gitt kell rá, és a fényező meg fog őrűlni, és nem fog tudni szép munkát végezni... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 na mind1, ha meglesz a gumma, csak akkor tom eltolni....addig meg járhatok a télivel (rozsdás acélon) szép 1 látvány lesz fóton Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 mi vékonyodik el?? lehet feldobok egy hirdetést, hogy hétvégére alufelnit bérelek gummával.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Hát mivel megnyúlik az anyag ennek következtében elvékonyodik... Hidd el láttam tegnap.. Nagyon ki kell húzni, hogy ne legyen problémás... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts