sárgaGSI Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Futó Gabi????lenne mindenesetre tud vezetni a Srác...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 ....Futó Gabi???? lenne.... Ezt, ezzel a szöveggel a humorba akartad linkelni ugye ? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Futó Gabi????lenne mindenesetre tud vezetni a Srác...... Persze, kimentem finnországba, béreltem egy starletet, és csapattam egy jót. :D Egyébként tényleg nagyon jól teker a srác. ;) Hihetetlen jó élmény ám a murvás verseny, anno a ralliride-os tigrával megtapasztaltam rendesen, azóta is visszavágyom. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Az nem C20XE-re való tömítés, hanem C20NE-re. Ha erösen rá lett húzva, még az is lehet, hogy megvetemedett az olajteknöd, akkor meg a normális tömítéssel se lesz már jó. Neked ugye még az alukartered van? Mert ez csak arra értendö. A gyári C20XE tömítés is egy kalap sz@r. Ha valami jót akarsz, akkor vegyél X20XEV kartertömítést, azzal nem szokott probléma lenni. Sokkal könnybb szerelni és ha normálisan lesz feltéve, akkor nem is fog folyni. Pedig úgy hirdette a csákó hogy c20xe-re való tömítés.Az viszont lehet hogy megvetemedett az olajteknő. Majd leszedem és vhogy megvizsgálom.Amúgy igen még az alu van nekem.Még jó hogy vettem rá 7ezerért terelőlemezt meg x ezerért gyári csavarokat. :D Ha vetemedett akkor már a x20xev-é sem lesz jó? Ha egy kis tömítőpasztával megkenni mindkét oldalát a tömítésnek hajszálvékonyan felrakás előtt esetleg még az is segíthet! Ez lehet bármilyen paszta,akár fbs is. De ha tényleg meghúzták izomból,akkor... :blush: Próbáltuk már jó minőségű utángyártott parafatömítés+loctite paszta.Semmi úgyan úgy csepeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Lefoglalóztam Ezt az autótnem hibátlan,van mit rajta csinálni viszont összeségében eléggé egyben van.C18Xe moci van benne,müködik a klíma(elég jól is hűt.A hátsó lökös össze van törve,az apróság.Van rajta 1 év vizsga,zöldkártya és ami a lényeg hogy 680ezer ft-ért veszem meg.kor megyek érte :blush: .A belső kárpít pont olyan mint az enyém :D Ja és a gyári felnit adja hozzá,nem azt a fehéret ami rajta van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Lefoglalóztam Ezt az autótnem hibátlan,van mit rajta csinálni viszont összeségében eléggé egyben van.C18Xe moci van benne,müködik a klíma(elég jól is hűt.A hátsó lökös össze van törve,az apróság.Van rajta 1 év vizsga,zöldkártya és ami a lényeg hogy 680ezer ft-ért veszem meg.kor megyek érte :blush: .A belső kárpít pont olyan mint az enyém :D Ja és a gyári felnit adja hozzá,nem azt a fehéret ami rajta van. Mikor mész érte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Mikor mész érte? 6ra kell kimennem pesterszébetre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 6ra kell kimennem pesterszébetre Énis? Énis? :D Kép alapján elég jól néz ki... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Énis? Énis? ;) Kép alapján elég jól néz ki... :blush: Akkor viszont el kell vinned oda,és 5re itt kellene lenned nálam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Kép alapján elég jól néz ki... :blush: Azért elég csalóka akép.A színe jobb élőben és azért van rajta mit csinálni,de egy évig biztos nem kell lakatolni rajta semmit.Azt számoltam hogy még úgy is megáll max 950ből,de abba már benne van a vezérlés csere meg nyári gumi is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Tudjátok merre kell hazafele jönni ugye??? Cola&KV... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Azért elég csalóka akép.A színe jobb élőben és azért van rajta mit csinálni,de egy évig biztos nem kell lakatolni rajta semmit.Azt számoltam hogy még úgy is megáll max 950ből,de abba már benne van a vezérlés csere meg nyári gumi is.... 286-os a színkódja?Mert ha az akkor igencsak szép! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 286-os a színkódja?Mert ha az akkor igencsak szép! :D Ezt nem tudom.Nem a sötétkék változat hanem az a lilásabb :blush: A színe nagyon tetszik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 lehet nem egy jó kép, de ilyen? szerintem erre gondolt Stock Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Pont ezt akartam írni hogy olyan mint az ővé :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Pont ezt akartam írni hogy olyan mint az ővé :D :blush: szerintem erre is gondolt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 most néztem meg, hogy amit anno Demonak néztem meg GSi caravan, az is pont ez a szín. még az adattáblát is pont lencsevégre kaptam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 most néztem meg, hogy amit anno Demonak néztem meg GSi caravan, az is pont ez a szín. még az adattáblát is pont lencsevégre kaptam. Milyen évjáratú a gsi caravan?Klímás?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 ó fákju pont most hogy vettem felnit , szerzel egy ilyen gyári alu garnyitúrát....naná hogy amire vadásztam...pedig rátuSZkmáltalak vóna hogy váljá meg tőle ;) Lefoglalóztam Ezt az autótnem hibátlan,van mit rajta csinálni viszont összeségében eléggé egyben van.C18Xe moci van benne,müködik a klíma(elég jól is hűt.A hátsó lökös össze van törve,az apróság.Van rajta 1 év vizsga,zöldkártya és ami a lényeg hogy 680ezer ft-ért veszem meg.kor megyek érte :blush: .A belső kárpít pont olyan mint az enyém :D Ja és a gyári felnit adja hozzá,nem azt a fehéret ami rajta van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 asszem 96-os és tán klímás, de nem láttam mostanában a kereskedést, és 900-ért vagy mennyiért volt kirakva Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 akkor ez volt rajta. megtaláltam.. ha gondolod, és még nem késő, elugorhatok megskubázni, itt van-e még... kb. 1 km. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 ....ha gondolod, és még nem késő, elugorhatok megskubázni, itt van-e még... kb. 1 km.... Lefoglalozta ám már a másikat :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 azért írtam, hogy "ha" :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 azért írtam, hogy "ha" :D Ha van időd, kedved, akkor megnézhetnéd, hogy meg vanéééé még :blush: Régen az nem volt fent a hasznaltautón ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 de, fent volt, de most nincs. volt már 970-től lefelé, minden... úgyis mennem kéne boltba, hát így az ahoz közelebbibe megyek max. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts