redline Elküldve Október29, 2004 Megoszt Elküldve Október29, 2004 Ha hiszitek ha nem nem komolyabb gondot okozz ez, mint pl egy spanning tree hiba kinyozása.... hüle koczka :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október29, 2004 Megoszt Elküldve Október29, 2004 Szeretném a segítségeteket kérni, mert vakon vagyok a témában. Minek a rövidítése az OPC, és milyen autókat sorolnak ide? :?: :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október29, 2004 Megoszt Elküldve Október29, 2004 Szeretném a segítségeteket kérni, mert vakon vagyok a témában. Minek a rövidítése az OPC, és milyen autókat sorolnak ide? :?: :idea: Opel Performance Center asszem Astra, Zafira, talán van Vectra is Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október30, 2004 Megoszt Elküldve Október30, 2004 Opel Performance Center asszem ügyes fiu :smt056 :study: Astra, Zafira, talán van Vectra is vektrábol nem csak gts van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október30, 2004 Megoszt Elküldve Október30, 2004 Csak tanulmányautó volt a vectra opc... :wink: CIKK Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október30, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október30, 2004 Szeretném a segítségeteket kérni, mert vakon vagyok a témában. Minek a rövidítése az OPC, és milyen autókat sorolnak ide? :?: :idea: Jól mondják a többiek:) Opel Performance Center A GSI "útodja" . http://www.opel-performance.com/news/news....orie=2&flash=ok Tudomásom szerint Zafira és Astra G -ből van. Astra G-ből van 3 ajtós és Caravan is : Performance Cars: http://www.opel-performance.com/news/news....ache=e&flash=ok Üdv hemi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október31, 2004 Megoszt Elküldve Október31, 2004 Köszönet mindenkinek.Így már képben vagyok, és van miért vágyakoznom nekem is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október31, 2004 Megoszt Elküldve Október31, 2004 FUUUUUUJJJJJJJ :smt021 :smt013 :smt076 :smt078 :smt088 :smt087 mellesleg ez az autó sokadszorra felveti bennem a kérdést: c20xe gsi-ből volt e kézi ablakos vagy az ilyenek motorcserésesk és/vagy körbe lettek törve?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október31, 2004 Megoszt Elküldve Október31, 2004 Tudomásom szerint a C20xe motorhoz széria volt az elektromos ablak... :wink: Valszeg nem motorcserés volt hanem meg lett törve az ajtó, aztán ilyet szereztek... A km óra is 240-ig van, úgyhogy m.csere esetén cserélték azt is... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október31, 2004 Megoszt Elküldve Október31, 2004 Ja és az a fakormány az elég gáz.. :wink: :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október31, 2004 Megoszt Elküldve Október31, 2004 Tudomásom szerint a C20xe motorhoz széria volt az elektromos ablak... :wink: Valszeg nem motorcserés volt hanem meg lett törve az ajtó, aztán ilyet szereztek... A km óra is 240-ig van, úgyhogy m.csere esetén cserélték azt is... :wink: Üdv.: Atommanó nem jol tudod 91 es gsi 16v mind manualis ablakkal volt szerelve Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október31, 2004 Megoszt Elküldve Október31, 2004 De oda van írva, hogy ez 92/7! ... :wink: Hahó Öcsi! :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október31, 2004 Megoszt Elküldve Október31, 2004 De oda van írva, hogy ez 92/7! ... :wink: Hahó Öcsi! :) Üdv.: Atommanó persze 92/7 üzembe helyezeés honnan tudna hogy 92/7 hoban lett gyártva ez az üzembe helyezés nem a gyártás :) és még törött is volt mert ujrta van fényezve yahh hozz el lécci olyan 20-25 eurot meg fel rakom mint atut ktsg et de inkabb 25 öt nem tom mennyi lessz max vissza kapod a maradékot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október31, 2004 Megoszt Elküldve Október31, 2004 Atommanó http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...=ADME:B:BN:DE:1 nyomtam rá egy licitet hátha 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október31, 2004 Megoszt Elküldve Október31, 2004 Drága lesz... Miért nem vársz vele a végéig??? Így csak felvered az árát... :? :roll: Lóvé nálam van... Tegnap is odaadhattam volna... :oops: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október31, 2004 Megoszt Elküldve Október31, 2004 Drága lesz... Miért nem vársz vele a végéig??? Így csak felvered az árát... :? :roll: Lóvé nálam van... Tegnap is odaadhattam volna... :oops: Üdv.: Atommanó drága ?!?! de ez viszont vadi uj hát a fejedbe nem latok hogy elhoztad e vagy sem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október31, 2004 Megoszt Elküldve Október31, 2004 Na ezért van a szád, hogy megkérdezd... :) :D Nekem most akkor is drága... :oops: No money... :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November1, 2004 Megoszt Elküldve November1, 2004 5 ajtós gsi...érdekes... :smt012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November1, 2004 Megoszt Elküldve November1, 2004 5 ajtós gsi...érdekes... :smt012 Én úgy tudtam, hogy a GSi-knek egytől-egyig tetőantennája volt, nem? Mer akkor ez a büdös életbe nem volt GSi, még akkor se, ha raktak rá első lököst meg géptetőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November1, 2004 Megoszt Elküldve November1, 2004 Én úgy tudtam, hogy a GSi-knek egytől-egyig tetőantennája volt, nem? Mer akkor ez a büdös életbe nem volt GSi, még akkor se, ha raktak rá első lököst meg géptetőt. sztem is csak egy optikázott & fényezett darab mondjuk a felni az tetszik rajta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November1, 2004 Megoszt Elküldve November1, 2004 Ez is érdekes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November1, 2004 Megoszt Elküldve November1, 2004 5 ajtós gsi...érdekes... :smt012 Dárga klubtársam !!! Ez az astra Ádámé, alias Goofyé volt... ő is sokat volt kinn péntekenként, de inkább If... most bömbire szedi össze a zsetont. Ez az astra jó némethonban kapott gsi futóművet és 1 c20ne mocit. Soha nem is volt ríl dzsí esz ájjjjj :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November1, 2004 Megoszt Elküldve November1, 2004 vmi terepjáro fan site-ról szedted? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November2, 2004 Megoszt Elküldve November2, 2004 Jövök hazafelé a 2/a-n. Göd magasságában becsatlakozik egy Honda CRX zöld színü ,szép ámbár picit nekem már giccses autó hatalmas szárnyakkal meg miegymás. Gondoltam hagyom,hogy megelőzzön pár km mulva ugyis duplasávossá szélesedik a 2/a ott megnézem mit tudhat a gép :) (nem becsülöm le ellenfelem ha lehet így fogalmazni) Előzget jobbra-balra szépen nyugiban megyek utánna......majd elérkezünk a duplasávos részhez már elöttem halad majd visszarakom 2-esbe kb. 70 - 80-nál és elkezdem tolni neki de csak annyira amennyire az elöttemlévő crx. :) Majd 140 környékén erős gyorsításba kezdek és laza,könnyedséggel megelőzöm,majd elhagyom crx-es barátom. 8) 220 ig mentem majd elvettem a lábam a gázról és már hamrosan az ujpesti leágazásnál találtam magam.........hiába a KRAFT az KRAFT 8) GSi Rulez! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November3, 2004 Megoszt Elküldve November3, 2004 Nem akarlak lehangolni jóember, de ha egy cerka oda akar verni, akkor shimán megteszi :idea: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts