J0hnny Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 tunnying :blush: :D ;) Aszem csináltatok nagyobb matricát Maci! :lol: Azt az izlésficamosúristenit neki! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 én már lassan kezdek rosszul lenni. utóbbi napokban rengeteg "cicás" ótó tűnik fel felénk... múltkor a polo, most ez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 én már lassan kezdek rosszul lenni. utóbbi napokban rengeteg "cicás" ótó tűnik fel felénk... múltkor a polo, most ez... Ne dobjunk össze neked is egy szép aluszárnyra? :blush: PS-ben csináljmár egy tesztképet,hogy mutatna rajta! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 kép lesz, de szárny nem... az nem erre való Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Remélem nem engem primitívezel le. :D :blush: nekem azért beremegett a kezem ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 szóval árulkodsz mi? :D ;) Nem hinném,hogy nagy titok lenne ez! Próbálgatta hogy csúszik a veki vizes úton!Sikerült megcsúszni! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 nekem azért beremegett a kezem :blush: :D ;) :lol: Te Redi! Az aláírásodról eszembe jutott egy szám szövegrészlete: "You cannot kill,What doesn't die" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 nekem azért beremegett a kezem :blush: :D ;) :lol: Akkor asszem már te sem mész mikosebésznek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 PDTDIGTI.... :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Te Redi! Az aláírásodról eszembe jutott egy szám szövegrészlete: "You cannot kill,What doesn't die" :D apró örökmök az életben, hogy ilyen kedves dolgok jutnak másoknak eszükbe rólam, mint athrax, biofegyver, ideggáz és hasonlók :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 PDTDIGTI.... :D ;) :lol: ennek megártott valami :blush: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Ezen logika szerint ezt a fiatal korosztálynak is folytatnia kell? Ha apám a kútba ugrált brahiból nekem is kell? ;) Bizonyos határokon belül nem gáz ugratni,szívatni a másikat ezzel,de hogy valakit emiatt ne engedjek be egy rendezvénye,akit a barátomnak vallok... :blush: Nem tudom neked,hogy állna a szád,ha a BW kapujában megállítanának... :D Jah és nem téged tekintelek emiatt primkónak,nehogy magadra vedd már! ;) Nem azt mondtam, hogy nem engedik be hanem lehet pici baja lenne kint az alkoholista német kölköktől! Bár te ezt nem tudhatod hisz még nem voltál ilyen rendezvényen kint. A BMW-t is bepróbálták majdnem egy kis sörrel a nyitott ablakon keresztül. De az a szerencse, hogy a BMW kint az Opelesek körében egy nagyon jó autó. Meg hát a fellépés az sokat számít. :lol: A 15000 emberből az az 1 volt idióta a többi mind elismerően bólagatott miközben mentünk a sorok között. nekem azért beremegett a kezem :lol: :lol: :lol: :P Szedjél nyugtatót! PDTDIGTI.... :P ;) :P Megvetted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Nem azt mondtam, hogy nem engedik be hanem lehet pici baja lenne kint az alkoholista német kölköktől! Bár te ezt nem tudhatod hisz még nem voltál ilyen rendezvényen kint. Hát ha ilyen jóemberek vannak ott nem is vágyom közéjük! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 ....15000 emberből az az 1 volt idióta a többi mind elismerően bólagatott miközben mentünk a sorok között.... 14999 ember egyszerre bólogat ? Nem volt földrengés vagy kisebb szélvihar ? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 14999 ember egyszerre bólogat ? Nem volt földrengés vagy kisebb szélvihar ? :blush: Nem, 30000 kiskínai tömegszexel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Tudom,de azóta Peti is pördült egy szépet,mázlija volt hogy megúszta épp bőrrel! :blush: Na de az a pördülés jó lesz bukfencnek is. :D Ma megnéztük a tett helyszínét, vagy 15-20 méteren kiirtottam a gazokat az árokban. :lol: Még szerencse, hogy kerékre érkeztem, különben Pé nem tudott volna kihúzni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 vazzz...de veled minden oké? :blush: Nyakad rendben? Fejed rendben? Agyad nem károsodott? Nem kezdtél el deathmetal-t hallgatni? :D -1 Vectra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Na de az a pördülés jó lesz bukfencnek is. :blush: Ma megnéztük a tett helyszínét, vagy 15-20 méteren kiirtottam a gazokat az árokban. ;) Még szerencse, hogy kerékre érkeztem, különben Pé nem tudott volna kihúzni. :D Me menni kell mint az állat mindig! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Velem semmi, két karcolást leszámítva a jobb kezemen. Így 2-3 héttel elöbb lesz elbontva a Vectra. ;) Agyam szerintem nem károsodott :blush: , Deathmetalt meg azóta még nem hallottam... :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Képek a maradékról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 tunnying szerintem összeadta a számlákat és felszorozta kettővel. vagy nem tudom egy éven keresztül a teszkós bevásárlás is hozzáadódott? merthogy a tuning elemek egy része onnan származik az biztos :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Képek a maradékról? Ma nem készültek, ma a Corsával voltam elfoglalva, mert még alá kellett rakni a futómüvet és utána eltoltam magam elött a Pét a LET Calival a lakatosig. :blush: Ráadásul motor nélkül! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Ma nem készültek, ma a Corsával voltam elfoglalva, mert még alá kellett rakni a futómüvet és utána eltoltam magam elött a Pét a LET Calival a lakatosig. :D Ráadásul motor nélkül! ;) Ez okés, de megelőzni akkor sem tudtad. :P :P :lol: Egy LET Cali legyőzhetetlen. :lol: :lol: :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Ez tényleg gyors... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Ez tényleg gyors... :blush: Na végre egy jókezű pilóta. :D Ez tényleg elismerésre méltó, nagyon ügyes a kis ferdeszemű srác. :lol: Jók a kommentjei is ( hajahaja... ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts