gsi.tamás Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Magyart mert ennyir nem vágom a dojcsot sem. Lekéstem. :blush: Azért köszke. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Ez e. :D Szerintem jó, bár még igazán jó beállítást nem sikerült kitalálnunk, de ez betudható a 0km tréninglehetőségnek. :blush: Egy nagy bajom még vele, hogy a hátulja nagyon magasan van, mert a hátsó rugó utcai súlyú autóra lett tervezve ennek meg legalább 60-70 kilóval könnyebb a hátulja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Demó! Ha szépen kérlek tudnál írni ennek a gyereknek, hogy mondjon véleményt azonnal a KW futóművéről? Neki. Elöre is THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 GSI/BMW Tominak... :D Ez volt az...polírozott, és nickelezett...hogy inox e azt nem tom... :blush: Meg is rendelhetnéd meg be is szerelhetnéd, nehogy már szegény Tominak ezt mind egyedül kelljen intézni. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 GSI/BMW Tominak... :blush: Jujj de drága atyaég Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Egy nagy bajom még vele, hogy a hátulja nagyon magasan van, mert a hátsó rugó utcai súlyú autóra lett tervezve ennek meg legalább 60-70 kilóval könnyebb a hátulja. Flexbácsi gyorsan és könynedén segít az ilyen gondokon. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Meg is rendelhetnéd meg be is szerelhetnéd, nehogy már szegény Tominak ezt mind egyedül kelljen intézni. :blush: :D De nagy a szád te gyerek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Flexbácsi gyorsan és könynedén segít az ilyen gondokon. :blush: Az a baj, hogy vágni és összehúzni nemtom, mert akkor meg kiesik az ugratónál. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 De nagy a szád te gyerek! :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 De nagy a szád te gyerek! Hát neten mindenki menő... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Az a baj, hogy vágni és összehúzni nemtom, mert akkor meg kiesik az ugratónál. :D Ide pedig akkor kábelkötegelőbácsi kell. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Veled ellentétben én simán kicserélek egy futóművet akár a BMW-n is! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Sőt még a te kuplungodat is kicserélném 1,5 nap alatt egyedül, nyugiba. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Ide pedig akkor kábelkötegelőbácsi kell. :blush: Ne tudd meg, mennyit agyaltunk hasonló dolgokon... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 A BMW-den mi is bármikor... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Veled ellentétben én simán kicserélek egy futóművet akár a BMW-n is! :D Mikorra vihetem? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Sőt még a te kuplungodat is kicserélném 1,5 nap alatt egyedül. ;) Golfhoz is értesz??? :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Ne tudd meg, mennyit agyaltunk hasonló dolgokon... :blush: :D Pedig a hídfelkötősdi dolog felétek elég gyakori megoldás, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Demó! Ha szépen kérlek tudnál írni ennek a gyereknek, hogy mondjon véleményt azonnal a KW futóművéről? Neki. Elöre is THX Elég az, ha leírom és te elküldöd? Nem vagyok regelve náluk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Pedig a hídfelkötősdi dolog felétek elég gyakori megoldás, nem? Annemgyóó, mer akkó meg emelgeti a hátsó lábikóját minden kanyarban. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Elég az, ha leírom és te elküldöd? Nem vagyok regelve náluk. Na jó segítek én is... "Es ist gut?" :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 A BMW-den mi is bármikor... :D ;) Golfhoz is értesz??? :lol: :lol: Nem flexelni kell! Nem tipushoz kell érteni elsősorban hanem a villás kulcshoz és az új kuplungot higyan is központosítsd. Mikorra vihetem? :blush: Majd ha lesz sok sok pénzed és szerzel egy műhelyt mert azzal nem rendelkezem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Majd ha lesz pénzed és szerzel egy műhelyt mert azzal nem rendelkezem. A pénz része már megvan. A műhely nekem is gond, mivel nem sikerült elérni a Patyit ma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Elég az, ha leírom és te elküldöd? Nem vagyok regelve náluk. Teljesen megfelel! Még 1x thx! Aztán a választ le is ordítanád? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 A BMW-den mi is bármikor... :D ;) Ehez még annyit, hogy mi is a márkálya annak a kék 5 ajtós 1,9diesel autónak? Nem ősi ellensége az Opelnek? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts