Tom Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 És úgynézki ez tényleg mamié volt,nem nepper duma! Jah, Annie Seel-é... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 azért azt is hozzá kell tenni,nem nagyon kapkodnak a 8 millás négyesgolfokért :blush: annyiból kettő darab 1.8 turbót szét lehet kb reszelni Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 azért azt is hozzá kell tenni,nem nagyon kapkodnak a 8 millás négyesgolfokért :D OPC-t hamarabb vesz a nép......... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 hát azt hamarabb vennék én is, mert az szebb :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Amúgy ez egy olyan dolog, hogy nem is mindig előny az ha nőcié volt...Elöbb áqrják a szervízben, és nem akarom azt mondani, hogy hogy vezetnek...de pl ha a családom nézzük, hát egyik nőci után sem vennék autót...mondjuk apám után sem... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 annyiból kettő darab 1.8 turbót szét lehet kb reszelni azért egy R32 HGP Biturbo már valami :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Antinak Nos? Fényezésre, kipuffra és morcira már nem kell költeni. Ráadásul a koni szett is csak olcsóbb hozzá. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Valld be, hogy magadnak nézted...csak úgy is tudtad, hogy ha meglátom megveszem előled...ezért inkább így gáláns módon feldobtad nekem mint lehetőség... Az a baj, hogy nem vagyok benne biztos, hogy megbírkóznék ennyi pacival...meg a vipercsíkkal... :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Antinak Nos? Fényezésre, kipuffra és morcira már nem kell költeni. Ráadásul a koni szett is csak olcsóbb hozzá. :blush: Én inkább EZT javasolnám akkor már :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Én inkább EZT javasolnám akkor már ;) Hmm. Ezzel legalább be lehet parkolni a műanyag kasztnis EVOk és Subaruk közé. :blush: Csak nehéz hozzá váltót találni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Valld be, hogy magadnak nézted...csak úgy is tudtad, hogy ha meglátom megveszem előled...ezért inkább így gáláns módon feldobtad nekem mint lehetőség... Az a baj, hogy nem vagyok benne biztos, hogy megbírkóznék ennyi pacival...meg a vipercsíkkal... :D ;) :lol: Már csak az M3-as tükrökért megéri, nem? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Én inkább EZT javasolnám akkor már :blush: Ezzel ki a tököm ment el ennyi km-t???? :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Ezzel ki a tököm ment el ennyi km-t???? :D ;) :lol: A legszebb, hogy szülővárosomban van, és én sosem láttam......... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Ezzel ki a tököm ment el ennyi km-t???? :blush: :D ;) Nemtudom, de biztos nagy adrenalin bomba lehetett. Már a vezetési élményért megérhette. Meg gondolom nem vakult meg a sebességtől... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 A legszebb, hogy szülővárosomban van, és én sosem láttam......... :blush: Hát mert ezzel járt fel Pestre melózni...jó hogy nem láttad...minidig úton volt...mire fölért, már indulhatott vissza... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Juteszembe, találkoztunk ma egy GSi-s sráccal, kérdezte hogy mi van a GSi.hu -val mert nem tud rá fellépni sose :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 azért egy R32 HGP Biturbo már valami :blush: előre egy 1.8 turbó hátra egy és kész :D vagy VR6 biturbó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 előre egy 1.8 turbó hátra egy és kész :D vagy VR6 biturbó ;) csak azok nem mennek 3,7 alatt százra :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 a konyhafőnök ajánlásával :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 csak azok nem mennek 3,7 alatt százra :D Jó hát nem lehet minden autó Calibra... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 a konyhafőnök ajánlásával :D ;) :lol: banki visszavett....gratulálok :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Tom! A Calinál nem a 0-100 a három hét, hanem három hét mire lesz kuplungod... :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Anti! Kéne egy kis help! Venni szeretnék Gewindefahrwerket a BMW-be. Amit kinéztem az a KW Variante 1 ami 979júró. Mi a véleményed az FK Gewindefahrwerke-ről ill. melyiket vennéd? Nem kell paraszt kemény hisz ez nem arról szól. A KW Variante 2 az sára kivülről állítható Konis és azt pont azért nem venném mert úgyis alapon használnám és az is picit kemény lenne már. Vittek egy Variante 1-el szerelt ford fiesztával és teljesen korrekt volt. Szóval akkor FK milyen gátló ami megfelel a Variante 1-nek és neked mi a véleményed róla. Ja lényeges, hogy INOX legyen mert annak nem rohad össze az állító csavarja! Az egész arra megy ki, hogy az FK-t olcsóbban meg tudnám szerezni sokkal mint a KW-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Az összes Fk egy kalap szar, mert puhák...és nem azért mert én koppon járok, hanem mert sokat hoztak vissza... Az egyetlen ami jó FK futómű, ami a Gabinak is lett, az a Konival szerelt...állítható keménység magasság... Amúgy a kw-t nem imerem ilyen téren, azt tudom, hogy kinnt leginkább ezeket használják...szar nem lehet... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Milyen Gabinak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts