Atommanó Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 de még le lehet tárolni 4 byte-on, ugye? :lol: Az gondolom attól függ, hogy abból a 4-bő melyik byte mekkora... :D :blush: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 de még le lehet tárolni 4 byte-on, ugye? :blush: Euróban talán. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Ha nem adják piaci ár alatt, akkor ne is várd hogy gyorsan elmegy... 100e.-rel van alatta.......... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 100e.-rel van alatta.......... :blush: Kevés...sajnos ma kevés... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Kevés...sajnos ma kevés... :D Ez igaz.De optimista vok.Majd csak elmegy.Ha nem Kméten, akkor máshol.De pl. ha klímás lenne, már sztem elvitték volna.Ez meg mégis csak egy Start plus..... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 100e.-rel van alatta.......... :blush: Wolfi, több mint 7800 (H É T E Z E R N Y O L C S Z Á Z) Opelt árulnak használtauton....olyan időkben amikor kilóra vágják utánnad 0 önerővel az ujakat....csodát nem szabad várni...tedd a szivedre a kezed, te sem biztos, hogy igy vennél ma autót.....sajnos az, hogy milyen állapotban van és milyen gazditól jön az elenyészően keveseket érdekel.... Ha egyszer el kell adni az 1.4-et akkor valszeg ELŐRE kell tekerni az órát, mert a kutya sem hiszi el, hogy annyi km van benne ;) de inkább megtartjuk mert 300ért elkótyavetyélés lenne annál sokkal többet ér és nagyon hálás kisautó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 ....Annyi jó technikai fogást tanultam már, hogy lassan újraépítem az astrát is. :D ;) Középre teszed az ablaktörlőt? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Középre teszed az ablaktörlőt? :blush: Áhhh, az astra nem jaszkari kocsi. :D Amúgy megvan az olaj. ;) Írok privit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Wolfi, több mint 7800 (H É T E Z E R N Y O L C S Z Á Z) Opelt árulnak használtauton....olyan időkben amikor kilóra vágják utánnad 0 önerővel az ujakat....csodát nem szabad várni...tedd a szivedre a kezed, te sem biztos, hogy igy vennél ma autót.....sajnos az, hogy milyen állapotban van és milyen gazditól jön az elenyészően keveseket érdekel.... Ez így van.De pl. a használtautóra pont a fentebbi okok miatt nem raktam fel.Semmi értelme.Az emberek megnézik az interneten, kimennek az autópiacra szétnézni, hogy valóban annyi-e az adott típus, aztán megveszik egy használtautóker.ből a kinézett gépet drágábban, vagy ugyanolyan árban, mert az biztos, hogy tuti. A fene sem érti ezt.......... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Szerintem egy próbát megér...ingyen van, sokan nézik, hátha valakinek pont ez kell... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Szerintem egy próbát megér...ingyen van, sokan nézik, hátha valakinek pont ez kell... :blush: Sztem kimejek, aztán körbefényképezem.Lesz ami lesz.De nem fűzök hozzá sok reményt......... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Ma hajnaban 1:45kor a rakparton 50es táblánál kb 80al belementem egy trafiba, mennyire fog ez fájni nekem anyagilag? Van valakinek tapasztalata? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Ma hajnaban 1:45kor a rakparton 50es táblánál kb 80al belementem egy trafiba, mennyire fog ez fájni nekem anyagilag? Van valakinek tapasztalata? Nekem nincs mert sose szoktam gyorsabban menni mint a megengedett :blush: de 50% fölött már lehet gáz. Kollégának 82-ért már el akarták venni a jogsiját 3 hónapra, másik ismimet meg 10-re büntették 79-ért de semmi sem történt. Szal a rendőrön múlsz aki kiküldi a szebálysértést. Az órád viszont csal felfelé, talán 75 alatt volt a valós!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Nekem nincs mert sose szoktam gyorsabban menni mint a megengedett :D de 50% fölött már lehet gáz. Kollégának 82-ért már el akarták venni a jogsiját 3 hónapra, másik ismimet meg 10-re büntették 79-ért de semmi sem történt. Szal a rendőrön múlsz aki kiküldi a szebálysértést. Az órád viszont csal felfelé, talán 75 alatt volt a valós!? igen én is ebben reménykedem, hogy 80alatt volt, de a fene se tudja :blush: igazábol hátulrol fényképezett, a jogsimat igy talán nem kell féltenem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 igen én is ebben reménykedem, hogy 80alatt volt, de a fene se tudja :blush: igazábol hátulrol fényképezett, a jogsimat igy talán nem kell féltenem. Engem is villantottak már le éjjel kettőkor M3 lámpás kereszteződésben még a zöld D Kadettal @ ~73km/h. Nem küldtek semmit. MEg amit küldenek az nincs kőbe vésve, mondhatsz sokmindent amire megenyhülnek stbstb - szal nincs a világnak vége :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 igazábol hátulrol fényképezett, a jogsimat igy talán nem kell féltenem. Engem is fotóztak le a rakparton hasonló túllépéssel, szintén hátulról és az ég világon semmi sem történt... ennek több mint 1 éve. Mondjuk az este volt... lehet h nem sikerült a kép... nem tudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 igen én is ebben reménykedem, hogy 80alatt volt, de a fene se tudja :D igazábol hátulrol fényképezett, a jogsimat igy talán nem kell féltenem. Ezzel még lehet bajod... ha nincs jó ismerősöd a kerületben a yardon, akkor jobb ha bemész sírni-ríni a szabálysértési előadóhoz, és akkor megúszhatod "kisebb" pénzbüntivel. Tudomásom szerint nem működik már az sem, hogy "nem tehetsz terhelő vallomást a rokonyra" című műsor sem... mert ilyenkor már az autó üzembentartója tartozik felelősséggel, és ha nem fizet, kivonják az autót a forgalomból. :blush: Persze ez csak arra vonatkozik, ha küldenek papírt. Amit még pár hónapig várhatsz akár, mert nem szokták elsietni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Engem is villantottak már le éjjel kettőkor M3 lámpás kereszteződésben még a zöld D Kadettal @ ~73km/h. Nem küldtek semmit. MEg amit küldenek az nincs kőbe vésve, mondhatsz sokmindent amire megenyhülnek stbstb - szal nincs a világnak vége :D Nincs világvégehangulat, csak tudni szeretném mire számitsak. Bár mentem volna pistával a speciális utvonalon :blush: Fene se gondolta hogy hajnali 2kor ezeknek nincs jobb dolguk !%*%+"=/%**<#@@@@ és hasonlok amike most roluk gondolok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Engem is villantottak már le éjjel kettőkor M3 lámpás kereszteződésben még a zöld D Kadettal @ ~73km/h. Nem küldtek semmit. MEg amit küldenek az nincs kőbe vésve, mondhatsz sokmindent amire megenyhülnek stbstb - szal nincs a világnak vége :D a kifelé vezető szakaszon engem ott 230 körül villantottak ;) de nem igazán sikerülhetett elkapni a géppel :blush: 3 éve történt mákom volt.... JÓ gyors voltam :lol: (de azóta nem csináltam ilyesmit) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Ezzel még lehet bajod... ha nincs jó ismerősöd a kerületben a yardon, akkor jobb ha bemész sírni-ríni a szabálysértési előadóhoz, és akkor megúszhatod "kisebb" pénzbüntivel. Tudomásom szerint nem működik már az sem, hogy "nem tehetsz terhelő vallomást a rokonyra" című műsor sem... mert ilyenkor már az autó üzembentartója tartozik felelősséggel, és ha nem fizet, kivonják az autót a forgalomból. :blush: Persze ez csak arra vonatkozik, ha küldenek papírt. Amit még pár hónapig várhatsz akár, mert nem szokták elsietni. :D Gabira ne hallgass, még a pesszimistánál is nagyobb ördögöt fest a falra ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Na igen...Gabi hozta a pesszimista hozzáállását... de én meg hozom az optimistát... :blush: Az is lehet, hogy csak egy rizszabáló fényképezte az esti kivilágított Dunapartot... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Na igen...Gabi hozta a pesszimista hozzáállását... de én meg hozom az optimistát... :blush: Az is lehet, hogy csak egy rizszabáló fényképezte az esti kivilágított Dunapartot... :D Vagy a kocsidat, mert annyira tetszett neki a sok yaris után amit otthon lát ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Gabi tudtál Te az elmúlt fél évben örülni valaminek? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Ezzel még lehet bajod... ha nincs jó ismerősöd a kerületben a yardon, akkor jobb ha bemész sírni-ríni a szabálysértési előadóhoz, és akkor megúszhatod "kisebb" pénzbüntivel. Tudomásom szerint nem működik már az sem, hogy "nem tehetsz terhelő vallomást a rokonyra" című műsor sem... mert ilyenkor már az autó üzembentartója tartozik felelősséggel, és ha nem fizet, kivonják az autót a forgalomból. :blush: Persze ez csak arra vonatkozik, ha küldenek papírt. Amit még pár hónapig várhatsz akár, mert nem szokták elsietni. :D a birságot kb leszarom, csak a jogositványomat ne nagyon buzerálják. Mondjuk azé ne jöjjön ki 50ezres számla... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 gyorshajtsnal meg mindig müködik a nem tehetek terhelö vallomást magamra vagy hozza tartozomra mivel ezt a parlament még mindig nem tüzte napirendre a változtatást ... a valasz a következö amit vissza kell küldeni ha kijön a büntetést ami egyébként fel van tüntetve a nyomtatványon "A tanúvallomást az Szabs. tv. 57.§ szakaszában biztosított mentességi jogomra való tekintettel megtagadom, mivel nem vagyok köteles sem magamra, sem hozzátartozómra terhelo nyilatkozatot tenni." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts