mélykék76 Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 azért a cliokupában elég sok mulik azon kinek mennyi támogatója van, ö nyilatkozta hogy jobb a kopott gumi ezért ö minden futamra rak fel uj gumit,de elöbb legyalulnak belöle, másik csávo meg azt mondta örül ha egy idényre van 2 garnitura gumija. meg elég nagy szerelöcsapat áll mellette, illetve nagyon sokat tesztel. Akkor ő volt a legtámogatottabb versenyző, amikor nyert ? :blush: Na ne mánnn már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Akkor ő volt a legtámogatottabb versenyző, amikor nyert ? :blush: Na ne mánnn már. Jó persze nem pusztán ez volt az ok de igen sokat nyomott a latba. Az elmult 2 évben olyan fickok nyertek, akik egy ps2 bajnokságot nyertek meg és a födij egy év versenyzés a clio kupában volt, teljes támogatással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lifi Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Jó persze nem pusztán ez volt az ok de igen sokat nyomott a latba. Az elmult 2 évben olyan fickok nyertek, akik egy ps2 bajnokságot nyertek meg és a födij egy év versenyzés a clio kupában volt, teljes támogatással. nagyonsokan igykezdték,pl gokartozás meg szimulátoros tesztvezetés akit ez érdekel az már érthet valamennyire az autosporthoz :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 nagyonsokan igykezdték,pl gokartozás meg szimulátoros tesztvezetés akit ez érdekel az már érthet valamennyire az autosporthoz :blush: az autosport meg az autosport müszaki oldala nem ugyanaz Link to comment Megosztás: More sharing options...
lifi Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 az autosport meg az autosport müszaki oldala nem ugyanaz ez igy van csak akinek van érzéke hozzá annak minden szakágban nagyon megy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Chaba! Ha közelebb lennénk 1máshoz én tudnám kihez vidd az autódat szélesíteni. :blush: De így sajnos.... Az enyémet is ő csinálta,és az egyik barátom faterja aki mellesleg autófényező! :D De olyan munkája van....! Pár kép az enyémről ami 47be fájt tavaly tavasszal: Az egyébként egyenes ívet csinálta meg úgy hogy maradt minden törés benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lifi Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Chaba! Ha közelebb lennénk 1máshoz én tudnám kihez vidd az autódat szélesíteni. :blush: De így sajnos.... Az enyémet is ő csinálta,és az egyik barátom faterja aki mellesleg autófényező! ;) De olyan munkája van....! Pár kép az enyémről ami 47be fájt tavaly tavasszal: http://img0.tar.hu/stock16v/size2/21033501.jpg http://img0.tar.hu/stock16v/size2/21044580.jpg Képpel nem idézünk! Anti Az egyébként egyenes ívet csinálta meg úgy hogy maradt minden törés benne. SZERINTEM NAGYON OK :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Antíííííííííí napközben megkereslek msn-en,ha tudsz legyél fent,ne parázz nem a haverommal kapcsolatos! ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Antíííííííííí napközben megkereslek msn-en,ha tudsz legyél fent,ne parázz nem a haverommal kapcsolatos! :lol: :blush: :D Vagyok... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Chaba! Ha közelebb lennénk 1máshoz én tudnám kihez vidd az autódat szélesíteni. :blush: De így sajnos.... Az enyémet is ő csinálta,és az egyik barátom faterja aki mellesleg autófényező! :D De olyan munkája van....! Pár kép az enyémről ami 47be fájt tavaly tavasszal: http://img0.tar.hu/stock16v/size2/21033501.jpg http://img0.tar.hu/stock16v/size2/21044580.jpg Az egyébként egyenes ívet csinálta meg úgy hogy maradt minden törés benne. Ez tényleg szép lett! És árban sem annyira egetverő... Neked ez mennyi idő alatt lett kész? és hova kéne vinnem ha hozzá szeretném vinni? (egyenlőre érdeklődök mindenfelől) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Vagyok... :D Énis. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Énis. :blush: Én nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Én nem :D ICQ? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 ICQ? :blush: bent minden tiltva van.....tudom mert én tiltottam ki ;) bár talán webmessenger.msn.com még elérhető :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 bent minden tiltva van.....tudom mert én tiltottam ki :D Bravo. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Bravo. :D tudod vannak olyanok, hogy főnök/megbízó... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Este jön egy srác a Lurdyhoz megnézni a GSI-t...Racce ismerőse... Meg jön egy talán cserealap A4 1.8t quattro Dragonk néven szerintem sokan ismeritek... OOOO Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 tudod vannak olyanok, hogy főnök/megbízó... :blush: Na de ezekkel csak a baj van... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Na de ezekkel csak a baj van... :blush: néha jófejek és idetolnak egy nagy-nagy halom pénzt ;) (amit aztán minden negyedévben jól megsarcol az állam, hogy hülyéknek adja :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Este jön egy srác a Lurdyhoz megnézni a GSI-t...Racce ismerőse... Meg jön egy talán cserealap A4 1.8t quattro Dragonk néven szerintem sokan ismeritek... OOOO ragasztok egy álbajuszt és én is jól megnézem meg elviszem próbakörre :D jól néz ki ez az audi csak a fabetéttel meg a matricával a hátsó lökösön kellene valamit csinálni :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Ez tényleg szép lett! És árban sem annyira egetverő... Neked ez mennyi idő alatt lett kész? és hova kéne vinnem ha hozzá szeretném vinni? (egyenlőre érdeklődök mindenfelől) Köszi! :blush: Ha jól emlékszem olyan 4-5napot vett igénybe. Ez helyileg Nyírteleken lenne ami Pestől kb 2-2,5 óra autóval a pálya miatt. Nem is ezzel lenne a baj szerintem hanem a 4-5nappal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Este jön egy srác a Lurdyhoz megnézni a GSI-t...Racce ismerőse... Meg jön egy talán cserealap A4 1.8t quattro Dragonk néven szerintem sokan ismeritek... OOOO Szép így képről az Ódi csak hát azonnal lerugnám a fa betétet + azokat a gyönyörű pedálokat. Menj fel Ave oldalára a barátom Ódia fent van Fish néven és ugyan ilyen paraméterekkel rendelkezik csak azt nem tudom meddig van csippelve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Itt is van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Felhívtam a srácot! Így derült, ki, hogy ismerjük egymást, de vagy csak 10 perc beszélgetés után... ;) Amikor szóba került a GSI... :blush: Ő a harmadik Mo-i tulaj...ami kicsit lehet hogy sok... Eleje volt törve, de nem nagyon csak kicsit...már ő is így vette... Szélvédő el van repedve, de meg van ragasztva, 26.000 HUF a csere... MO.-i, és anno rögtön azzal kezdték, hogy kivitték az ABT-hez, és tunying... 1.1 baron fut most, a 195 paci a tuning utáni mérés, de megvan hozzá minden gyári alkatrész 15 licict fogyaszt ha nyomkodják... középdob nincs...fejegység nincs... kb ennyi, de este azt ígérte, hogy kihozza a Lurdyhoz... Megnézzük, aztán majd kiderül... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Itt is van! Ezt pont elveri egy GSi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts