opel16v Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Wébernek melyik csatornán van autós műsora? Ma ott forgattak a műhelyben. Be akart ülni az EVO9-be amin dolgoztam éppen, de beültettem inkább egy hatosba, hogy nekem erre nincs időm. :blush: Egy kb másfél perces felkonfot vagy tízszer vettek fel, annyiszor elb@szta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Meg lehet, hogy kell majd két új sárvédő...attól függ a mostani milyen állapotban van... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Wébernek melyik csatornán van autós műsora? Ma ott forgattak a műhelyben. Be akart ülni az EVO9-be amin dolgoztam éppen, de beültettem inkább egy hatosba, hogy nekem erre nincs időm. :blush: Egy kb másfél perces felkonfot vagy tízszer vettek fel, annyiszor elb@szta. :D Kemény vagy Csoki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Kemény vagy Csoki :blush: Az volt a legkeményebb, amikor a nyitott motorháztető mellett megkérdezte, be lehet-e indítani, mert jó lenne ha a felkonf alatt lenne szép EVO hang is. A poén az, hogy kb. fél méterre állt a láthatóan teljesen hiányos motor mellett. :D Elég szétszórt gyerek ez a Wéber. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Lehet Csoki sem véletlenül döntött a Solex mellett... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Az volt a legkeményebb, amikor a nyitott motorháztető mellett megkérdezte, be lehet-e indítani, mert jó lenne ha a felkonf alatt lenne szép EVO hang is. A poén az, hogy kb. fél méterre állt a láthatóan teljesen hiányos motor mellett. :blush: Elég szétszórt gyerek ez a Wéber. :D nem tudodm miböl gondoltad hogy ért is hozzá, csak azért mert müsort vezet vagy mert megprobálja kitalálni hogy a mennyit is tankoltak a forma1esekbe (jelzem ez még nem sikerült neki miota közvetit) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Meg lehet, hogy kell majd két új sárvédő...attól függ a mostani milyen állapotban van... :blush: Hátul cserés lesz az egyik(bal) már rohadozik... de lehet hogy akkor már egyszerre kéne vele együtt a jobbost is és ugyanúgy belőni mindkét oldalt hátul. Elöl még semmi bajuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 nem tudodm miböl gondoltad hogy ért is hozzá, csak azért mert müsort vezet vagy mert megprobálja kitalálni hogy a mennyit is tankoltak a forma1esekbe (jelzem ez még nem sikerült neki miota közvetit) Pályán azért csak betolta párszor elég előkelő helyen a Cliot :blush: Az a blokk csak +1 hirdető miatt van egyáltalán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Nyah, a végén még össze is futunk a Zengőék telepén. ;) Amúgy ma elvitték a csővázast computer programozásra / tesztelésre. Sajnos én nem mehettem, mert sok volt még a dolgom az N-es autón. :lol: De ma már készen voltam vele, úgyhogy majd csak pár finomítást kell még csinálnom az Eger raliig. :blush: hó végén meg leb@sznak, hogy nem haladsz a céges munkáddal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Érdemes innen venni sárvédőt ennyiért? Elvileg nagyobb az íve és már eleve szélesebb... azt írják 10"-es kerékig okés. 43 018 -as termék: http://www.lenk-opel-tuning.de/astrafstart.htm 1pár 116€ +posta... Ennyiből vagy olcsóbban itthon is széthúzzák? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Így a frankó: http://www.lenk-opel-tuning.de/astrafstart.htm -> Katalog -> Bodyparts -> 43 018 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Pályán azért csak betolta párszor elég előkelő helyen a Cliot :blush: Az a blokk csak +1 hirdető miatt van egyáltalán :D azért a cliokupában elég sok mulik azon kinek mennyi támogatója van, ö nyilatkozta hogy jobb a kopott gumi ezért ö minden futamra rak fel uj gumit,de elöbb legyalulnak belöle, másik csávo meg azt mondta örül ha egy idényre van 2 garnitura gumija. meg elég nagy szerelöcsapat áll mellette, illetve nagyon sokat tesztel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 olcsóbbnak olcsóbb....a minősége viszont kérdéses :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 De ez nem fémből van ám, hanem GFK... :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 De ez nem fémből van ám, hanem GFK... ;) :blush: én spec. konkrétan nem tudom mi az a GFK anyag :D ?? Azt nehezebb felrakni a helyére? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 De ez nem fémből van ám, hanem GFK... :lol: :D GFK??? :lol: :blush: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 GFK - üvegszállal erősített műanyag (már ahogy így septiben utánna olvastam) De és ez miért baj? legfeljebb nem rohad el többet :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 De és ez miért baj? legfeljebb nem rohad el többet :lol: :D ;) :lol: Ez egy pozitív hozzá állás :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Nehéz úgy összeilleszteni a fémmel, hogy ne legyen repedés késöbb... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 hó végén meg leb@sznak, hogy nem haladsz a céges munkáddal :blush: Ez így igaz. :D De hát mit tegyen az eccerű magyar ember, ha két főnöke is van. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Nehéz úgy összeilleszteni a fémmel, hogy ne legyen repedés késöbb... :blush: Azért nem olyan nehéz az. :D Ha valakinek van tapasztalata benne, az meg tudja normálisan csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Már vártam Gabi... Persze, hogy nem lehetetlen...csak nem jellemző, hogy sikerül... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Már vártam Gabi... Persze, hogy nem lehetetlen...csak nem jellemző, hogy sikerül... :blush: Én már láttam több olyat is, ami jól sikerült. ;) Főleg Mantásoknál jellemző a dolog. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Na akkor van ilyen infó is olyan is... A Műanyaggal kapcsolatban asszem őket fogom megkérdezni -> http://82.131.181.197/web/spoiler/index.html, hallottam már róluk nem egy helyről és meggyőzőnek tűnnek. Majd ha személyesen is azok és lejön h tényleg komolyan értenek ehhez (ami szerintem így lehet) akkor bevállalom a üvegszálas műanyag sárvédőket. Azért még az sem utolsó szempont hogy mennyiért hajlandó felvarázsolni a kocsira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Béjla által linkelt fórumon leltem : http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1152 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts