opel16v Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Hát nem akarom lenézni az ellenfelet, de azért legbelül én is így érzem... :blush: :D Látom jól sikerült az önbizalom tréning. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Látom jól sikerült az önbizalom tréning. ;) Áh, csak realista vagyok. :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Áh, csak realista vagyok. :blush: :D Én is ezt szoktam mondani a csajoknak, amikor felvetik hogy túl nagy az önbizalmam. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Én is ezt szoktam mondani a csajoknak, amikor felvetik hogy túl nagy az önbizalmam. :D Ajjaj... :blush: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Csapatépítő tréning... :blush: iitt lassan már senki nem lesz Opeles ebben a társaságban... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 iitt lassan már senki nem lesz Opeles ebben a társaságban... :blush: nem csak egy márka kötheti össze az embereket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 A röhej az, hogy mivel N-es versenyautó lesz, benne kellett hagyni egy csomó felesleges dolgot. :blush: Pl az ablakemelő benne van, bár mondjuk ebben az autóban az is fele akkora súlyú, mint mondjuk egy Opelé. :lol: A pályaautóban (a csővázas EVO) teljesen új elektromos rendszer van, abban egy gramm felesleges cucc se maradt. Azt nem én készítettem, én csak rendbe rakom és véglegesítem. Érdekesség még, hogy a főnököm szerzett átépítési engedélyt meg forgalmit rá, akarja néha utcán is használni. Na ha ezzel kimegy, egyik ismert gyorsulásis autónak sincs esélye. ;) Bár elég alacsonyan van a hasa, szal behatárolt a mozgástere a városban. :D és fogadjunk,hogy az egész kaszni karbonból van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 nem csak egy márka kötheti össze az embereket :lol: ....dejó akkor mindenki vegyen valami vw konszernt aztán dumcsizzunk itt :D :blush: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 ....dejó akkor mindenki vegyen valami vw konszernt aztán dumcsizzunk itt :D :blush: ;) te kezded :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 ....dejó akkor mindenki vegyen valami vw konszernt aztán dumcsizzunk itt :D :blush: ;) Attól, hogy valaki x vagy y márkát birtokol nem automatikusan szimpatikus/ellenszenves. A kocsik gazdijain van a lényeg, nem az óton :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 A kocsik gazdijain van a lényeg, nem az óton :blush: CS :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Attól, hogy valaki x vagy y márkát birtokol nem automatikusan szimpatikus/ellenszenves. A kocsik gazdijain van a lényeg, nem az óton :blush: ezt én is tudom,hiszen a legjobb barátomnak is vw-je van. én egy kicsit az igaz Opel fanokat hiányolom a társaságból,aki,ha esetleg elad vagy más vágya van mást szeretne akkor is Opelben gondolkodik,mert csak Opel,lehet,hogy nekem túl nagyok az elvárásaim vagy a gondolataim,monjuk itthon is tudok szerencsére pár ilyen emberről,de sajna kevés.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Hát ép a pofámon a bőr...hogy én mint "top1 user" miből maradtam ki tegnap... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 ezt én is tudom,hiszen a legjobb barátomnak is vw-je van. én egy kicsit az igaz Opel fanokat hiányolom a társaságból,aki,ha esetleg elad vagy más vágya van mást szeretne akkor is Opelben gondolkodik,mert csak Opel,lehet,hogy nekem túl nagyok az elvárásaim vagy a gondolataim,monjuk itthon is tudok szerencsére pár ilyen emberről,de sajna kevés.... ez a "más vágya van,akkor is Opelben gondolkodik" azért manapság valóban nehezen teljesül,épp a mondatban leírtak miatt :blush: de ellenpélda,egy olyan ember,akinek a családjában 3 micu van (lancer,carisma,l200),és csakjapáncsakmicu :lol:,beült az astrámba,kipróbálta,és azóta astrát akar :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 ez a "más vágya van,akkor is Opelben gondolkodik" azért manapság valóban nehezen teljesül,épp a mondatban leírtak miatt :D gondoltam itt arra a "más" alatt,hogy kisebbet, nagyobbat, családiasabbat,sportosabbat,gyengébbet, erősebbet,de bármelyik legyen is az csak az Opel jöhet szóba és semmi más! így már ok? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 így már ok? :blush: értemértemértem :D csak minden márka másképp csinálja (na jó,ez kicsit túlzás azért),és lehet XY úrnak nem az opel megoldása tetszik,ettől függetlenül lehet a márka szerelmese.az már kérdés,hogy ÁRULÓÓÓÓÓÓÓ ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 értemértemértem ;) csak minden márka másképp csinálja (na jó,ez kicsit túlzás azért),és lehet XY úrnak nem az opel megoldása tetszik,ettől függetlenül lehet a márka szerelmese.az már kérdés,hogy ÁRULÓÓÓÓÓÓÓ :lol: senkivel nem akarok személyeskedni,ez a téma úgy általánosan jutott eszembe...már egy ideje. erről sokat lehetne,beszélgetni,de végülis egy a vége,van aki Opelfan amíg él és van aki csak egy ideig,ennyi. :blush: Tényleg nem az autó teszi az embert,ez nem is vitás,de olyan jó lenne egyre több olyan arcot megismernem,mint a pl a B Asconás srác (akinek a nevét hírtelen nem tudom :D ) akinek ott figyel az Opeles tetkó a karján,és én erről próbálok beszélni amikor azt mondom,hogy fanatikusság! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 ezt én is tudom,hiszen a legjobb barátomnak is vw-je van. én egy kicsit az igaz Opel fanokat hiányolom a társaságból,aki,ha esetleg elad vagy más vágya van mást szeretne akkor is Opelben gondolkodik,mert csak Opel,lehet,hogy nekem túl nagyok az elvárásaim vagy a gondolataim,monjuk itthon is tudok szerencsére pár ilyen emberről,de sajna kevés.... Azért gondold végig, hogy mennyien vannak azok, akik eladtak egy Opelt és vettek egy másikat :blush: Vagy mondjuk akiknek közvetlen környezetüket is belevéve több ilyen márkájú kocsit birtokolnak. De mi a helyzet akkor, ha valaki váltani akar és nem gyárt/gyártott olyan tipust az Opel, amely megfelelne az elvárásaiknak ? Más márka, vagy márka egyes tipusainak elismerésétől/kedvelésétől pedig senki nem lesz "rossz arc". Szerintem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Hát ép a pofámon a bőr...hogy én mint "top1 user" miből maradtam ki tegnap... :blush: :D ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dávid Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Szép jo reggelt! Még mindíg keresnék első lökőt gsi-re!!! ha esetleg tudna valaki az irjon! köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 senkivel nem akarok személyeskedni,ez a téma úgy általánosan jutott eszembe...már egy ideje. erről sokat lehetne,beszélgetni,de végülis egy a vége,van aki Opelfan amíg él és van aki csak egy ideig,ennyi. :blush: Tényleg nem az autó teszi az embert,ez nem is vitás,de olyan jó lenne egyre több olyan arcot megismernem,mint a pl a B Asconás srác (akinek a nevét hírtelen nem tudom :D ) akinek ott figyel az Opeles tetkó a karján,és én erről próbálok beszélni amikor azt mondom,hogy fanatikusság! neked van tetoválásod? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Szép jo reggelt! Még mindíg keresnék első lökőt gsi-re!!! ha esetleg tudna valaki az irjon! köszi Ezt mondjuk beírhatnád ide is : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=152&st=540 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 neked van tetoválásod? :D nincs, MÉG! :blush: szeretnék megelőzni egy újabb bonyodalmat:Nem kell ahhoz tetoválás,hogy valaki Opelfan legyen! oké? ;) Köszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 nincs, MÉG! :D szeretnék megelőzni egy újabb bonyodalmat:Nem kell ahhoz tetoválás,hogy valaki Opelfan legyen! oké? ;) Köszi! :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 ....fanatikusság!.... Amivel addig nincs is gond, amíg xy nem akar arról mindenkit meggyőzni, hogy ez vagy az a tipus a világ legjobb autója, annál nincs is jobb és esetleg még ő háborodik fel, ha nem mindeki látja úgy a témakört, mint ő :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts