Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

A röhej az, hogy mivel N-es versenyautó lesz, benne kellett hagyni egy csomó felesleges dolgot. :blush:

Pl az ablakemelő benne van, bár mondjuk ebben az autóban az is fele akkora súlyú, mint mondjuk

egy Opelé. :lol:

A pályaautóban (a csővázas EVO) teljesen új elektromos rendszer van, abban egy gramm felesleges

cucc se maradt. Azt nem én készítettem, én csak rendbe rakom és véglegesítem. Érdekesség még,

hogy a főnököm szerzett átépítési engedélyt meg forgalmit rá, akarja néha utcán is használni.

Na ha ezzel kimegy, egyik ismert gyorsulásis autónak sincs esélye. ;) Bár elég alacsonyan van

a hasa, szal behatárolt a mozgástere a városban. :D

és fogadjunk,hogy az egész kaszni karbonból van :lol:

Megosztás:

Attól, hogy valaki x vagy y márkát birtokol nem automatikusan szimpatikus/ellenszenves.

A kocsik gazdijain van a lényeg, nem az óton :blush:

ezt én is tudom,hiszen a legjobb barátomnak is vw-je van. én egy kicsit az igaz Opel fanokat hiányolom a társaságból,aki,ha esetleg elad vagy más vágya van mást szeretne akkor is Opelben gondolkodik,mert csak Opel,lehet,hogy nekem túl nagyok az elvárásaim vagy a gondolataim,monjuk itthon is tudok szerencsére pár ilyen emberről,de sajna kevés....

Megosztás:

ezt én is tudom,hiszen a legjobb barátomnak is vw-je van. én egy kicsit az igaz Opel fanokat hiányolom a társaságból,aki,ha esetleg elad vagy más vágya van mást szeretne akkor is Opelben gondolkodik,mert csak Opel,lehet,hogy nekem túl nagyok az elvárásaim vagy a gondolataim,monjuk itthon is tudok szerencsére pár ilyen emberről,de sajna kevés....

ez a "más vágya van,akkor is Opelben gondolkodik" azért manapság valóban nehezen teljesül,épp a mondatban leírtak miatt :blush:

de ellenpélda,egy olyan ember,akinek a családjában 3 micu van (lancer,carisma,l200),és csakjapáncsakmicu :lol:,beült az astrámba,kipróbálta,és azóta astrát akar :D ;) :lol:

Megosztás:

ez a "más vágya van,akkor is Opelben gondolkodik" azért manapság valóban nehezen teljesül,épp a mondatban leírtak miatt :D

gondoltam itt arra a "más" alatt,hogy kisebbet, nagyobbat, családiasabbat,sportosabbat,gyengébbet,

erősebbet,de bármelyik legyen is az csak az Opel jöhet szóba és semmi más!

így már ok? :blush:

Megosztás:

értemértemértem ;)

csak minden márka másképp csinálja (na jó,ez kicsit túlzás azért),és lehet XY úrnak nem az opel megoldása tetszik,ettől függetlenül lehet a márka szerelmese.az már kérdés,hogy ÁRULÓÓÓÓÓÓÓ :lol:

senkivel nem akarok személyeskedni,ez a téma úgy általánosan jutott eszembe...már egy ideje.

erről sokat lehetne,beszélgetni,de végülis egy a vége,van aki Opelfan amíg él és van aki csak egy ideig,ennyi. :blush:

Tényleg nem az autó teszi az embert,ez nem is vitás,de olyan jó lenne egyre több olyan arcot megismernem,mint a pl a B Asconás srác (akinek a nevét hírtelen nem tudom :D ) akinek ott figyel az Opeles tetkó a karján,és én erről próbálok beszélni amikor azt mondom,hogy fanatikusság!

Megosztás:

Azért gondold végig, hogy mennyien vannak azok, akik eladtak egy Opelt és vettek egy másikat :blush:

Vagy mondjuk akiknek közvetlen környezetüket is belevéve több ilyen márkájú kocsit birtokolnak.

De mi a helyzet akkor, ha valaki váltani akar és nem gyárt/gyártott olyan tipust az Opel, amely megfelelne az elvárásaiknak ?

Más márka, vagy márka egyes tipusainak elismerésétől/kedvelésétől pedig senki nem lesz "rossz arc".

Szerintem :D

Megosztás:

senkivel nem akarok személyeskedni,ez a téma úgy általánosan jutott eszembe...már egy ideje.

erről sokat lehetne,beszélgetni,de végülis egy a vége,van aki Opelfan amíg él és van aki csak egy ideig,ennyi. :blush:

Tényleg nem az autó teszi az embert,ez nem is vitás,de olyan jó lenne egyre több olyan arcot megismernem,mint a pl a B Asconás srác (akinek a nevét hírtelen nem tudom :D ) akinek ott figyel az Opeles tetkó a karján,és én erről próbálok beszélni amikor azt mondom,hogy fanatikusság!

neked van tetoválásod? ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.