opel16v Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Kár, hogy 27nek látszol, már ha éppen józan vagy :lol: De jó hogy mostanában kevesebbet vagyok a fórumon, egyből mást b@szogattok. :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lifi Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Én ma kettő durva példányban is ültem. :P :lol: Ismét a Mitsukat építettük, most nagyon bele vagyunk húzva. Holnap is a műhelyben leszek egész nap. :lol: Egyébként az árakról szólva: ma cseréltünk az egyik EVO 9-en hátsó hajtás olajpumpát, mert beállt a motorja (a múltkori versenyen fixre kellett kötni, mert a komputer nem kapcsolta be, és ez kicsit megfeküdte a gyomrát). Ez a kis szar pumpa kompletten 800e HUF. :D Holnap csinálok majd pár képet a csővázas EVO-ról, össze van már rakva teljesen, és nagyon durva. :lol: Egyébként 1100Kg, és több mint 800LE. ;) :lol: nemcserélünk?evo az életem :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Kár, hogy 27nek látszol, már ha éppen józan vagy :blush: és nem józanul ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Hirtelen milyen japánautó Fun lettél :blush: :D ;) Az biztos hogy megbízhatóbb,sokkal kevésbé igényli a szervizelést ... Na ebben vitatkoznék erősen. Át kell nézni a hondások fórumába, többek között crxforum.flix.hu... dettó ugyanazokról a problémákról szól, mint az opeles fórum. Csak ott sem a csergőbe járnak alkatrészért.... Nekem a 88-94 közt gyártott hondák külső dizájnja tetszik nagyon, a belső nagyon nem, megbízhatóságban pedig kábé ugyanott vannak, mint egy opel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 és nem józanul ? :blush: Erős 24es :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Kár, hogy 27nek látszol, már ha éppen józan vagy ;) megviselt az élet :blush: és nem józanul ? :lol: gagyogok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 nemcserélünk?evo az életem :blush: nem hiszem hogy a főnököm rá tudnád beszélni. :D egyébként én is szívesen cserélném bármelyik autóm az ő bármelyik autójára. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Na ebben vitatkoznék erősen. Át kell nézni a hondások fórumába, többek között crxforum.flix.hu... dettó ugyanazokról a problémákról szól, mint az opeles fórum. Csak ott sem a csergőbe járnak alkatrészért.... Nekem a 88-94 közt gyártott hondák külső dizájnja tetszik nagyon, a belső nagyon nem, megbízhatóságban pedig kábé ugyanott vannak, mint egy opel. nem is beszélve a francia kocsikról.. bár az asszem a vételi listán nem is volt :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 ....Holnap is a műhelyben leszek egész nap. :blush:.... Mit csinál ott ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Mit csinál ott ? Mármint én mit csinálok? A villamossági átépítés nagy részét én csinálom mindkét új versenyautón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Na ebben vitatkoznék erősen. Át kell nézni a hondások fórumába, többek között crxforum.flix.hu... dettó ugyanazokról a problémákról szól, mint az opeles fórum. Csak ott sem a csergőbe járnak alkatrészért.... Nekem a 88-94 közt gyártott hondák külső dizájnja tetszik nagyon, a belső nagyon nem, megbízhatóságban pedig kábé ugyanott vannak, mint egy opel. Ne 85ös crx ről beszélgessünk,aminek már minden tulaja kinyomta a szemét :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lifi Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Na ebben vitatkoznék erősen. Át kell nézni a hondások fórumába, többek között crxforum.flix.hu... dettó ugyanazokról a problémákról szól, mint az opeles fórum. Csak ott sem a csergőbe járnak alkatrészért.... Nekem a 88-94 közt gyártott hondák külső dizájnja tetszik nagyon, a belső nagyon nem, megbízhatóságban pedig kábé ugyanott vannak, mint egy opel. szoktad olvasni a forumukat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
lifi Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Mármint én mit csinálok? A villamossági átépítés nagy részét én csinálom mindkét új versenyautón. zsirvagy :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 zsirvagy :lol: tiszta carstyling feeling :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Ne 85ös crx ről beszélgessünk,aminek már minden tulaja kinyomta a szemét :blush: Azon a fórumon crx-en kívül nagyon sok más is szerepel, sőt, főként más :D. Én személyesen crx-es embert nem is ismerek. Accord és Civic tulajt sokat. És ahogy összenézem elmondásukat és családunk számos opeljét... nem sok különbség van. És az sem a honda javára. De ez csak vélemény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Mármint én mit csinálok? A villamossági átépítés nagy részét én csinálom mindkét új versenyautón. Riasztó, ablakemelő beépítés ? Ilyesmik ? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 szoktad olvasni a forumukat? Hajaj, sokat. De a legjobb a vicctopik, eszméletlen, mindig fetrengek a röhögéstől :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Egyébként az árakról szólva: ma cseréltünk az egyik EVO 9-en hátsó hajtás olajpumpát, mert beállt a motorja (a múltkori versenyen fixre kellett kötni, mert a komputer nem kapcsolta be, és ez kicsit megfeküdte a gyomrát). Ez a kis szar pumpa kompletten 800e HUF. :blush: ilyenkor mégjobban szeretem a Vktr-t :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Riasztó, ablakemelő beépítés ? Ilyesmik ? :blush: kék ledek, világító spricnik, piros neon kábelkötegelővel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Riasztó, ablakemelő beépítés ? Ilyesmik ? :blush: A röhej az, hogy mivel N-es versenyautó lesz, benne kellett hagyni egy csomó felesleges dolgot. :D Pl az ablakemelő benne van, bár mondjuk ebben az autóban az is fele akkora súlyú, mint mondjuk egy Opelé. :lol: A pályaautóban (a csővázas EVO) teljesen új elektromos rendszer van, abban egy gramm felesleges cucc se maradt. Azt nem én készítettem, én csak rendbe rakom és véglegesítem. Érdekesség még, hogy a főnököm szerzett átépítési engedélyt meg forgalmit rá, akarja néha utcán is használni. Na ha ezzel kimegy, egyik ismert gyorsulásis autónak sincs esélye. :lol: Bár elég alacsonyan van a hasa, szal behatárolt a mozgástere a városban. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Na ha ezzel kimegy, egyik ismert gyorsulásis autónak sincs esélye. ;) Bár elég alacsonyan van a hasa, szal behatárolt a mozgástere a városban. :D Erre azért ne fogadj :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Erre azért ne fogadj :blush: :D Az esélyre vagy a mozgástérre ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 tiszta carstyling feeling :blush: :D ;) arénatámi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Erre azért ne fogadj :blush: ;) Aktív 4kerékhajtás, rajtprogram, >800LE, >1000Nm, 1100kg. Ismersz hasonlót? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 A szekvenciális váltót meg ki is hagytam... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts