lifi Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Csapatépítő tréning... :blush: szerintem a tom lesz az igazi teszt ebben a problémában Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Megjött a Szószátyár Krisztián ;) Ne fod vissza magad írd a frankót :blush: Ezt tényleg jól odamondta... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 A komolyabb cuccok, mint pl. Honda Accord, Toyota Camry/Avensis D-4D, Mitsu Lancer EVO, Mazda 6 MPI,Nissan mittoménmi........valahogy piszok értéktartó darabok........ Hirtelen milyen japánautó Fun lettél ;) :lol: :lol: Az biztos hogy megbízhatóbb,sokkal kevésbé igényli a szervizelést viszont a régebbi modelek belül sokkal inger szegényebbek :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
lifi Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Megjött a Szószátyár Krisztián :D Ne fod vissza magad írd a frankót :blush: bekaphatod Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 szerintem a tom lesz az igazi teszt ebben a problémában Milyen próblémában :blush: és milyen teszt?????????Fejtsd ki bővebben légyszi :D ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lifi Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Hirtelen milyen japánautó Fun lettél ;) :lol: :lol: Az biztos hogy megbízhatóbb,sokkal kevésbé igényli a szervizelést viszont a régebbi modelek belül sokkal inger szegényebbek :blush: :D és négyezertöl nagyon megy!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 és négyezertöl nagyon megy!!!!!!!!!!! Reméljük. Hajrááááááááááá. Igaz ez még csak a 34dik hozzászólásod :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lifi Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Milyen próblémában :blush: és milyen teszt?????????Fejtsd ki bővebben légyszi :D ;) :lol: :lol: köszike a segitségedet látom nagyon unalmas volt a forum nélkülem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 látom Krisztián megy a fórumózás :blush: :D ;) 1állanód érték ebben a rohanó világban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 köszike a segitségedet látom nagyon unalmas volt a forum nélkülem hiányoltunk is,de látom bepótolod a kimaradást és színt viszel a fórumozok unalmas életébe :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lifi Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Reméljük. Hajrááááááááááá. Igaz ez még csak a 34dik hozzászólásod :blush: ja akkor vagy zsir minél többet irsz,nembaj ha hülyeség is Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Hirtelen milyen japánautó Fun lettél :lol: :lol: :lol: Az biztos hogy megbízhatóbb,sokkal kevésbé igényli a szervizelést viszont a régebbi modelek belül sokkal inger szegényebbek :blush: :D Hát......érdekes pálfordulat, az biztos.Én is csodálkozom magamon. ;) Hogy ingerszegény????? :lol: :P :P Ez igaz......De pl. mikor éppen azon ügyeskedem, hogy ne essek ki az ülésből egy erősebb kanyarvétel közben..... ;) :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 ja akkor vagy zsir minél többet irsz,nembaj ha hülyeség is Tán kérdez meg erről a top1 usert :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lifi Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 hiányoltunk is,de látom bepótolod a kimaradást és színt viszel a fórumozok unalmas életébe :D ;) :lol: mindent megteszek,mert nagyon ok a téma :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 ja akkor vagy zsir minél többet irsz,nembaj ha hülyeség is én vok rá az élő példa.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
lifi Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Tán kérdez meg erről a top1 usert :blush: te ismersz ilyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 te ismersz ilyet? Te is :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Hát......érdekes pálfordulat, az biztos.Én is csodálkozom magamon. :blush: Hogy ingerszegény????? ;) :lol: :lol: Ez igaz......De pl. mikor éppen azon ügyeskedem, hogy ne essek ki az ülésből egy erősebb kanyarvétel közben..... :lol: :lol: :P Nekem 2 évig volt Coltom(97es)körbe volt törve kivülről egy szemét volt,de egyszer se hagyott cserben és semmi se romlott el benne soha.A futómű feszes elég jól viselkedik kanyarba.viszont egy dologban az opel elött volt az a műszerfal villágítás.Nagyon nem tudok megbékélni az opel sárgával :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 te ismersz ilyet? Gyanitom hogy Anti a top1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Gyanitom hogy Anti a top1 Jobbra fent > assssssszziiiiiisztens Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 mindent megteszek,mert nagyon ok a téma :blush: Akkor csak így tovább ;) :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Nekem 2 évig volt Coltom(97es)körbe volt törve kivülről egy szemét volt,de egyszer se hagyott cserben és semmi se romlott el benne soha.A futómű feszes elég jól viselkedik kanyarba.viszont egy dologban az opel elött volt az a műszerfal villágítás.Nagyon nem tudok megbékélni az opel sárgával :blush: Csináld meg fehér, extrafényes ledekre.Az eredeti izzók helyére kell beforrasztani a LEDeket.Én szerettem...... Amúgy ezt olvastátok már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Csináld meg fehér, extrafényes ledekre.Az eredeti izzók helyére kell beforrasztani a LEDeket.Én szerettem...... Ehhez nagyon nem értek és elég nagy macera szét és össze rakni.Ezért se kezdtem még hozzá :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Csináld meg fehér, extrafényes ledekre.Az eredeti izzók helyére kell beforrasztani a LEDeket. Ki csinálta meg neked a ledezést? :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
lifi Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Gyanitom hogy Anti a top1 az aztán top1 :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts