redline Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Majd te szépen letöltöd neki mindig a legújabb frissítéseket :D tuti foolproof rendszert nem lehet építeni, a juzer error ellen nincs olyan megoldás aminek a használata ne ütközne valahol a Büntető Törénykönyvbe :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Béjla nagyon ír, kiwi vagyok mivel rukkol elő :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Anti ! Kompromisszum : Lotus Omega :blush: az lenne csak a fix öngyilok :D akkor inkább építsen még1 turbós gsi-t ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Béjla nagyon ír, kiwi vagyok mivel rukkol elő ;) Lada vagy régi bmw :lol: :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 tuti foolproof rendszert nem lehet építeni, a juzer error ellen nincs olyan megoldás aminek a használata ne ütközne valahol a Büntető Törénykönyvbe ;) Ezért vagy ilyen fiatalon ilyen antiszociális ? :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 az lenne csak a fix öngyilok :D akkor inkább építsen még1 turbós gsi-t ;) Legalább Opeles marad :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Lada vagy régi bmw :lol: :blush: :D Ne feledjük, beleásta magát az "A8" témakörben is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Hát....... szerintem ha azért akarod eladni a turbó astrát, hogy egy nagy autót vegyél, ami kábé 6 sec alatt van százon mert a gyorsulás az fíling, akkor tartsd meg az astrát. Az audi k drága lesz (majd nem a csergőbe meg hasonló helyekre kell max 1-2 tízezressel alkatrészért járni, hanem a Prielle Kornélia útra limit nélküli hitelkerettel bíró bankkártyával....), nagy mérete miatt az audi feelingje gyorsulás tekintetében sehol sem lesz az astrához képest, enni fog, sokat, ha normálisan közlekedsz vele, kib..ott sokat, ha nyomod. Ahogy a c20xe astra eszik 7 helyett 8.5-et, úgy az fog enni 13at alaphangon. Megbízhatóbb lesz az audi? Miért lenne megbízhatóbb? Épp úgy egy bőven nem új autó lesz, mint a GSI volt, ugyanakkro ennek szervízelése sokkal drágább, így sokkal jobban elhanyagolta előző trágya gazdája. Mellesleg nemrég vezettem S80-as volvót, kicsit jómódúbb ismerősömé, 270 lóerő, kényelmes, szép. És nagyon megy. Állítólag. Érezni semmit sem sikerült belőle, csak azt, hogy az óra felment 50ről 180ig, hogy végig sem gondoltam. De érzés 0. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 HOnnan tűnik ki, hogy nagyon írok? Amúgy nem nagyon írtam, csak elkezdtem, közben apám kihívott, hogy segítsek tapétázni... Így itt maradt a hozzászólásszerkesztő 20 percre :blush:. A8 vagy Lada :D ez a kérdés... de úgyse gondolom komolyan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Ezért vagy ilyen fiatalon ilyen antiszociális ? :blush: :D hajaj hol van már a fiatalság ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 HOnnan tűnik ki, hogy nagyon írok? Ha jol sejtem akkor onnan hogy lenn döltbetüvel van a neved. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Utállak titeket... végre elhatározom, hogy eladom, erre lebeszéltek... :D ;) :blush: :lol: :lol: én azt veszem észre a hszeidben,hogy csak vígasztalni akarod magad ezekkel a vasakkal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 hajaj hol van már a fiatalság :blush: Norbiiiiiiiiiii, mi van már veled mán ? Mi ez a világvége hangulat ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Mi ez a világvége hangulat ? Csak öreg. :blush: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Ha jol sejtem akkor onnan hogy lenn döltbetüvel van a neved. :blush: :D Mindig tanulok újat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Ha jol sejtem akkor onnan hogy lenn döltbetüvel van a neved. Aham :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Csak öreg. :blush: :lol: ;) most még röhögsz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 most még röhögsz... :blush: Ebben sajnos van valami... :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 most még röhögsz... :blush: Plágiuuuuummmmmmmmmmmmmmmm :D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Ebben sajnos van valami... :blush: :D ;) norbi.hu nehogy már behúzzon téged is sötét világába :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 norbi.hu nehogy már behúzzon téged is sötét világába :D kapuzárási pánik... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Csak öreg. :blush: :lol: ;) Inkább befordult,besavanyodott!Egy vérmes csaj kellene neki már,aki felRÁZZA! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 kapuzárási pánik... :blush: Máskor akaszd a nyakadba a kapukulcsod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 jaja én is csücsültem ien volvoban....és sajna nincs gyorsulási érzés...az anyóson ülve mindig jobb a feeling...de ebben még ott sem...se motorhang se kalaptartózörej :blush: ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Inkább befordult,besavanyodott! haza is megyek és megnézem az 599-ért vett Kincs ami nincs dvd-t :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts