Tom Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Egy S 6 is jól mehet... 5.8 a 0-100, és a 4.2 q-val ezt ugyanúgy tolja tovább... Olyan autót szeretnék amit tudok használni... :D Belülről szerintem azt inkább 7.0nek fogod érezni. Viszont a benyán tudsz spórolni. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 97-től kb 2000-ig, a többi az már más kérdés...nincs olyan, hogy hú ez a tipus jó, vagy az a moci eltalált...vagy ezzel ki lehet menni a világból... :blush: Nézd én az enyémről tudok nyilatkozni elsősorban. Ami bajom volt vele azt tudod mi volt de pl most voltam vele Olaszországban (közel 2500km) és 80% autópálya 10% város 10% hegynek fel ill. le szerpentinen és így evett 5,2l/100km-en 130 140-es tempóval autópályán 2fő+csomagok. Semmi gondom nem volt vele és a common rail befecskendezés ill. a turbó hatására semmivel sem rosszabb élmény vele utazni mint a C20XE GSI-vel. Városi fogyasztás sem rossz 6,5 - 7,2l/100km és ugye nemsokára 200,000km lesz az autóban. Amikor beértünk a városba este az M1-ről a 3. lámpánál direkt néztem a mögöttem levő autó fényében, hogy kormol e trepni gáznál és mit mondjak a 2500km megtette hatását és szinte nem jött ki semmi feketesé a kipufogón. A 330d pedig egy lépcsővel feljebb van teljesítményben ha pedig azt ellátod chipszel akkor leszakad a fejed induláskor a közel 400NM-től (de lehet átlépi a 400-as számot, persze ez kalibrálás kérdése)! Benzinesben azért én mondjuk 330i-től felfelé vennék a súly/lóerő nyomaték miatt is. Ha van konkrét kiszemelt vas jelezd és beszélek a BMW guru barátommal, hogy neki mi a véleménye róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Ha van konkrét kiszemelt vas jelezd és beszélek a BMW guru barátommal, hogy neki mi a véleménye róla. Beszélsz a másik éneddel? :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 a8 nál nem szebb... de ha crash van akkor lényegesen drágább az alu kasztni miatt javítani pl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Egy S6 is 290 paci, 400nm, chip minden nélkül...325-re lehet chippelni a 4.2 v8-at...És van egy ex Calibrás ismerősünk is ugye...aki egy ilyenbe csüccsent bele, és 15 licivel elvan úgy hogy nyomja neki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Itt már tényleg elég durva kompromisszum kell. :blush: Jól végig kell gondoloni szeritnem hogy tényleg megéri-e egy nagy batár cirkáló. Lehet ám arra is költeni és cserébe nem is fog menni. :D Na igen, és ez a nehéz... De sajnos most ott tartok, hogy van a Seni azért mert van a GSI...ergo tök felesleges lenne, ha nem lenne a GSI...Viszont a GSI-t sem tom használni, mert nem tom...azért meg, hogy hetente 1-2-x kijöjjek vele, elég nagy luxus, hogy ott álljon... Lehetne rá megint költeni...meg ott van a rejtélyes füst, amire a nagytudásúak azt mondták, hogy turbó...ha megint fel kell újítani, az két kiló... ;) Köszi Tomi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Na igen, és ez a nehéz... De sajnos most ott tartok, hogy van a Seni azért mert van a GSI...ergo tök felesleges lenne, ha nem lenne a GSI...Viszont a GSI-t sem tom használni, mert nem tom...azért meg, hogy hetente 1-2-x kijöjjek vele, elég nagy luxus, hogy ott álljon... Lehetne rá megint költeni...meg ott van a rejtélyes füst, amire a nagytudásúak azt mondták, hogy turbó...ha megint fel kell újítani, az két kiló... :D Te tudod... ;) Az biztos hogy racionálisabb egy gépet fentartani és kicsit lejjebb adni a gyorsulásos igényeket. Más kérdés hogy ezért mit áldozol fel. Ha kell én szívesen kölcsönadom a turbóm. Addig majd C20NE-zek. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Na igen, és ez a nehéz... De sajnos most ott tartok, hogy van a Seni azért mert van a GSI...ergo tök felesleges lenne, ha nem lenne a GSI...Viszont a GSI-t sem tom használni, mert nem tom...azért meg, hogy hetente 1-2-x kijöjjek vele, elég nagy luxus, hogy ott álljon... Lehetne rá megint költeni...meg ott van a rejtélyes füst, amire a nagytudásúak azt mondták, hogy turbó...ha megint fel kell újítani, az két kiló... :blush: Köszi Tomi! :D nah azé mert azt mondják hogy mert eddig volt tyutyutyu most meg nincs az turbo... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Jövő héten ha lesz időm átugrok a Atihoz, megkérdezem, hogy mi a szösz ez...hogy nincs tyutyutyu... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Jövő héten ha lesz időm átugrok a Atihoz, megkérdezem, hogy mi a szösz ez...hogy nincs tyutyutyu... :blush: Szoktat a 4.2höz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Na ezzel vagyok én is gondban... Nem tudom mik a megbízhatók ezek közül... Audi 4.2 quattro V8 Audi 2.2 turbo quattro BMW bármelyik mocija akár dizel is, de 20-as felett... OFF: Szerintem ha Audi akkor : S6 4.2 V8 quattro (céép hangja van és masszív motor ,igaz ha jól tudom akkor csak automata váltós :D ) vagy ha bankot rabolsz akkor RS6 az 1 igazi vadállat ;) ha BMW akkor meg M3 coupe vagy 1ik nagy kedvencem 850i (végsebesség 300km/h felett :lol: :blush: Na jó nem álmodozom......vissza a valóságba :lol: ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Azért az audira is kell ám fröcskölni a pénzt,pláne ha nyomod is neki :blush: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Azért az audira is kell ám fröcskölni a pénzt,pláne ha nyomod is neki :blush: . Fiatal barátunk mire nem fröcskölné szerinted ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Azért az audira is kell ám fröcskölni a pénzt,pláne ha nyomod is neki :blush: . Ez így van. És szeritnem nem is keveset. Ez nagyon más kategóra. Nem Csergő... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 és ha abban lefogazza a kettest akkor tökönszúrja magát :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Utállak titeket... végre elhatározom, hogy eladom, erre lebeszéltek... :D ;) :blush: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 és ha abban lefogazza a kettest akkor tökönszúrja magát :blush: Ja az autómatában... :D ;) Na akkor tényleg... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Ja az autómatában... :blush: :D Na akkor tényleg... ;) :lol: én nem csodálkoznék ha neked az is menne :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Nem hiába...az a jobbláb... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Látom Anti neked is elvette az eszed a tavaszi levegő,vagy a fáracság? :blush: Ótómata váltós német csoda?Mi vagy te?Mükörmös féllábú plázacica? :D Tény,hogy a két ótó luxus,de hogy engem tüzes vassal se vennének rá,hogy vállalkozsó ótót vegyek az is tuti! Vegyél egy 4000-es Irmscher Senit! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Utállak titeket... végre elhatározom, hogy eladom, erre lebeszéltek... ;) :lol: :blush: :lol: :lol: csak ismerünk :lol: megveszed heroinárban az audit aztán kidobsz rá egy szemeteskonténer pénzt tunyingra......aztán mi lesz ha az is bugos lesz állandóan? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Anti ! Kompromisszum : Lotus Omega :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Utállak titeket... végre elhatározom, hogy eladom, erre lebeszéltek... :D :lol: :blush: :lol: :lol: Én nem arról beszéllek le hogy eladd,hanem arról hogy olyan autót vegyél amit olcsó fentartani.Kényelmes és stb.... Ha van rá ennyiért vevő akkor el kell adni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 ....aztán mi lesz ha az is bugos lesz állandóan?.... Majd te szépen letöltöd neki mindig a legújabb frissítéseket :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Anti ! Kompromisszum : Lotus Omega :blush: Szinte ingyen vannak hozzá az alkatrészek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts