Kess Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 http://carstyling.hu/car_shower.php?id=11842 na ezen belülről nyitható a csomitartó!! esetleg nem ismeri vki?? meg kellene tudni tőle, hogy hol csináltatta... :D http://carstyling.hu/pic/usercar/11842/3.j....jpg?1112138591 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hbarby Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Barbi tudod mi a gáz? A biztosító.... nem tuom emléxel e nemrég Sity kollega hogyan járt... Azt nem, hogy Neki mi volt a biztosítóval... de azt sajnos sejtjük, hogy Raptor mire számíthat... :? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Hogy törpént a baleset? Hasonlót én is műveltem annó a Sciroccómmal...........persze én voltam a hibás és jött is a sós bré........ :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Ejjj.....ahogy látom Future kollega is belenyúlt a jóba. Én csak ma viszem vissza a gépet kontrollra meg 1-2 alkatrész cserére. (csavarok) meg szíj feszítés miatt mert valami picit nyekereg. :x Ma reggel a forgalomban érdekes volt,hogy nem hallottam a saját motorom hangját :D Tiszta japó feeling volt.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Pet i ez nem Futureé hanem Raptoré.... belementek a sztmihályin.... Kess az a csabi gsije volt ha jól vaok informálva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 én nem ismerem azt a bizonyos csabit..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 én nem ismerem azt a bizonyos csabit..... jó, akkor majd utánanézünk... amúgy eddig 1 helyen voltam ott nem volt moci bontva... lehet lomexbe el kellene ugrani vmikor! íbéj ügyben vmi fejlemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 ba...tak válaszolni :x még csak annyit se, hogy ij Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Aztec azt tudom de ha ól óvastam akkó Futrenek meg beégett 1-2 szelep?! Bár lehet mát teljesen hüle vagyok......... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Aztec azt tudom de ha ól óvastam akkó Futrenek meg beégett 1-2 szelep?! Bár lehet mát teljesen hüle vagyok......... :roll: jogos :oops: :D na mikr tolod a bringát felém,h meghallgathassam a mocit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Tegnap írtad,hogy jött privibe,hogy merre is toljam de nem érkezett meg a az üzenet :shock: Ma már tényleg kiugrom Szeles doktorhoz vissza rakja a hiányzó müanyagokat ,meg kicserél még a szervó szivattyú tárcsáján ami a főtengelyen van 6db csavart és utánna ráérek :D Vihetem a "japó imitátort" megmutatásra :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 jahogy :D akkor pótlom hiányosságom :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Petya! ha már mész ki, megkérdeznéd nekem a Gabitól, mit mond a generátorra? árra lennék kiváncsi, bár bevallom már holnap reggel 10re bejelentkeztem ide egy szakihoz.. nem mindegy, aksival mennyit megyek :oops: no meg az se, hogy még aznap mehetek vissza érte... thx (delphi generátor, valszeg diódahid+feszstab kuka klimás vas) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Oké......zsoké Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 A delphi az mán utángyártott cuccos.....nem?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 eccer már nekem is befigyelt egy generátor generál.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 A delphi az mán utángyártott cuccos.....nem?! Delco az teeeee :D Ez és Bosch van az ilyan évjáratu Opelekben gyárilag :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 egy kis szélesítés: http://ww2289.german2.de/10/hellraiser/10_2.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Generátor :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 egy kis szélesítés: http://ww2289.german2.de/10/hellraiser/10_2.jpg 365/5r24 :?: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 jaja :D :P tegnap sonique kartárssal autókáztunk 1 jót azért az ő koni gyári rugó párosítása sokkal puhább, mint az én rallysautóm....szerintem 8) na mind1 de irigykedek, mert már neki is fent van a 16os cumó tegnap este óta :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Petya! ha már mész ki, megkérdeznéd nekem a Gabitól, mit mond a generátorra? árra lennék kiváncsi, bár bevallom már holnap reggel 10re bejelentkeztem ide egy szakihoz.. nem mindegy, aksival mennyit megyek :oops: no meg az se, hogy még aznap mehetek vissza érte... thx (delphi generátor, valszeg diódahid+feszstab kuka klimás vas) Laci ! Ha Delco-d van, akkor beszél Sonique kartársal, mert pont a múltkor mondta, hogy amikor felújították neki - illetve cserélték mert vitte a régit, hozta az újat - valamii plusz vezetékkel oldották meg az ezen tipusú generátorok nem túl megbizható működését :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Kess s nekije milyen rugó vann benn? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Kess s nekije milyen rugó vann benn? "azért az ő koni gyári rugó párosítása sokkal puhább" :D :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 my fault :oops: májfolt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts