redline Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 ha nekem is lenne +5 misim felőlem is állhatna ahol nemszégyell :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Ebben az évben már rájöttél erre egy párszor.Csak kiváncsi vagyok mennyire komoly :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Ebben az évben már rájöttél erre egy párszor. és még a márciusnak sincs vége :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Körvonalazódik... :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Értem,tehát akkor még mindig csak félig eladó :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Értem,tehát akkor még mindig csak félig eladó :D ;) :lol: a kék vagy a fekete fele ? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 a kék vagy a fekete fele ? :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 a kék vagy a fekete fele ? :blush: Tetőre pálkyázol miiiiii ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 300e ahogy van...mindenestül... :D Tényleg Tomi! BMW-knél még melyik moci jó??? :blush: Mi az elképzelés? Diesel v. Benzin? Köbcenti? Öregszem Pista :lol: ezek a Zimmermann cuccok ennyire jók mint amennyibe kerülnek? ;) Nem azért, hogy rontsam az üzletét de én olyan féktárcsát nem vennék ami fúrt. A lukak között egy idő után átreped. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Nem azért, hogy rontsam az üzletét de én olyan féktárcsát nem vennék ami fúrt. A lukak között egy idő után átreped. Jah én azért nem veszek Ferrarit mert ott csak furt féktárcsa van... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Jól menjen, ha dizel akkor úgy, ha benzines akkor úgy.... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Évjáratokat tekintve mettől meddig gondolkozol és persze milyen kasztni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Ebben az évben már rájöttél erre egy párszor.Csak kiváncsi vagyok mennyire komoly :blush: ;) :lol: remélem semennyire. :D bármit veszel ilyen kategóriában amit nézegetsz,hetente viheted lakatoshoz,mert ki fogod rúgdosni a tűzfalat,és akkor sem fog úgy menni.Szerintem ezt csak megbánni lehet,ilyenkor talán még könnyebb mondani,hogy nem,csak amikor beül az "akkor most megyek a evvoracsávó" és elmegy vele, véged lesz :mellow:Azt fogod várni,hogy mikor hozza már vissza :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Jah én azért nem veszek Ferrarit mert ott csak furt féktárcsa van... :blush: Tudod van olyan is amit úgy öntenek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Évjáratokat tekintve mettől meddig gondolkozol és persze milyen kasztni? 97-től kb 2000-ig, a többi az már más kérdés...nincs olyan, hogy hú ez a tipus jó, vagy az a moci eltalált...vagy ezzel ki lehet menni a világból... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 97-től kb 2000-ig, a többi az már más kérdés...nincs olyan, hogy hú ez a tipus jó, vagy az a moci eltalált...vagy ezzel ki lehet menni a világból... :blush: egy ismerös most akarja eladni a skoda fabiáját, az kimegy a világbol :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 97-től kb 2000-ig, a többi az már más kérdés...nincs olyan, hogy hú ez a tipus jó, vagy az a moci eltalált...vagy ezzel ki lehet menni a világból... :D Te igazából egy összkerekes Calibrát keresel (csak nem mered magad bevallani). ;) :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 skoda fabiáját, az kimegy a világbol :D ;) Sétál... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Te még nem ébredtél fel... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Sétál... :D Mesélj inkább az utak ékkövéről...Mikor lesz már használható??? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Mesélj inkább az utak ékkövéről...Mikor lesz már használható??? :blush: Hát mivel az elmúlt 250 órából 200at munkával töltöttem, ezért remélem gyorsan. :D ;) :lol: De most nagyon nincs pénz és még át is kéne iratni (most az az első). Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Nekem még mindig az a véleményem,hogy ha olyan autót szeretnél ami nagyon megy akkor kár eladnod a gsi-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Egy S 6 is jól mehet... 5.8 a 0-100, és a 4.2 q-val ezt ugyanúgy tolja tovább... Olyan autót szeretnék amit tudok használni... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Sétál... :blush: azé én hallottam már amikor dicsérte azt a skodát :D valahogy igy hangzott: mintha mögé teremtették volna a gsit, meg se érezte ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Nekem még mindig az a véleményem,hogy ha olyan autót szeretnél ami nagyon megy akkor kár eladnod a gsi-t. Itt már tényleg elég durva kompromisszum kell. :blush: Jól végig kell gondoloni szeritnem hogy tényleg megéri-e egy nagy batár cirkáló. Lehet ám arra is költeni és cserébe nem is fog menni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts