J0hnny Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Hát ilyen gyors mini meet volt a bontóban! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Sziasztok! Sz@rakodnak a hidrotőkék a mociban. Van-e valakinek tapasztalata, hogy pucolással (féktisztító v. egyéb szer) meg lehet-e menteni azokat, szét lehet-e bontani a jobb tisztítási hatás érdekében? Most lett olaj cserélve (Castrol Formula RS 10w-60, előtte Protec motoröblítővel át lett mosatva! Ja, a moci x18xe Előre is köszi a segítséget! Nemtudom nekem annak idején pont a castrol rs-től kezdtek zenélni a hidrotőkék. :blush: Aztán utánna a metabond 10w-40-től meg most a mobil 5w-40 synt-s-től megsem nyikkannak. Úgyhogy ennyit a legjobbat akarom a mocinak dologról.Mert én így voltam vele. Nem hiszem hogy túl sok mindent lehetne kezdeni vele,de majd hátha valaki többet mond. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 jo neked az az 5w40? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 meg tudná valaki mondani h EZ így mennyit érhet ? Szerintem Gelko többet ér mint 150. Én eladtam már egy pár garnitúra kereket,most legutóbb egy ugyanilyen 8x17es et35-ös 5*110es O.Z titant a haverom b vecijéről.A gumik kb 80%-osak voltak rajta.(bridgestone) Az ment el annyiért de többért is elvitték volna csak volt rajta egy kisebb sérülés. Szóval 200ért lehet nem viszik el de 150meg karcsú érte.Szerintem :blush: Ja és írtak annyian mint az állat.Duen-en hirdettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 jo neked az az 5w40? :blush: Pont télen volt oilcsere és úgy gondoltam hogy jó lesz bele a hígabb.Ezért ment bele ez. Igen végülis jó talán egy picit jobban csipegeti ennyi de nem vészes 1álltalán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetraci Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Jó estét:P :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Jó estét:P :D :blush: Hali hogy áll a karbi projekt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Kész van már??? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Szeva Csoki! Megkérded nekem hogy a 'műanyagosod' mennyiért rakná be nekem a ködlámpáimat? csak mert ugye fültelenek... ;) Jó estét:P :D :blush: Ja a tőkéim nekem is halkabbak a metabond óta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Sziasztok! Sz@rakodnak a hidrotőkék a mociban. Van-e valakinek tapasztalata, hogy pucolással (féktisztító v. egyéb szer) meg lehet-e menteni azokat, szét lehet-e bontani a jobb tisztítási hatás érdekében? Most lett olaj cserélve (Castrol Formula RS 10w-60, előtte Protec motoröblítővel át lett mosatva! Ja, a moci x18xe Előre is köszi a segítséget! Szerintem csere..... Más: GSI-ben lassan első gátlókat cserélnék és van valakinek vmi 5let ,hogy milyet tegyek bele? :blush: Most sachs van benne de nagyon puha és picit keményebb úttarttást szeretnék mert nagyobb tempónál eléggé hajózós effektus van ami felettébb idegesítő. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 mondanám, hogy Koni de sztem ez magától karcolódik :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 mondanám, hogy Koni de sztem ez magától karcolódik ;) Én is Koni-ra gondoltam első körben. :blush: Utána nézek mennyiért jutnék hozzá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 Kiskunlacháza vki hétvégén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 Kiskunlacháza vki hétvégén? Ott a helyem :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 Hát persze!!!! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 Sziasztok! A lökhárítóm kész lett, kivágva ködlámpák eltüntetve, javítás. A gátlók felkeményítve kó keményre, csak sajnos elől néha koppan, meg szétrázza a belem meg a kocsit rossz úton, de kanyarba odab@sz rendesen. Pályán is pattog mint a bolha :blush: Elvittem futóműveshez, majd beállította, elől 1,5 cm széttartás :D ;) , hátul pedig hézagolni kellett mindkét tengelycsonkot mert ott is széttartott az egyik. A kérdésem az lenne, hogy hátul mi mehet el a híd vagy a tengelycsonk hajlik el? A gsi ill. a normál gólyaláb külömbözik, mert a gátlós azt mondta, hogy valószínű hosszú a gólyaláb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 A gsi ill. a normál gólyaláb külömbözik, mert a gátlós azt mondta, hogy valószínű hosszú a gólyaláb. A hossza ugyanaz. Csak a csapágy méret más az agynál, illetve a rugótányér helyzete is lehet más típusonként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 Ha hátul széttart, akkor valószínüleg elment a híd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 Ha hátul széttart, akkor valószínüleg elment a híd. Haveromnak is ugyanez a baja a 3-s GTi golf-on. Az a bazinagy U profil így elbír hajolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 Haveromnak is ugyanez a baja a 3-s GTi golf-on. Az a bazinagy U profil így elbír hajolni? Meg bír az hajolni, ha valahol megakadsz a kerékkel. Nekem eddig szerencsére nem volt vele gondom, de most át fogom alakítani a hátsó hidat és ki tudja, hogy utána hogy fognak állni a kerekek... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 Nekem eddig szerencsére nem volt vele gondom, de most át fogom alakítani a hátsó hidat és ki tudja, hogy utána hogy fognak állni a kerekek... :blush: AWD projekt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 Angel Eyes lámpa mellett olyat ír ki a comp. hogy ablendl.rücklicht. Az 1ik gyári h4-es csonkra nincs rácsatlakoztatva semmi.Csak úgy lóg a levegőben és gondolom e miatt. Ez mindenkinek így van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 nájn...elméletileg a rendszám világításod kaka nekem ezt irta ki akkor...vagy kontaktos vagy kiégett... csekkingeld le! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március19, 2007 Megoszt Elküldve Március19, 2007 de ugye nem hajnali 7kor meg 8kor akartok indulni? :blush: ráérünk 10kor is....vagy később :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts