sárgaGSI Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Demó kültem pü.-t még pár napja........ :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Ma megint Corsáztam! :blush: Csak sajnos nem az enyémmel. :lol: Mondjuk ez még szebb is, szerintem. ;) http://kepfeltoltes.hu/070317/IMG_1309_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/070317/IMG_1311_www...ltoltes.hu_.jpg Ez nagyon szép :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Demó kültem pü.-t még pár napja........ :blush: :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dávid Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Na, szoval akkor van olyan emberke aki ki tudja villogtatni nekem a hibát hétközben??? :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Demó kültem pü.-t még pár napja........ :blush: Jaja, olvastam, csak tegnap egyáltalán nem voltam olyan lelki ész szellemi állapotban, hogy válaszoljak. ;) Lehet, hogy már jövö héten menne, de ez majd még kiderül, hogy mi történik addig. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Demó kültem pü.-t még pár napja........ :blush: Eladó a Tubó ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Na lassan el kéne indulni bulizni... :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 gyorsabb voltál. :blush: Hogy megy a tiedhez képest? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Hogy megy a tiedhez képest? Érzésre szerintem az enyém még jobb, de könnyebb is vagy 50 kilóval. :D Érezhetöen több van a motorban, csak most AC problémái vannak, ha az megoldódik, akkor szerintem hasonló lesz, mint az enyém. De pontosabbat elöször vagy hivatalos mérés, vagy idö után lehet mondani. Ami biztos, hogy gyorsabb tölem. :blush: Nekem még nem sikerült 230-nál gyorsabban mennem vele, Feri ment már gyorsabban is, ez köszönhetö a Kadett vátónak. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Érzésre szerintem az enyém még jobb, de könnyebb is vagy 50 kilóval. :lol: Érezhetöen több van a motorban, csak most AC problémái vannak, ha az megoldódik, akkor szerintem hasonló lesz, mint az enyém. De pontosabbat elöször vagy hivatalos mérés, vagy idö után lehet mondani. Ami biztos, hogy gyorsabb tölem. :lol: Nekem még nem sikerült 230-nál gyorsabban mennem vele, Feri ment már gyorsabban is, ez köszönhetö a Kadett vátónak. :lol: Mondjuk nem biztos, hogy nagyon zavarna hogy "csak" 230al megy a corsám ;) :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Eladó a Tubó ? :blush: hát már megmondom őszintén nem tudom Ha találok olyan jót(amit akartam sztem már nem lesz meg)akkor igen..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Én sem reklamálnék a gyárnál! :D (Ez a Loboka írására lett volna válasz,csak a Sárga GSI jobbról beelőzött :blush: ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Én sem reklamálnék a gyárnál! :D (Ez a Loboka írására lett volna válasz,csak a Sárga GSI jobbról beelőzött :blush: ;) ) van ez így néha..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Persze kétszer akkora motorral könnyű! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 meg tudná valaki mondani h EZ így mennyit érhet ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 meg tudná valaki mondani h EZ így mennyit érhet ? Én biztos nem adnám el.A BBS elég jó felni,nem fogsz tudni helyette hasonló minőségű felnit venni.Itt 69980/db az ára,de újAzt nem tudom mennyiért lehetne eladni :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Én biztos nem adnám el.A BBS elég jó felni,nem fogsz tudni helyette hasonló minőségű felnit venni.Itt 69980/db az ára,de újAzt nem tudom mennyiért lehetne eladni :blush: az a baj h ebben az összeállításban abszolult nem komfortos az autó mert szar úton ráz és a hullámok miatt meg nem lehet egyenesen menni vele....az omegában meg a lényeg h kényelmes legyen és anyám ne szenvedjen azzal h az úton tartsa a kocsit...csütörtökön mentem vele Félegyháza és Tiszaug között és majd beszartam akkorát dobott oldalra a kocsin az út előzés közben :lol: ilyen jó felnink nem volt még de nem is lesz :lol: az új árát én is néztem a gumik darabja is 40 felett van :D 200at megér nem ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 200at megér nem ? :blush: Ha ér is annyit,akkor se fogod tudni eladni 200ért.szerintem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Ha ér is annyit,akkor se fogod tudni eladni 200ért.szerintem :blush: sztem sem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 sztem sem :D Az a baj,hogy hiába jó felni,de nem egy mutatós darabb :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Az a baj,hogy hiába jó felni,de nem egy mutatós darabb :D sztem az ;) :lol: nem is kicsit inkább az a baj h megveszi az ember a "márkátlan" felnit ugyanennyiért mint egy használt de márkásat.... ahogy nézegetem az árakat lehet h 150 körül lesz belőve..... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 sztem az :blush: ;) nem is kicsit Akkor nem kell eladni,inkább keskenyebb gumit kell rárakni :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kzotya Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Sziasztok! Sz@rakodnak a hidrotőkék a mociban. Van-e valakinek tapasztalata, hogy pucolással (féktisztító v. egyéb szer) meg lehet-e menteni azokat, szét lehet-e bontani a jobb tisztítási hatás érdekében? Most lett olaj cserélve (Castrol Formula RS 10w-60, előtte Protec motoröblítővel át lett mosatva! Ja, a moci x18xe Előre is köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 Aszem jellegzetes képek! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március18, 2007 Megoszt Elküldve Március18, 2007 mit csináltak ezek a hippik már megint? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts