Atommanó Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 tök jó a csiga :lol: csinálsz nekem a kabrióra? :blush: Bármikor... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Bármikor... :blush: :D kell is a gyakorlás mert a csiga feje megfolyt ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Kabbe...elektromos... :D ;) ha elektromos, ha nem, nem kapom be. :lol: a gyertyát se. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Az nem megfolyt, csak olyan gyorsan fut, hogy lobog a füle... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 nem mindíg világít csak ha ugy gondolja... néha 180nál néha meg csak 90nél a motorlámpám szokott kivillanni,de ha leveszem a lábam a gézról akkor 5mp-n belül kialszik Akár lambda szonda is lehet... talán tárolja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Az nem megfolyt, csak olyan gyorsan fut, hogy lobog a füle... :blush: :D inkább a nyelve lóg ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Akár lambda szonda is lehet... talán tárolja... Ezt már én is javasoltam múlt héten... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Ezt már én is javasoltam múlt héten... :blush: Jah tényleg.. rémlik... :D inkább a nyelve lóg :lol: LOOOL ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Az nem megfolyt, csak olyan gyorsan fut, hogy lobog a füle... :D ;) Füle...nem a szeme? Tényleg!Nekem milyen gyujtásom van? :blush: Egyáltalán mi az a gyújtás? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 a csiga az tényleg űber :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 BMW E30 M5, sok-sok paci... Nemrég ez az autó volt benne a T&S-ban...(Lehet már csak a Tuning-ban... :blush: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 BMW E30 M5, sok-sok paci... Nemrég ez az autó volt benne a T&S-ban...(Lehet már csak a Tuning-ban... :blush: ) csak jelzem egy ekkora motor simán beférne a senibe :D ;) el is veszne benne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Tudom, macera, de rakj fel Ethereal-t, és csinálj egy capture-t a hálókártyádról, mi történik, miközben szörfölsz.... huhuuuu ne küld be szegény gyereket az erdő legmélyére mert nem fog tudni mit kezdeni a rengeteg infóval, és lehet, hogy félreértelmezi és megvezeti magát...viszont a hálókábelcsere jó gondolat Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 huhuuuu ne küld be szegény gyereket az erdő legmélyére mert nem fog tudni mit kezdeni a rengeteg infóval, és lehet, hogy félreértelmezi és megvezeti magát...viszont a hálókábelcsere jó gondolat sőt,egy hálókártya csere se... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március16, 2007 Megoszt Elküldve Március16, 2007 Jó reggelt! ugy látom ma szép napunk lesz, talán még belga forrocsokihoz is hozzájutok... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2007 Megoszt Elküldve Március16, 2007 Telefonálj oda, hogy ne rakják el... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március16, 2007 Megoszt Elküldve Március16, 2007 Telefonálj oda, hogy ne rakják el... ;) :lol: Az ugy nem jó, abban semmi buli... De ha már megint a fiatal kiscsaj lesz és akkor sincs... :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2007 Megoszt Elküldve Március16, 2007 A hírdetés címe a legjobb... :blush: :D ;) Egyedi Opel... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március16, 2007 Megoszt Elküldve Március16, 2007 A hírdetés címe a legjobb... :blush: :D ;) Egyedi Opel... :lol: :lol: Lehet hogy nem is a fényezésre érti, hanem pl az alvázszámra :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március16, 2007 Megoszt Elküldve Március16, 2007 nekem már nem macera semmi, illetve minden :blush: csak ott a bibi hogy nemtudom mi az az Etherreal-capture-checksum-RX-TX- :D Azért köszönöm a segítő kezeket! Johnny ! Kira az avatarod :lol: meg carstylingon a háttered ;) Tudom, macera, de rakj fel Ethereal-t, és csinálj egy capture-t a hálókártyádról, mi történik, miközben szörfölsz.... Lehet, hogy érdekes dolgokat fogsz tapasztalni. Ha úgy látod, sok a checksum hibás csomag, lehet, hogy érdemes megnézni a patch kábelt a router és a géped között. Ha az RX vagy TX érpár valamelyike repedt, az csinálhat érdekes dolgokat. Letöltésnél talán nem annyira veszed észre, mert az egyes IP csomagok nagyobbak, tehát fajlagosan több adat jön, még ha hibás is némelyik packet. De szörfölésnél sok kis packet jön-megy, lehet, hogy azért akadozik.... A francba, tudom, hogy kilóg a lóláb ezzel a magyarázattal is, de már nincs több ötletem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2007 Megoszt Elküldve Március16, 2007 Johnny ! Kira az avatarod :lol: meg carstylingon a háttered :lol: Csak a puffin! :blush: Egyébként nekem az az etalon!Ha végre lesz zsé befejezni a futómű tuningomat,akkor kb ott fogok járni!Legalábbis külsőre!Lóerőben majd akkor lesz növekedés,ha sikerül egy TD Isuzut bedobni!Akkor reszkethetnek a GSi huszárok! :D Jövök a kormoló traktorral és végük! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2007 Megoszt Elküldve Március16, 2007 Jövök a kormoló traktorral és végük! :blush: Füstmérgezés???? Vigyázz abban én is jó vagyok... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március16, 2007 Megoszt Elküldve Március16, 2007 Jaja az egy szép darab volt :lol: bár nem kímélte a gazdája aki mellesleg azóta már gsi tulaj :lol: Lóerőben nem vészes annyira mert az az astra 14SE :lol: Csak a puffin! :blush: Egyébként nekem az az etalon!Ha végre lesz zsé befejezni a futómű tuningomat,akkor kb ott fogok járni!Legalábbis külsőre!Lóerőben majd akkor lesz növekedés,ha sikerül egy TD Isuzut bedobni!Akkor reszkethetnek a GSi huszárok! :D Jövök a kormoló traktorral és végük! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2007 Megoszt Elküldve Március16, 2007 Füstmérgezés???? Vigyázz abban én is jó vagyok... :blush: :D Csak az enyém nem motorolajjal megy,hanem gázolajjal! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március16, 2007 Megoszt Elküldve Március16, 2007 váci út ,péntek este ,Fiat Bravo Mobillal készült képek, video így a minőségért sorry. Váci út - Testo - városból kifelé menő sáv (tesco parkolójából kivezető út) Fiat Bravo : 1.4 vagy 1.6 - dobfék - széria futómű - 20-25 körüli srác, verseny ,sacc. 140-150km/h ,oszlop ----- Majd rá pár percre-> Váci út tulodal (ugyan ott csak befele vezető sáv): 3 autó ütközött : régi fiesta ,renault 5 ,VW golf........ Rönyóst úgy szedték ki a tüzoltók(golf belerohant a rönyóba, rönyó a fordba)........ Fiat Bravo-s ember.......meghalt. :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts