Atommanó Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Ma István szétkapta a Caravant...szépen le lett könnyítve, erről csináltunk jó sok képet, de holnap élőben is meg lehet lesni... :blush: Addig én főzőcskéztem bográcsban, aztán kaja után a kezembe akadt egy doboz spray és elfogott az alkotói vágy... :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dávid Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Ki tudna nekem kivillogtatni hibakódot??? Vittem volna megnézetni géppel de a formának nem volt olyan a gépbe mit ami nekem kellett volna...nem tudott csatlakozni az én memómhoz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Ma István szétkapta a Caravant...szépen le lett könnyítve, erről csináltunk jó sok képet, de holnap élőben is meg lehet lesni... :blush: Addig én főzőcskéztem bográcsban, aztán kaja után a kezembe akadt egy doboz spray és elfogott az alkotói vágy... :D ;) :lol: http://img3.tar.hu/atommano/img/28850952.jpg Képpel akkor sem idézünk...irgum burgum....Anti Szerintem már a fényezönek hozzá se kell nyulnia... :lol: :lol: Ki tudna nekem kivillogtatni hibakódot??? Vittem volna megnézetni géppel de a formának nem volt olyan a gépbe mit ami nekem kellett volna...nem tudott csatlakozni az én memómhoz! Ha holnap kijössz a Szigethez szerintem, ott kivillogtatja neked Tom pikk-pakk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Ma István szétkapta a Caravant...szépen le lett könnyítve, erről csináltunk jó sok képet, de holnap élőben is meg lehet lesni... :blush: Addig én főzőcskéztem bográcsban, aztán kaja után a kezembe akadt egy doboz spray és elfogott az alkotói vágy... :D ;) :lol: http://img3.tar.hu/atommano/img/28850952.jpg Uhh... egy pillanatra megállt bennem az ütő amikor az új hozzászólásokra kattintve bejött ez a kép.. Már azt hittem valami terrorcselekmény.. aztán továbbolvastam... Nem tévedtem sokat :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Ha holnap kijössz a Szigethez szerintem, ott kivillogtatja neked Tom pikk-pakk Már ha tárolt hibakod van benne.. világít folyamatosan a sárga lámpicsek? Mikori a verda? Már a DIS-gyújtásos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dávid Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Már ha tárolt hibakod van benne.. világít folyamatosan a sárga lámpicsek? Mikori a verda? Már a DIS-gyújtásos? nem mindíg világít csak ha ugy gondolja... néha 180nál néha meg csak 90nél a motorlámpám szokott kivillanni,de ha leveszem a lábam a gézról akkor 5mp-n belül kialszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Már ha tárolt hibakod van benne.. világít folyamatosan a sárga lámpicsek? Mikori a verda? Már a DIS-gyújtásos? ...má jött válasz :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Uhh... egy pillanatra megállt bennem az ütő amikor az új hozzászólásokra kattintve bejött ez a kép.. Már azt hittem valami terrorcselekmény.. aztán továbbolvastam... Nem tévedtem sokat :lol: :lol: Hát elég nehéz volt rábeszélni... :blush: , bár ennek van egy talán érthető oka is... ;) , Anno volt egy Coltjuk, amit "mivel hogy jövő héten úgy is fényezik, firkáljuk össze..." Na egy évig úgy mászkált az autóval... :lol: :lol: Reméljük azért ez most nem így lesz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dávid Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 most vagy elment megnézni vagy, nem nagyon szeretne a szigetre jönni :blush: 92es a verda de a gyujtást nem vágom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 ...má jött válasz :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 92es a verda de a gyujtást nem vágom Azt sem tod, hogy milyen gyújtás van az autódon, és ki mersz menni vele az utcára??? :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dávid Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Azt sem tod, hogy milyen gyújtás van az autódon, és ki mersz menni vele az utcára??? :lol: :lol: :lol: ezt most nem tudom de azért néha kinézek... :D :blush: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Azt sem tod, hogy milyen gyújtás van az autódon, és ki mersz menni vele az utcára??? :blush: :D ;) a senin milyen gyujtás van??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 a senin milyen gyujtás van??? Bosh Motronic 1.5 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Bosh Motronic 1.5 Esetleg Bosch,de úgylátom a copy-paste se megy már! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Bosh Motronic 1.5 a manóba azt hittem azt még nem tanulmányoztad :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 És a te autódban milyen gyújtás van??? :lol: :blush: :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Bosh Motronic 1.5 Nem a mocivezérlő típusa kell... a gyújtásét lécci! :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Hát elég nehéz volt rábeszélni... :blush: , bár ennek van egy talán érthető oka is... ;) , Anno volt egy Coltjuk, amit "mivel hogy jövő héten úgy is fényezik, firkáljuk össze..." Na egy évig úgy mászkált az autóval... :lol: :lol: Reméljük azért ez most nem így lesz... :D tök jó a csiga :lol: csinálsz nekem a kabrióra? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 tök jó a csiga :D csinálsz nekem a kabrióra? :blush: Te is viszed fényezni? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Te is viszed fényezni? :blush: évtizedek kérdése és meglesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 És a te autódban milyen gyújtás van??? :lol: :D ;) :lol: :lol: hehe... he.. nem tom :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 addig azért nem hiszem, hogy kibírja, bármennyire is szeretnéd. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 addig azért nem hiszem, hogy kibírja, bármennyire is szeretnéd. :D azért nem lesz fényezve :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Nem a mocivezérlő típusa kell... a gyújtásét lécci! ;) :lol: Kabbe...elektromos... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts