mackosajt Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 nem újat, csak jót, ami 4 év alatt 20000 km-re elég, ha jó a futómű, és nem állandóan gumifüstölés a cél. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 195/50/15 Pirelli téligumit tudok felajánlani :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 nyári kéne... de lassan kifogyok az ötletekből, hogy honnan szerezzünk ennyiért. :blush: ha más nem, marad az amit ő talált... de acélfelniért én meg annyit nem adnék, amennyit tőle kérnének. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 nyári kéne... de lassan kifogyok az ötletekből, hogy honnan szerezzünk ennyiért. :blush: ha más nem, marad az amit ő talált... de acélfelniért én meg annyit nem adnék, amennyit tőle kérnének. Mer' sose figyeltek - nekem volt múlt héten, szerelve, alufelni (RH, opeles központosítóval) + gumi (Dunlop 80-90%) - összesen 52-t kértem volna érte. Igaz, a felni nem a legszebb, de kb. 20-ból renoválható gyári állapotra. (új festés). Az összesen 72. Még maradt is volna pénz. Csak hát közben a gumi már elkelt. A felnit meg, mivel nincs tolongás, lehet, hogy megcsináltatom téli keréknek.... Hát ez van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Urak! Megint eltűnök egy hétre: először Balcsira, aztán CeBit. Jövő szerdán leszek újra. Ha vki mégis bevállalná a kutyát, Balcsin még elér! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 vazz te tudsz élni :blush: mész a cebit-re? irigy vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 mijaza cebit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Mer' sose figyeltek - nekem volt múlt héten, szerelve, alufelni (RH, opeles központosítóval) + gumi (Dunlop 80-90%) - összesen 52-t kértem volna érte. Igaz, a felni nem a legszebb, de kb. 20-ból renoválható gyári állapotra. (új festés). Az összesen 72. Még maradt is volna pénz. Csak hát közben a gumi már elkelt. A felnit meg, mivel nincs tolongás, lehet, hogy megcsináltatom téli keréknek.... Hát ez van. én figyeltem, csak későn szólt a srác, hogy kéne... addigra meg már láttam, hogy elkelt... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 a bolygó legnagyobb IT-s és telekommunikációs kiállítása/vására/rendezvénye Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 nyári kéne... de lassan kifogyok az ötletekből, hogy honnan szerezzünk ennyiért. :blush: ha más nem, marad az amit ő talált... de acélfelniért én meg annyit nem adnék, amennyit tőle kérnének. nekem a carstylingról sikeredett anno 40 ért venni 400kmet futott Goodyear F1et. szerintem érdemes kivárni :D ja meg van még a gumik.com elég olcsó az is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Tom! Vígasztaljon, hogy volt kinnt este egy túrós Cali 4X4, állítólag 260 paci, és legjobbat 15.1-et ment... :D Neked mikor derül ki, hogy most akkor mi a szösz van???? :blush: Szerintem 15.1-et 204 pacival kéne mennie, ha minden klappol. Jövő hét hétfőn fogad ELVILEG a Patyi, hogy kiderítsük, hogy mi lehet a zúgás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Hazaértünk ;) Jó volt ez a mai este. Köszi István a haza fuvart :blush: igazán nincs mit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Ezt nekem is csinálta nem sokkal légtömegmérő csere után. Nekem egyszerű kontakt hiba volt ott ahol a rádugod a csatit a légtömegmérőre. Kipucoltam az apa-anya részt is és befújtam WD40el. Ezt követően megszűnt ez a hiba és azóta sem jött elő. Nézd meg a hasonló csatikat is aminek köze lehet hozzá és tisztítsd ki. Nekem ennyi tapasztlatom van ezzel kapcsolatban. Hátha segít. Köszi Chaba! Remélem nem kell légtömegmérőt cserélnem hamarosan.Gondolom nem annyira olcsó mulatság. Én is lehúztam visszadugtam de a befújás elmaradt.Ha hazaértem pótolom. Thx még1x! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Köszi Chaba! Remélem nem kell légtömegmérőt cserélnem hamarosan.Gondolom nem annyira olcsó mulatság. Én is lehúztam visszadugtam de a befújás elmaradt.Ha hazaértem pótolom. Thx még1x! Szívesen! A csere bizony nem olcsó... már ha újat akarsz bele tenni. 100e-es tétel és nincs utángyártott csak egy féle BOSCH. Remélem megoldódik a tisztítgatással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Szerintem 15.1-et 204 pacival kéne mennie, ha minden klappol. Jövő hét hétfőn fogad ELVILEG a Patyi, hogy kiderítsük, hogy mi lehet a zúgás. remélem olcson orvosolható lesz a problema, bár ha jol hallottam maga a kuplung 80e, de a válto meg 120 :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Az is lehet, hogy csak a kuplungtárcsa esett szét, és ha a szerkezet még jó, akkor lehet külön is olcsóbban cserélni. Vagy a kinyomócsapágy, nyelestengelycsapágy... ezek mind "olcsó" mókák. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Az is lehet, hogy csak a kuplungtárcsa esett szét, és ha a szerkezet még jó, akkor lehet külön is olcsóbban cserélni. Vagy a kinyomócsapágy, nyelestengelycsapágy... ezek mind "olcsó" mókák. :D ugylatom Futo ur nincs tisztában az F28 as valtoval :blush: semmi azaz semmi nem kaphato hozza nyelestengely csapágy sem !!!! only szinmering 1-2 csavar azt annyi ... ami belül van az nem kaphato ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 És máshol sem? Pl SKF-eseknél vagy itt a budaörsi csapágyboltban próbáltad már? Méret alapján eddig bármit megkaptam náluk, még a külső szíjfeszítőhöz is olcsón, amire mindenki megesküdött, hogy csak a szíjfeszítő mechanikával együtt kapható jó drágán. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 És máshol sem? Pl SKF-eseknél vagy itt a budaörsi csapágyboltban próbáltad már? Méret alapján eddig bármit megkaptam náluk, még a külső szíjfeszítőhöz is olcsón, amire mindenki megesküdött, hogy csak a szíjfeszítő mechanikával együtt kapható jó drágán. :blush: hidd el mar végig telefonaltam a csapagyboltokat .. söt magával a FAG el is beszéltem mivel ebben a valtoban fag csapágyak vannak ... fag tipusszámmal a csapagy létezik de nem rendelhetö ... csak a getragnak készül .. rendelési száma sincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 tutira van neki, mert a multkor lurdynál kérdezte valaki, hogy van e eladó de nemet mondtott, mert szerinte furcsa hangokat ad ki az ővé és lehet már nem huzza sokáig :D kiváncsi vagyok, hogy holnapra összerakja e a váltót vagy megint a zöldségessel jön ki ;) Jaja nem bírta tovább. Holnapra nem hiszem hogy kész mert nem érek rá megcsinálni,majd péntekre. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Én anno amikor az Azeveket vettem, ez volt a másik amin filóztam... :blush: Szerintem nem kérdés a kérdés... :D Demóra várok h vegye meg, egyébként ha találnék gyári lököst akkor nem adnám el a felnit, ne is kérdezzétek mért szerintem nem passzol minden mindenhez........ jah most egy Mattig lökös van kilátásban:mattig Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Hát ez szörnyű vazzeg. Nekem legalább is nem tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Demónak most nincs erre pénze...ő most digitre spórol... :D :blush: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Demóra várok h vegye meg, egyébként ha találnék gyári lököst akkor nem adnám el a felnit, ne is kérdezzétek mért szerintem nem passzol minden mindenhez........ jah most egy Mattig lökös van kilátásban:mattig én is agyaltam ám a ronal felniken :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 én is agyaltam ám a ronal felniken :blush: Ha Demónak nem kell..... Én ráérek!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts