Gelko Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 ez azért kemény -lehet volt már :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 ez azért kemény -lehet volt már :blush: igen volt már, de kevesek csodálatát vívta ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Elkészült Cali, de természetesen megint szopóágon vagyok. Elcsúszik a kuplung, amikor megjönne a nyomaték és az erő, meg valaminek csehszlovák hangja van a hajtásban elég durván. :D ;) Remélem csak a kuplung lesz, de akkor sem olcsó és két perces buli. Viszont ha a váltó, akkor... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Keresek első lökhárítót (lehetőleg feketét), meg jobbos ködlámpát :blush: Hülye voltam (megint)... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Elkészült Cali, de természetesen megint szopóágon vagyok. Elcsúszik a kuplung, amikor megjönne a nyomaték és az erő, meg valaminek csehszlovák hangja van a hajtásban elég durván. :D ;) Remélem csak a kuplung lesz, de akkor sem olcsó és két perces buli. Viszont ha a váltó, akkor... :blush: reméljük a legjobbakat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Keresek első lökhárítót (lehetőleg feketét), meg jobbos ködlámpát :D Hülye voltam (megint)... mit zúztál le? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Keresek első lökhárítót (lehetőleg feketét), meg jobbos ködlámpát :blush: Hülye voltam (megint)... Toljál képet mennyire sérült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Keresek első lökhárítót (lehetőleg feketét), meg jobbos ködlámpát :D Hülye voltam (megint)... Mesélj. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Mesélj. :D Szerintem jobb ha nem :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 öööö.... Picit sok volt egy kanyarban a lendület... kb. mint 2 éve Futó Mesternek Siófokon... képek még készülőben Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 kb. mint 2 éve Futó Mesternek Siófokon... képek még készülőben És melletted is ült egy gyönyörű (9.9pont!!!) mellű félmeztelen 18 éves leányzó? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Ha ült volna, arra sem emlékeznék :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Ha ült volna, arra sem emlékeznék :D Részeg voltál, vagy rádszámoltak? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Pedig úgy indultunk, hogy nem iszom... nem jött be :blush: BlueRiver-ben elfogyasztottuk 3an az összes Jägert... utána meg nagy volt a késztetés, hogy átmenjünk Citadellára... majdnem összejött... Csak a f@szság, már megint... mondtam, hogy hülye voltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 bazeg Bazsi :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 ejhhh-ejhhh. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 ez azért kemény -lehet volt már :blush: Nemszép. Csúnya. Butatunying. :D Olyan így az eleje, mint valami nyeszlett régi Honda, vagy Nissan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Keresek első lökhárítót (lehetőleg feketét), meg jobbos ködlámpát :blush: Hülye voltam (megint)... a hasznaltauto.hu-n láttam az alkatrészek között eladó lökösöket, hátha van feketében is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Akkor már csak arra lennék kiváncsi hogy a sárgának milyen csavarokkal volt felrakva.Gyárival?????? :blush: egy felnit 5 mm-en kell hogy fogja egy csavar(monjuk ez a minimum de jóval tovább ért nekem is) az teljesen mind1 hogy milyen szinű márkájú stb...stb..... Mért ha gyárival nem rázott, nem lazult ki, akkor neked is gyárival mért lazulna ki vagy hogy is van ez?????? Ezt már én nem értem de biztos.......... :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 igen kocka tükreim lesznek,vannak.A másik is elektromos füthető volt,csak el volt tőrve,és ez volt helyette :blush: Ajtónyitó szerkezet,az rs-tuningos motor gyenge volt,ezért egy nexia motorja került bele :D Az eleje Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 egy felnit 5 mm-en kell hogy fogja egy csavar(monjuk ez a minimum de jóval tovább ért nekem is) az teljesen mind1 hogy milyen szinű márkájú stb...stb..... Mért ha gyárival nem rázott, nem lazult ki, akkor neked is gyárival mért lazulna ki vagy hogy is van ez?????? Ezt már én nem értem de biztos.......... :blush: :D ;) Nem azért van benne hosszabb csavar mert fosok hogy kieseik,hanem azért mert az Azevhez rövid volt a gyári,a télihez is a hosszabat használtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 ....Ajtónyitó szerkezet,az rs-tuningos motor gyenge volt,ezért egy nexia motorja került bele :blush:.... És most már jól működik ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 És most már jól működik ? Működik,de még nem tökéletes :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 OOOPEEEEEEEEEEEEEELLLL POOOOOOOOOOOOOWWWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!! :D :blush: ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 OOOPEEEEEEEEEEEEEELLLL POOOOOOOOOOOOOWWWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!! :D :blush: ;) :lol: :lol: Elgurult a gyógyszer? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts